Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
13.6.16 22:26

@laska11 No taky jsem to četla ale kolem 100g sacharidů se bojím že bude asi přes čáru :lol: no neva ráno se zkusím změřit papírkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 08:21

@Ditakl tak co? jsi pořád v ketoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.16 08:22
@laska11 píše:
@Jančakecalka ahoj, za jak dlouho jsi dala těch 8 kg? za těch doporučovaných 6 týdnů?
a jak dlouho už se stravuješ normálně? šlo něco nahoru?
děkuji :D

Ahoj, ano dala jsem to dolu za těch šest týdnu, což mi příde super :palec:
Normálně už se stravuju tři měsíce a v pohodě, ani o kilo navícnemám, než jak jsem dokončila Keto Diet.Ale přidala jsem běh a jízdu na koloběžce, takže se chci už udržovat v kondici a zdá se, že to funguje. ;)

• Citovat
  • Upravit
386
14.6.16 08:30

@Jančakecalka koloběžku mám taky, ale teď na ní nemám sílu :-)
děkuji za super motivaci… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 08:30

Jinak já zase stagnuji…ale už si na to začínám zvykat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.16 08:33
@laska11 píše:
@Jančakecalka koloběžku mám taky, ale teď na ní nemám sílu :-)
děkuji za super motivaci… :potlesk:

není zač ;)
Jakou máš koloěžku? Já na ní jezdím hodně, má i manžel, takže děláme i 25 km okruhy po cyklostezkách a i v přírodě, moc nás to baví :dance: Máme kolobky Mibo, jsou suprové :palec:

• Citovat
  • Upravit
386
14.6.16 08:44

@Jančakecalka já mám nějakou noname :-)
nevím teď, nebyla drahá, takže asi žádná známá značka..ale je to super.. to přední kolečko je větší než zadní a je to teda o dost větší makačka než na té s malýma kolečkama, co maj děti :-)
nemám jí dlouho, takže 25 km fakt ještě nedám :-) ale jezdím na ní do práce a z práce (cca 8 km dohromady) a o víkendu na cyklostezky v okolí…
nejlepší je, že na kolobrndě jsou znát všechny svaly v těle… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 08:45

No tak jsem to večer dovršila čtvrtkou hermelínu a k tomu 1dc bílého :lol:. Ketózu jsem si měřila večer i ráno a běží papírek byl středně růžový, takový mám po celou dobu. Je mi jasný že spaluje ty cukry ze včera takže nehubnu, ale nemusím ji znovu startovat :dance: Tak se budu hlídat a dnes budu už hodná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 08:47

@Ditakl tak ty jsi hustá :-)
víno mi teda chybí hodně…s manžílkem večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 08:51

@laska11 No ale to co jsem měla včera ráno dole, tak mám dnes ráno nahoře :zed: Ale myslím si že je to kvůli větší náplni střev, zatím jsem nebyla na velké ani včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 08:56

@Ditakl zkusila jsi to Psyllium?
já si dala brokolicovou polévku a trošku slunečnice a taky nic dole…normálně se ráno probudím a poznám to…jestli budu mít míň, nebo víc než den předtím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.16 08:58
@laska11 píše:
@Jančakecalka já mám nějakou noname :-)
nevím teď, nebyla drahá, takže asi žádná známá značka..ale je to super.. to přední kolečko je větší než zadní a je to teda o dost větší makačka než na té s malýma kolečkama, co maj děti :-)
nemám jí dlouho, takže 25 km fakt ještě nedám :-) ale jezdím na ní do práce a z práce (cca 8 km dohromady) a o víkendu na cyklostezky v okolí…
nejlepší je, že na kolobrndě jsou znát všechny svaly v těle… :dance:

Já mám obě kola stejná a manžel má také přední větší, ale střídáme si je, každá má něco do sebe, ale je to boží ;)
Já jsem právě za tu makajdu ráda, baví mě to moc…Mi je máme necelý rok a už hned první jízda byla okolo 20 km na cyklostezce v Německu, dřina, ale krásná, nějak nás to i dobíjí energií, vubec nebýváme utahaní z jízdy.
Jinak jezdíme v Hrádku, po Bedřichově, v Jizerkách, no, skvělé. :palec:
No právě a se hezky se formuje zadek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
389
14.6.16 09:15

Já hlad nemám tak to psylium nepotřebuji, jen mě včera dohonila mlsná :lol:, psylium jsem měla již dříve, ale mě se z nej navaluje, ta konzistence je :poblion:

@Fannta Co máš na mysli s tím kafem? Já kávu piju i dvakrát denně se smetanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.16 09:18
@Fannta píše:
Holky, zajímavé čtení uprostřed o keto dietě. http://www.rozhlas.cz/…oci--1470328

Až bude čas, ráda se juknu ;)

• Citovat
  • Upravit
389
14.6.16 09:27

@Fannta Jo u někoho prý staví, ale myslím si že u mě ne. Piju ji od začátku a mám 8 kg dole za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková