Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Ditakl jj to znám u ms mi to taky stálo, ale jak to přešlo hned bylo kilo dole a šlo to dál
Tak dnes konečně váha pod 100 tak rychle rychle ať už je pod 90
K dnešnímu dni vážím 99.6 kg.17 dní od začátku diety 5,5 kg dole a měla jsem mezi tím i MS.
Já po měsíci 9 kg. To znamená ze 75 na 66kg. Jsem maximálně spokojená. Začala jsem dělenou a počítám kj.
Uvidíme po týdnu.
Dobrý gratuluji
, doufám že budu mít po měs. taky aspoň těch 9 kg dole, nějak stojím teď ![]()
Ahoj. Tady nováček. Zatím uvažuji, že to zkusím. Zjišťuju.
Co vám vylože nechutná? ať to nekoupím…
Lze uplně vynechat koktejl? a místo něj baštit kaši? Se těch koktejlů bojím, že budou bléé.
Dá se někde koupit výrobky třeba bazarově kdo už třeba nespotřebuje??
Keto diet - Ketofit.. co stoho radši?
@bobes Ahoj já teď používám ketodiet i ketofit, mě osobně jedou víc ketofit, mám po nich víc pocit sytosti, ale tady většina má ráda spíš ketodiet. Píšu ale o koktejlech. Já jsem na koktejlech mě to naprosto vyhovuje že nemusím nic chystat jen jsem si k nim objednala proteinové tyčinky od ketodiet a když mám chutě tak si dám jednu místo koktejlu. Píšou že dvě, ale jedna bohatě stačí, nejsou zrovna nejlevnější.
@Ditakl děkuji za info. Koktejlů se právě bojím. Tak nechápu jak můžeš být jen na nich ![]()
Ahoj holky, Já začala dietu v pondělí, jen koktejly. Začínala jsem na 63 kg a dnes ráno 60,1. Merim ale ale jen 159 cm takže bych ráda na 55-57 kg. Dnes jsem si tedy dala Colu zero. Tak snad me to nezasekne. Vidim jak jsem krasne splaskla. Hlavně bříško me trápilo. Je mi 39. Jsem nadšena. Tak doufám, že mi to tak pěkně půjde dál. Jen to pití mam problém. V práci to jde, to dam dva litry, ale dnes mám sotva litr a půl. Hlad nemam, ale porad tak divné v krku. A nemam tedy vůbec chuť na seX. Znáte to některa?
@bobes no já k tomu jím tu povolenou zeleninu a když si orestuju cuketu a fazolky tak mám i teplé jídlo
dnes jsem si k tomu místo koktejlu udělala volské oko z bílků a jsem spokojená odpoledne si dám tyčku pro chut a budu haapy ![]()
@laska11 gratuluji,no já nemám chuť na sex nikdy takže nic nového pro mě
ze začátku je to hlavně voda, pít se musí. já mam vedle sebe postavenou konvici 2l s plátky citrónu a za den to v poho vypiju a ještě si musím přilejt.
@Ditakl tak Já jsem rok vdaná, tak bych tu chuť ještě prosila ![]()
co ta Cola zero? Není to problém?
@laska11 no já ji neměla nikdy moc valnou
ale vdaná jsem 13 let. Cola zero netuším já bych to neriskovala možná to tu už někdo tuším taky zkoušel, ale co vím při hubnutí se všeobecně nedoporučují bublinky. Někdo tu pil poděbradku prolinii.