Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.16 12:43
@ivvet píše:
já jsem za prvních 14 dní jenom koktejlů skoro nic nezhubla…až když jsem přidala maso a kyselé zelí, tak se to rozjelo…Prý to bylo tím, že jsem celoživotní dietářka a tělo už s tím velkým omezením jídla umí bojovat…

Aha, no vidíš, tak to mi nikdo neřekl :?. A já se mučila poctivě jen koktejly a zeleninou. V tom případě budu pokračovat dál i s masem, zelí si určitě také ráda dám. Děkuji moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
386
14.6.16 13:04

@ivvet jak si to maso děláš?
případně někde v restauraci na oběd? bojím se, že v reštice mi tam fláknou ten jejich sos plný mouky nebo čeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.16 13:12

Tak ja jsem zvědava na sebe zítra vlezu na váhu bude to přesně týden kdy jedu ketodiet. Davam si 3× denne koktejl a 2× denne ty jejich jídla tak jsem zvědava. Jestli to bude necelé kilo tak mě svihne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 13:19

@martasek2 fakt vydržíš se celý týden nezvážit? :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.6.16 13:20

@laska11 doma upeče přítel celé kuře, bez ničeho dalšího, jen s vodou a kořením a vyřízne mi kus libového:-) Ostatní snědí chlapi, případně nechají kočkám:-)
Kysané zelí v pytlíku, u nás je jen v jednom obchodě takové přírodní tohle http://www.agbo.cz/zelarna - osmaží cibuli a pak podusí se zelím ve vodě. Mě to moc pomohlo na zácpu.

do restaurace jen na salát, někdy s kouskem masa, ale moc nechodím…

Jen to maso se zeleninou má kolegyně od obezitologa, ona byla extra silná (asi 140), tak jí to takto předepsal - zcela vyloučit sacharidy, pouze maso a nic jiného. Takže jen některá zelenina. Až asi po 3 měsících přidala vajíčko, a až mnohem později tvaroh…
Je to přesná Atkinsonova dieta. To je i Ketodiet - jen se maso nepeče, ale rozpouští v koktejlech, princip je úplně stejný, ale mnohem jednodušší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M32
9
14.6.16 13:56

Holky tak děkuji za rady!!! Pojedu první tři dny koktejly a pak přidám zbytek. Jsem se těšila, že od zítřka začnu, jenže balík se zasekl na poště odkud to posílali. Super a zítra celý den, nejsem doma, takže to stihnu až ve čtvrtek… to mě fakt štve :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.16 14:01

@laska11 jj vydržela jsem ale bylo to peklo, každý ráno jsem mlsne chodila kolem váhy. Nemůžu se dočkat zítřka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 14:29

@ivvet děkuji za info :-) já se tedy bojím grilování, ale což, dám si tam kus flákoty…místo klobásky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 14:30

@martasek2 tak to přece na sobě poznáš, třeba, že ti jsou volný kaťaprdy (jak říká moje dcera):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.16 14:57

@laska11 jj je to znát hodně, mužů si vzít i věci který jsem před tim nemohla ale ja k tomu ještě chodim na laserovou liposukci tak nevím jestli za to muže ketoska nebo liposka :-D uvidíme zítra na váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 16:27
@Fannta píše:
A ještě k té zelenině. Obsah sacharidů na 100 g váhy potraviny.Salát ledový 1,90g
Zelí pekingské 1,00g
Zelí čínské 2,40g
Okurky salátové 2,60g
Brokolice 2,90g
Pokud nemůžeš
vydržet bez zeleniny doporučuju salátovou okurku v malém množství nebo salátové listy. Ne více než 300 gramů za den (cca 10 gramů sacharidů). A když tě popadnou chutě, stačí jednoduchá věc - dát si panáka olivového nebo jiného oleje. Přejde tě to prakticky okamžitě.
To všechno prvnïch 14 dnů vydrž. Jak uź jsem psala, dodržuju dietu dlouhodobě, ale nestále přerušuju a jde to.

pít panáka oleje je sebevražda šílená…

zajímalo by mě zda jsou tu nějací lidé co si dělají i krevní testy aby zjistili a porovnali jak jsou an tom s cholesterolem a případně, zda je tu někdo, kdo dietu absolvoval třeba před 10 lety, stále si váhu bez omezování drží a má v pořádku krevní testy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.6.16 17:16

@Zahradnice Roku cholesterol fakt nevím a myslím že na něj váha nemá podstatný vliv.
Sama jsem celý život obézní a mám stabilně do ted 45 let chol. 3,6. Moje mamka je ještě víc silnější, celý život se cpe řízkama a bůčkem :poblion: a má 4,5. Je jí 70 let.

Naopak znám hodně štíhlých lidí, co se zdravě stravují a sportují s cholesterolem kolem 8-12.

Nejspíš dědičná záležitost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.6.16 17:19

Jeden pěkný kedluben má tak 300 g - tedy 15 g sacharidů = a hned je přešvihnuto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 19:31

@Fannta takže všechny co v první fázi jsme jen na kokejlech málo jíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 19:42

@laska11 Určitě málo nejíme, já jsem na koktejlech byla celý měsíc a občas vyměnila za jídlo s masem nebo vejci. V koktejlech od ketodiet nebo ketofit jsou obsaženy veškeré potřebné látky které potřebujeme a zelenina navíc je kvůli udržení správné činnosti střev. Denní dávka koktejlů má přesný počet bílkovin co žena potřebuje. A není to ani navýšené že by těch bílkovin bylo více nad limit. Když jsem si zadala hodnoty do stobu - sebekaučink a že chci zhubnout, tak mi hodnota bílkovin přesně sedí s koktejly a to ve stobu je to o vyváženém jídelníčku. Zadávám si to tam každý den, právě abych věděla kolik sacharidů sním. Samozřejmě u nich mi semaforky nesedí protože nedodržuju sacharidy a tuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková