Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@serania mame stejný koktejl
akorát ja budu pokračovat az se mládě vylodi ![]()
Já jsem se teď nehnula, takže 4 kila za 4 týdny, no čekala jsem víc, ale vydržím
tak ještě 10 ![]()
@zimice já teda už bych do balíčku nešla, nikdy mi nechutná všechno, tak si radši vyberu. třeba na polévky, když je teď teplo nemám vůbec chuť a omelety také nemusím, to si radší dám normální vejce
..a co teda jíš? Když né polévky a omelety..Já mám ketodiet a tam není jiná možnost -kromě koktejlů.
Ahoj milé ketodietářky, dnes jsem objevila na stránkách Ketodiet akci 3+1 ( 3× koktejl + 1× koktejl zdarma) cena cca 4100,–. Potřebuji si koktejl koupit a tato nabídka je super, ale jsem na rodičovské a 4tisíce je pro mne hodně. Chci se zeptat zda není mezi Vámi některá, nejlépe z jižních Čech, která by se ke mně přidala a koktejly bychom pořídily napůl tj. 2×koktejl cca 2050,–.
Díky.
Ahoj, já začala s ketofit včera. Jedu druhý den, tak doufám že to zvládnu. Musím když to stojí tolik prachů
Začínám se 105kg tak doufám že by to mohlo jít rychleji, když je větší váha ![]()
Zdravím, není tu někdo z Plzně kdo by měl zájem koupit napůl proteinový nápoj 3+1 zdarma. 2 ks by vyšly na 2063,– Kč. Díky
Také bych si zakoupila ve zvýhodněné nabídce a následně prodala 2 ks (nebo od někoho 2 ks zakoupila) - Královéhradecký kraj, Hradec Králové
Ahoj držím palečky. Tobě to půjde určitě rychleji než když to někdo drží a má 60 kg..Počítej s tím, že budeš hodně unavená, protože přísun kcal je opravdu hodně nízký. Já už jsem byla na tom tak, že mě žádná dieta nezabírala. Tady je to jasně daný.
Já mám za sebou 14 dní a poprvé jsem se vážila. Ze 75 mám dole 6 kg. Jsem maximálně spokojená. Jedu 2.krok a potřebuji ještě alespoň 4 kg. Co doporučuji je, že se musí hodně pít, aby se to dokázalo odplavovat a ne se vážit každý den. Potom nehřešit, jenom k večeři si dávám 250 g zeleniny, která je povolená. Najdeš si to na ketodiet, jakou můžeš.
Je to hodně drahé, tak proč to porušovat. Jo a na papírky jsem nečůrala, stresovalo by mě to.
Věřím, že to dokážeš. Kdybys něco potřebovala, tak napiš.
No já jsem dost unavená i teď
tak to taková změna nebude
ono ta váha kterou člověk nese stačí. 6 kg za dva týdny je pěkný. No zatím jsem se nevážila, ale už dnes ráno jsem měla cukání
tak jsem do sebe kopla koktejl aby to už bylo k ničemu. Vážím se vždycky ráno na lačno.
Bude to horší. Ale odměna je super. Jo ten koktejl si připravuji do ledničky je o hodně chutnější. A s tím vážením počkej,/jestli můžu radit/,abys nebyla zklamaná. Já to beru podle věcí, které mi nebyly. Po týdnu jsem si zkoušela kalhoty, které mi nebyly. Hned jsem poznala, že to jde dolů.
No teda dnes třetí den a mě honí mlsná, furt na to musím myslet hrůza. Ale odolávám
dala jsem si dvě bílý ředkve
abych měla pocit že mlsám
a místo jedné dávky koktejlu jednu proteinovou tyčku od guarety. Piju piju a piju abych to zahnala.Taky se snažím něčím zabavit, je to těžký když po mě dětí loudí bonbónky ![]()
Objednala jsem si ochutnávkový balíček od ketodiet a ted jsem zjistila že ten koktejl kvůli kterému jsem to objednala abych zjistila jestli mi bude chutnat je nějakej basic a já jsem si pak chtěla případně koupit ale ten se jmenuje element. Nevíte někdo jestli chutnají stejně? Nebo jaký je rozdíl? Ketofit mi celkem i chutná ale není v akci ![]()
Ahoj, teď jsem se na ty nápoje dívala. Všechny jsou stejný. Je tam rozdíl jenom v tý příchuti. Mě nechutnají ty ovocný, kromě jahody. Ale karamel, vanilka, kapucíno jsou vychlazený, jako mekáče. Je to jenom o tý příchuti. Já mám basic na 14 dní už podruhé. Je to nejlacinější a podle mě nejúčinnější. Ale to záleží na každém.
Jj díky já už jsem to taky našla v nejčastějších otázkách. Je rozdíl jen v balení element je velké balení a je cenově výhodnější. Basic je to samé jen je to už naporcované na jednotlivé dávky a lepší třeba do kabelky, ale to že je balen samostatně se projevuje na ceně. Teda když jsem si přepočítala cenu za jednotlivou dávku.
Jinak dnes jsem neodolala a vlezla na váhu a dnes začínám 4 den a mám 2,5 kg dole tak mě to potěšilo. ![]()
To je super. Uvidíš, že to dáš!!! A kdyby se to uarazilo, protože tělo je potvůrka, tak se toho neboj. Ono to potom skočí o to víc.