Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laska11 Já stávám většinou dýl a prostě si když tak zkrátím interval mezi koktejly. Vynechávat není dobré, protože v těch 5ti jídlech je denní potřeba bílkovin a když ji nedodržíš, můžeš shazovat svaly místo tuku.
@Ditakl
Já se lakovala zrovna dnes dopoledne a uvědomila jsem si, jak mi to jde najednou lehce ![]()
Holky, já s dovolením budu psát anonymně. Rodinka do mě každou chvíli hučí, jak nemám blbnout s dietama, že si zhuntuji metabolismus a celý život budu řešit každé kilo, protože jojo efekt je zaručený. No jo, to se jim to kecá, když mám všechny ségry vysoké a štíhlé. Já jsem záprdek, ani 160 cm nemám, nyní cca rok řeším zdravotní potíže, u kterých můj milovaný sport prostě přes bolesti nejde a v podstatě jakýkoli pohyb mi dělá obrovské potíže. Snažím se denně alespoň chodit doporučených 10 tisíc kroků svižnou chůzí - ale nedám to přes porci léků proti bolesti. Ketodiet jsem konzultovala s lékařem a ten nemá nic proti
. Na svou nížku vážím 75 kg, je mi ze sebe špatně. Nikdy jsem nebyla štíhlá, ale toto je hnus, velebnosti
.
Takže jsem začala ketodiet - první 4 dny na koktejlech, ne, že by to byla nějaká extra chuťovka, ale držela jsem se. Piju denně cca 2,5 litru čisté vody bez bublinek, chutě jsem více méně neměla. A dneska? Jsem prase hnusný
. Nevím, jestli je to tím, že jsem dostala MS, nebo prostě depka nebo nevím co… Dětem jsem sežrala asi 20 hranolek, potom jsem si dala nanuka, u maminky jsem neodolala povidlovým buchtám
, a nakonec jsem to zapila redbullem
. Mám na sebe hrozný vztek. Nevím, jestli to zvládnu. Podle poradkyně v keto bych měla dodržovat režim 3×3. Takže od zítřka začínám znova od začátku, ale bojím se, že zase přijde nějaký krizový den a já sežeru na co přijdu
. Do toho má dcera odjet na školu v přírodě, to budu mít depku jako prase… Ach joooo… Tak strašně moc mě motivuje tahle vaše diskuze a já si to jedním blbým dnem zkazím
.
Je tady ještě někdo, kdo prostě neví, jestli to zvládne, nebo jsem jediná?
Mmch. děkuji za možnost vykecat se
. Lenka
Lenko, myslím že když vdržíš týden, tak tě ty chutě už nebudou tolik ovládat, samozřejmě že když něco voní tak chuť je, ale není to už tak hrozné. Řeknu si dala bych si, ale vydržím a jdu se zakousnout do něčeho zeleného
Hlavní je nenechat další jídlo nebo koktejl na dobu až máš hlad ale vzít si to včas, právě aby jsi neměla chuťe. Já když mám chuť tak si dám něco ze zeleniny, nebo ketodiet tyčinku, mám čoko a jahodu a obě jsou dobré. Tyčinku si dávám místo koktejlu.
Ahoj holky, už třetí den mi váha stojí na místě…samozřejmě, že pokračuji v KD, ale je to demotivující.
Je tedy fakt, že jsem včera skoro vůbec nepila. Může to být tím? Stalo se Vám to? A taky mi má přijít MS…
včera jsem měla dva loky cola zero a jedno kafe s mlékem…jinak nic..skoro ani žádnou zeleninu, jem koktejly.
Komu se to stalo, jak dlouho Vám váha stála???
děkuji moc ![]()
Ahoj holky,
prosím o radu. Chtěla bych začít s Ketodietou, ale nevím jaké příchutě nápoje si objednat. Ochutnala jsem vanilkovej a docela se to dalo, ale nevím jaké příchutě dál, abych jenom na těch nápojích vydržela tři týdny. Děkuji. ![]()
Ahoj, kromě ovocných všechny. Mě nejvíc chutnala karamelová, kapučínová a vanilkovo-oříšková.
Je to naprosto normální. čekáš MS a málo piješ. Alespoň ty 2 litry aby se ti vyplavovaly tuky. Zero nevadí, ale spíš ty bubliny, tělo zadržuje vodu.
Ahoj holky, tak jsem včera začala znovu. 5× denně koktejl, do toho 2,5 litru vody. Ale zatím nemám dole ani gram. Jen tedy jsem při vaření ochutnala lžíci rýže s omáčkou, tak doufám, že jsem si to nějak nepo…
Doufám, že to „utrpení“ k něčemu bude
. Zatím mě nehoní chutě, tak snad mi to vydrží. Strašně moc chci zhubnout. Jen se cítím být nějaká slabá, včera jsem vyrazila na procházku a byla jsem unavená jako moucha
. Tak snad se to srovná. Ale možná to může být i těmi léky proti bolesti, co beru. Každopádně tentokrát vydržím. Musím! ![]()
Lenka
Ahoj, děkuji za odpověď. Dnes ráno zase o 0,2 dolů, takže 59,8…to jen jako motivačka pro ostatní, že to i před MS maličko jde ![]()
jinak jsem začala mít problém s vyprazdňováním, koupila jsem v lékárně Psylium a dávám si obden do jednoho koktejlu dvě lžičky - a je po problému.
A já mám čokoládu, capuccino, kokos (ten je samotnej hnusnej, ale napůl s čoko super). Pak banán, ten mi nechutná..
teď jsem si do druhého kroku objednala příchuť kafe, karamel a cocies..nebo jak se to píše..tak jsem zvědavá ![]()
Anonymní - do druhého dne jsem taky neměla dole nic…až třetí den bylo dole 0,5 kg..slabá jsem byla taky, hlava bolela dva dny..ale pak takový příval energie, to jsem nezažila..
chutě nemám, už ani hlad mezi koktejly…ten byl první tři dny dost a pak ten týden celkově jsem pociťovala hlad..ale teď, druhý týden vůbec…
držím palce, ať se ti to podaří..
Ahoj, máte někdo typ na koktejl se stejnou účinností, jako Keto (proteinový nápoj ) ale za rozumnější cenu?
@s.marketas Já mám zas ráda spíš ovocný, takže si nevybereš každý máme jiné chutě
Ale určitě ne granátové jablko to piju jen abych ho nevyhodila a ještě ho půlím
Ale chutná mi banán asi nejvíc a pak ananas, hruška, nemají tak výraznou chuť, vanilka a oříšek vanilka taky není špatnej.