Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
24.4.16 08:16

@lussu Pokud chceš držet dietu z vlastních jídel, tak to neporadím, já si ze začátku vždy kupovala jídla jejich, instantní. Princip je ten, že ze začátku-první krok je do 20g sacharidů za den, v dalších krocích pozvolné přidávání sacharidů až do 50g za den a na tohle jsem byla líná-to počítání a dělat si vlastní jídelníček ani vlastně nevím z čeho, protože u téhle diety je důležité i množství bílkovin. Zkus pohledat někde na netu, zadej si bílkovinová dieta nebo ketogenní dieta jídelníčky, třeba něco vypadne. Kaše z ovesných vloček ze začátku určitě ne, ale také záleží, kolik a z jaké nadváhy hubneš, můžeš si sestavit jídelníček uvolněnější, ale pak už to nebude ketodieta, ale nízkoenergetická dieta, třeba :lol:
Sama tu dietu si držella například @Terkams v diskusích dříve, zadávala tam odkaz na svůj blog a určitě tam něco najdeš. Nebo bych zkusila jet např. dle Dukanovy diety, tam ten nápoj můžeš určitě uplatnit, je zde diskuse Dukanova dieta, je na podobném principu a najdeš hodně receptů…Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.4.16 08:54

Holky sel někdo z váhy 95kg. Kolik jste zhubli a za jak dlouho. Jen pro inspiraci :). A je lepší si koktejly míchat s vodou nebo mlékem. Jen k vůli hubnutí, myslím, ze s vodou by to mohlo jít rychleji. Ale raději se zeptam zkušených. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.4.16 14:33

Holky, držíte některá dietu s přípravky Victus? Dříve jsem držela Dietalegre a budu se muset zase dokopat teď po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
24.4.16 20:16

Holky, jak tady padla zmínka o proteinu z nu3tion, tak jsem ho taky mela a je ok. Třeba ten z Dm byl hnus :lol: tohle je docela pitne, jen co porodim a dokojim, tak budu pokračovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.16 22:37

@glorča - psala jsi, ze se zacina s 20g sacharidu. U pripravku Ketofit jsem se docetla, ze jedna porce ma v prumeru 11g, kdyz to vynasobim poctem porci, kterych by dle nich melo byt 6 denne, tak jsme na shruba 60g(podle druhu). Jak jsou na tom ostatni znacky? Ja si jedu vlastni stravu a snazim s drzet do 40g sacharidu a za 14 dnu 5 kg, nicmene posledni dva dny bez ubytku, mozna i kvuli periode. Na koliga gramech sacharidu se tedy drzite vy ostatni? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
24.4.16 23:49

@glorča Jó, to máš asi pravdu, já měla prví zase ten Ketodiet, tak možná je to i tím. Jako určitě nic prodávat nebudu, to zase vypiju, to není problém..

@lussu určitě né žádné sacharidy (škroby, mouka, obiloviny, cukry), takže kaše vůbec, drž se masa, zeleniny, vajíček…
Všeobecně platí, čím více tuků, tím méně sacharidů (nejlépe, když je obojí nízké, ale takových potravin je málo, proto využíváme produkty těchto firem, ale já to kdysi sržela jen z jídla běžně dostupného a bylo to OK, i když přijímaš více tuků, vše šlo krásně dolu, teď to je horší, asi už jsem stará :mrgreen:

@Tara83 Victus jsem si teď koupila kombinuji výrobky různých firem, od Victusu mám tyčinky a hotové nápoje do kabelky…

@Ivka56 já si to dávám do vody, mléko si dám radši do kafe nebo vůbec já osobně teda..

