Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laska11 No taky jsem to četla ale kolem 100g sacharidů se bojím že bude asi přes čáru
no neva ráno se zkusím změřit papírkem ![]()
@laska11 píše:
@Jančakecalka ahoj, za jak dlouho jsi dala těch 8 kg? za těch doporučovaných 6 týdnů?
a jak dlouho už se stravuješ normálně? šlo něco nahoru?
děkuji
Ahoj, ano dala jsem to dolu za těch šest týdnu, což mi příde super ![]()
Normálně už se stravuju tři měsíce a v pohodě, ani o kilo navícnemám, než jak jsem dokončila Keto Diet.Ale přidala jsem běh a jízdu na koloběžce, takže se chci už udržovat v kondici a zdá se, že to funguje. ![]()
@Jančakecalka koloběžku mám taky, ale teď na ní nemám sílu ![]()
děkuji za super motivaci… ![]()
@laska11 píše:
@Jančakecalka koloběžku mám taky, ale teď na ní nemám sílu
děkuji za super motivaci…
není zač ![]()
Jakou máš koloěžku? Já na ní jezdím hodně, má i manžel, takže děláme i 25 km okruhy po cyklostezkách a i v přírodě, moc nás to baví
Máme kolobky Mibo, jsou suprové ![]()
@Jančakecalka já mám nějakou noname ![]()
nevím teď, nebyla drahá, takže asi žádná známá značka..ale je to super.. to přední kolečko je větší než zadní a je to teda o dost větší makačka než na té s malýma kolečkama, co maj děti ![]()
nemám jí dlouho, takže 25 km fakt ještě nedám
ale jezdím na ní do práce a z práce (cca 8 km dohromady) a o víkendu na cyklostezky v okolí…
nejlepší je, že na kolobrndě jsou znát všechny svaly v těle… ![]()
No tak jsem to večer dovršila čtvrtkou hermelínu a k tomu 1dc bílého
. Ketózu jsem si měřila večer i ráno a běží papírek byl středně růžový, takový mám po celou dobu. Je mi jasný že spaluje ty cukry ze včera takže nehubnu, ale nemusím ji znovu startovat
Tak se budu hlídat a dnes budu už hodná ![]()
@Ditakl tak ty jsi hustá ![]()
víno mi teda chybí hodně…s manžílkem večer ![]()
@laska11 No ale to co jsem měla včera ráno dole, tak mám dnes ráno nahoře
Ale myslím si že je to kvůli větší náplni střev, zatím jsem nebyla na velké ani včera.
@Ditakl zkusila jsi to Psyllium?
já si dala brokolicovou polévku a trošku slunečnice a taky nic dole…normálně se ráno probudím a poznám to…jestli budu mít míň, nebo víc než den předtím ![]()
@laska11 píše:
@Jančakecalka já mám nějakou noname
nevím teď, nebyla drahá, takže asi žádná známá značka..ale je to super.. to přední kolečko je větší než zadní a je to teda o dost větší makačka než na té s malýma kolečkama, co maj děti
nemám jí dlouho, takže 25 km fakt ještě nedámale jezdím na ní do práce a z práce (cca 8 km dohromady) a o víkendu na cyklostezky v okolí…
nejlepší je, že na kolobrndě jsou znát všechny svaly v těle…
Já mám obě kola stejná a manžel má také přední větší, ale střídáme si je, každá má něco do sebe, ale je to boží ![]()
Já jsem právě za tu makajdu ráda, baví mě to moc…Mi je máme necelý rok a už hned první jízda byla okolo 20 km na cyklostezce v Německu, dřina, ale krásná, nějak nás to i dobíjí energií, vubec nebýváme utahaní z jízdy.
Jinak jezdíme v Hrádku, po Bedřichově, v Jizerkách, no, skvělé. ![]()
No právě a se hezky se formuje zadek ![]()
Já hlad nemám tak to psylium nepotřebuji, jen mě včera dohonila mlsná
, psylium jsem měla již dříve, ale mě se z nej navaluje, ta konzistence je ![]()
@Fannta Co máš na mysli s tím kafem? Já kávu piju i dvakrát denně se smetanou.
@Fannta píše:
Holky, zajímavé čtení uprostřed o keto dietě. http://www.rozhlas.cz/…oci--1470328
Až bude čas, ráda se juknu ![]()
@Fannta Jo u někoho prý staví, ale myslím si že u mě ne. Piju ji od začátku a mám 8 kg dole za měsíc.