Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dnes 4. den, ketoza uz je. Vyhrabala jsem teda staré proužky uz prošlé z USA a vypadá to dobre.
@dolcee
to máš pravdu někdy je to fakt hrůza
nejhorší je na tom, že přítel si papká jak je mu libo a má furt břišáky a krásnou postavu
a já furt salátek šejkřík omeleta polévka
…tak se musím o to více snažit, at do něčeho nedobnu
a právě vím, že někdy to hupne třeba o kilo dolů z ničeho nic tak furt na ten den čekám ![]()
Příspěvek upraven 14.04.16 v 13:52
@prostějaa
Bomba blahopřeji!!!
Však jo
musíme to vydržet
léto se blíží
![]()
Ahoj holky, jde vám to skvěle, jste šikovné! To budou lidi v létě zírat
![]()
@dolcee Victus znám, objednávám z něj dobroty, ale v prvním kroku bych ty diety nekombinovala, i když složení mají podobné, šetřila bych si peníze až tě opravdu začnou honit chutě, které člověk těžko zvládá a třeba od druhého kroku. Mají totiž i výborná instantní jídla, ale ty se do Ketodiet dají dát fakt nejdřív v druhém kroku. Já si tam kupuji pochutiny jako slané krekry, tyčinky, toustový chleba, sušenky, už mě totiž dieta leze fakt krkem
Pokud chceš trošku změnu, ještě je firma Ketoaktiv, mají dezerty, jiné chutě tyčinek, palačinky, hodnotami se dá kombinovat už od prvního kroku(ale třeba dezert tiramisu je děsný, takže pokud bys něco chtěla, napiš, mám tam také dost věcí vyzkoušeno).Držím palce, ať chutě zvládáš, já už se držím těžko, ale už se blížím k cílové hodnotě na váze, hurá!!!
@prostějaa Jestli ti jde jen o koktejl a piješ ho víc, než 2× za den, zůstala bych u Ketodiet či Ketofit, mají tam i vitamíny, které v jiných koktejlech chybí, já si kupuji klidně i z bazaru, ale raději neotevřený, třeba na Bazoši někdo z Brna často prodává Ketofit koktejly(Ketofit má i výrobu v Brně, tak si říkám, zda je to náhoda?) ![]()
Jinak já už si koupila u nás ve fitku koktejl(Aktive pro 80),složením je velmi dobrý, chuťově taky, ale dávám si ho jen 1 za den na sváču, jinak jím svoje a keto jídla. Taky mě velmi dobře složením vycházel koktejl z netu Phd Diet Whey, snad ještě lépe, než ten co mám, ale nechtěl se mi objednávat. Jestli máš doma ještě pixlu od Ketofit, zkus si je porovnat…
Holky zkoušela jste některá Ketoaktiv? říkala jsem si, že zkusím teď toto? je to aj levnější.
Ahoj kočky, tak mám mega radost, už nejsem metráček a dnes ráno váha ukázala 99,4 Kg. Děsný no, ale furt lepší než těch 103
Za týden 3 kg. Tak vzhůru do dalšího boje, ať už je to míň než 90 ![]()
@radpel Z Ketoaktiv jsem měla pár dezertů(kromě tiramisu byly dobré-chuť tiramisu rozhodně nepřipomínala ani vzdáleně),kupuji si tam palačinky, jdou mi teda hůř udělat oproti z Victusu, ale ta cena je zase daleko lepší
, omelety a polévky jsem nezkoušela, měla jsem jich plné zuby…Tyčinky jsou výborné, ale je jich oproti Ketodiet polovina a jí se jen jedna místo jídla a větší jsou jen o trošku(pokud vůbec),ale třeba kokosová je luxusní…
@glorča a myslíš, že je to s hodnotama sacharidů a proteinů stejné?
@radpel Ano,jsou hodně podobné, bílkovin stejně, sacharidů má ve většině výrobků dokonce méně(například kaše).Kaše je ale jiná, je víc podobná klasické cerální kaši. Nemají ale koktejl, pokud ti vyhovuje, kombinovala bych klidně ketodiet a ketoaktiv…Pokud tě tam něco zaujalo, napiš, měla jsem od nich dost výrobků, mohu poradit ![]()
@glorča díky moc, dnes se podívám a neco u Victusu objednam. Potřebuji hlavně na ven neco, kdyz jsem mimo domov, do kabelky, tak třeba i ty připravené drinky (ted jsem o víkendu tahala po Praze šejkr
).
Nevíš, kolik g sacharidů je povoleno za den v první fázi? Nebo jak poznám, které produkty jsou vhodné pro první fázi- do kolika g sacharidů na porci? Díky moc.
Dnes týden a 2 kg dole ![]()
Ahoj holky, tak dneska objednaný balíček od Ketofitu. Tak jsem zvědava jak mi to půjde. Potřebuji dát dolů 20kg. ![]()
Ahojte
je tu někdo z Brna?? Mám od ketofit 2× chlébíkové krekry (jedny neotevřené a jedny otevřené a odzkoušená 1 porce) a rajskou polévku (otevřená a chybí 2 porce) co by měl zájem? Já už piju jen koktejly a ostatní mi moc nejede, cena toho je cca 2000,– nechám za půlku, ale prosím jen osobní předání, proto Brno.
Ahoj holky, moc zdravím a přidávám se do Vaší diskuze. V posilce jsem minulý týden na orbitracku četla z dlouhé chvíle Dietu a narazila na reklamu na Ketofit. No, neodolala jsem, nejdřív pročetla celej net, tuhle konverzaci a nakonec objednala kuru na 3 týdny. Dnes bych si ji měla vyzvednout, takže zítra začnu. U mě je problém, že i když chodím cvičit cca 3× v týdnu, kardio a vacushape, prostě mi nejdou dolů problémový partie - boky a vnitřní stehna, kolena jak mlok a lýtka, no děs. Proto mám dotaz, nejde mi ani tak o kila. Z vlastní zkušenosti se spíš měřím, než vážím, protože sval je těžší než tuk, tak jak začnu cvičit na váze klidně i něco málo přiberu. Takže zpátky k dotazu
máte některá z Vás zkušennost, že Vám šly dolů právě ty špíčky z boků a zadku a stehen? Měří se někdo z Vás, takže byste veděli, kolik jste zhubli cm? Děkuji moc a těším se na vzájemnou psychickou podporu ![]()
@dolcee Máš doma ještě Ketodiet? Spočítej si sacharidy z těch pytlíků plus sachry z koktejlů a výjde ti, kolik jsi jich měla za den a hubla. Myslím, že třeba s tyčinkami a kaší se do 20g za den člověk nevleze…Obe cně je dieta do 50 g sacharidů za den, ale jak to mají rozfázované nevím. Ale u Victusu ty jídla nemají víc sacharidů než od Diet, možná jen tyčinky, ty jsem teď nekupovala, takže nevím…Super je i ten toustový chléb, ale ta drahota
Mrknu se odpoledne na to, co mám doma a napíšu ti, jak mi vyšlo srovnání.