Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@radpel to my všechny
holky poraďte mi nějaké recepty, co si doma vaříte
porad dělám dokola to samé ( kureci, cuketa, žampiony), dnes jsem měla rybu, ale tu zase delší dobu nemusím
Ráda koupím proteinový nápoj Element (35 porcí) za dobrou cenu. Email: ***@seznam.cz
@glorča no nazdar, po takovy dobe zase.Ja jsem s Keto sekla, kdyz mi vaha stala porad kolem tech 66 kilo pres mesic.Ale jeste mi koktejly a par ostatnich zbylo - koukala jsem ze na deset dnu plus minus. Takze posledni pokus - od vcerejska zase 1. fazi - dokud to nevypotrebuju.Furt ty posledni dve kila ![]()
@radpel tak jak s váhou, už zase hubneš? Já mám skoro o 2 kg více než začátkem týdne. Všechno dělám stejně, před MS nemám. Asi se přestanu vážit, bojím se abych to nevzdala, když přibírám.
@kulih Ahoj, já to taky tak měla a pak přes kilo dole. teď už třetí den stojím. Už sem taky přemýšlela, že se nebudu vážit celý den. a já pořád nesehnala ty proužky, tak se nemůžu ani kontrolovat. ale tak snad když to dodržuju, tak je to ok.
Tak holky dnes me přemohl zápal plic - tak sem sezrala cely bily rohlík s kofilou ![]()
Tak dnes jsem sehnala papírky, no děs, slabě růžové, to nechápu. myslíte že to může udělat nějaká zelenina, jinak nevím co sem pokazila.
@radpel Během dne bývá růžová slabší, pokud piješ dost, zkus si změřit hned ráno po spaní, to bývá sytější…Ono je to vcelku jedno(sytost růžové),pokud ti váha klesá…
@glorča děkuju,si opravdu naše rádkyně, zrovna jsem se chtěla zeptat, kdy je to nejlepší načůrat.
@lhasa Já ji dusím na páře, osolím, opepřím a pokapu oliváčem. Ale chce to jen cca 5 minutek dusit, aby nebyla rozblemtlá ![]()
Jinak se dá zapékat třeba se sýrem, nebo uvařit a udělat na mozeček s omeletou nebo bílkama, ale mě nejvíc chutná jen obyč. podušená jako příloha k něčemu.