@JRsun počkj, kde jsi četla, že jedna porce má 11g? 8o Jedna porce má kolem 1-2g a tyčinky kolem 4-7g (tu dáš jen max jednu denně), takže všecko v cajku. Co vím, tak vajíčko má 1g (žloutek, bílek nemá nic), takže to je super vhodné, maso nemá nic, rovněž zelená zelenina nemá nic.. na netu lze najít tabulky a aplikace s informacemi o jednotlivých počtech gramů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
25.4.16 05:41

@dolcee a ostatnifirmy maji vyrobky jake? Jako myslim, jestli se daji. Je to o neco levnejsi, nez Victus a Dietalegre. Jestli se muzu zeptat, kolik jsi sundala kg uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.4.16 06:43

@Tara83 Ahoj,já kombinuji více firem. Pokud jsi měla Dietalegre, držela bych se Dietalegre a Victusu, jejich jídla jsou prostě nejchutnější, z ostatních firem budeš zklamaná. Za mě chuťově jsou dobré třeba Ketodiet polévky(gulášová, nudlová),omelety se taky dají, koktejl O. K,ale chce si na něj zvyknout…Jako Ketodiet není zrovna také nejlevnější, takže za mne by vyhrál Victus a Dietalegre, jinak tyhle firmy můžeš kombinovat, většinu jídel mají stejnou nebo hodně podobnou. Dobře na peníze vychází i Gouté ze Slovenska, ale tam to chce naštudovat množství sacharidů v jednotlivých výrobcích, např. jejich kaše má tuším 13g sacharidů na porci, takže si je nechávám až na konec.Taky jsem objevila firmu Prodietix, tam si můžeš nakombinovat na vyzkoušení jídla i po 1 pytlíku, ale nezkoušela jsem. Ketoaktiv je nejlevnější, ale chuťově žádný zázrak(pár věcí mě chutnalo, třeba tyčinky).Takže tak :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
25.4.16 07:25

@glorča diky za info, myslela jsem si, ze to tak bude. Victus je z Francie a patri mezi 5 nej proteinovych jidel na svete. Plati se tam za chut. Je pravda, ze mi to chutna fakt vse. Ale ta vule, ta je slaba :) A kolik jsi sundala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.4.16 08:21

Ahojte :) tak co holky, jak jste na tom?? Já teď par dni měla takových volnějších a su samozřejmě na sebe naštvaná, jak jinak že… :mrgreen: takže mám v plánu mít zase alespoň týden jen na koktejlech, ale vůbec se mi do toho nechce :D 11 kg je dole, ale to je pořád strašně málo…nejhorší je, že mě několikrat do týdne někdo vytáhne na víno/pivo a ne vždy se mi daří byt na vodě :D máte to tu s tím chlastem některá stejně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.4.16 08:49

@dolcee ohledne tech sacharidu, docetla jsem se to zezadu na baleni. Mam tu nejake zkusebni porce Ketofit a dle vyzivovych hodnot na 1 porci je u koktejlu 5,1g sacharidu, u omelety je 11g a u kase dokonce 16g - proto jsem z toho vykulena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.4.16 08:53

@JRsun snažím se 20g, maximálně 25g. Těch 20g sacharidů doporučil kolegyni obezitolog, prakticky pouze některá zelenina, maso a bílek už před delší dobou. Nic víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.4.16 11:39

Měl někdo od Victus.cz palačinky a nákyp? Jaké jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
25.4.16 13:16

@Tara83 vse uz bylo zodpovezeno, ja zatim za 2 tydny sundala jen 3,5 kg :cert:
@prostějaa ja jsem také celkem chlastometr, jednou jsem mela asi 3 slkenky vina a jak píšu, jen 3,5 dole, takže proste asi to vliv mělo, jinak držím poctivě a neni to nic moc. :,(
@JRsun koktejl ketofit ma s vodou 3g, ten KetoDiet ma polovinu. Těch 12 je s mlékem. Mléko podle mě do ketodiet nepatří moc.
@Xsarunka nákyp mam v těch 7 kusech zadarmo, jeste jsem nezkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.4.16 15:21

Holky kolik jste zhubli za měsíc s ketofitem. A z jake váhy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie