Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
22.3.16 08:03

@Miataa Ahoj. Když nechceš tak tomu nevěř. Já jsem vydržela počáteční problémy (bylo mi špatne a jine) a za 2.5 měsíce mam 10 kilo dole. Holkám to jde ještě rychleji, protoze mají vyšší startovací váhu než já. Já pokračuju i když mi už jde podstatne pomaleji než na začátku. Pocatecni ubytky jsou opravdu pecka. Ale taky už tu dietu nedržím tak drasticky jak na začátku. Občas si mírně zahresim. @prostějaa Papírek máš fialový protoze tělo spaluje alkohol, nikoliv tvoje tukove zasoby. Proto se nedoporucuje u teto diety pit alkohol, protoze pak se spaluje neco jineho nez ma. Az ti alkohol vyprchá, papírek zesvetla. Ale sama vím že je to těžký. Taky jsem si dala párkrát do nosu. :oops: Jen ses vyhodila z ketozy za dva az tři dny se ti to zase nastartuje. A protoze blinkas tak i zhubnes. Tak je to ok. @radpel nic si z hloupých keců nedělej. Kdo nevěři ať tam bezi. Holky držím vám všem palce. Je to nádherný pocit když vás všichni obdivuji jak jste zhubla a jak vám to najednou slusi. Když se vejdu do oblečení co jsem nosila před 10 lety. Všem vám přeji abyste mohly prožit tu parádní euforii a ničím nenahraditelny pocit štěstí. Ale taky musím říct že je to závazek do budoucna. Už nikdy nesmím dopustit abych svoji váhu neměla ve svých rukou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
23.3.16 07:03

Ahojte, tak dnes som sa konečne dočkala a váha ukázala 79,8 kg. Dva mesiace som stála na jednej cifre 80,6 - a nechcela sa pohnúť ani o gram, aj keď som všetko dodržiavala. Už som bola niekedy zúfalá. Ale na oblečení som cítila, že chudnem. Na váhe som zišla za 4 mesiace 9 kg, V bokoch som schudla 8 cm, v páse 14cm a cez prsia len 4 cm. Konečne nemám tehotenské brucho!!! Môj cieľ je zísť pod 70 kg. Som ale v prechode, mám 51 rokov, tak môžu za to aj hormonálne výkyvy. Viem, že to nebude ľahké a chcem túto diétu dodržiavať aspoň do dozrievania prvých jahôd. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.3.16 08:18

@jennyz134 to je krásné, tak já teď třetí den stojím, ale dodržuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 09:40

Tak jo, tak i já se přidám. Už nějaký čas sem nakukuji a čtu vaše příspěvky a jsem ráda, že tu taková diskuze je. Před 14 dny jsem začala s Keto Diet a musím říct, že mě to překvapilo. Učím se tím jíst pravidelně, přemýšlet nad jídlem dopředu na celý den. Je to tedy zatím trochu fuška, ale začínám vidět první výsledky, tak mě to nutí pokračovat. Sem zajdu vždy, když mám slabou vůli a ihned mě to nabije, když si přečtu, jak to všem jde. :potlesk: Už se těším na další své pozitivní výsledky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 09:41

Tak jo, tak i já se přidám. Už nějaký čas sem nakukuji a čtu vaše příspěvky a jsem ráda, že tu taková diskuze je. Před 14 dny jsem začala s Keto Diet a musím říct, že mě to překvapilo. Učím se tím jíst pravidelně, přemýšlet nad jídlem dopředu na celý den. Je to tedy zatím trochu fuška, ale začínám vidět první výsledky, tak mě to nutí pokračovat. Sem zajdu vždy, když mám slabou vůli a ihned mě to nabije, když si přečtu, jak to všem jde. :potlesk: Už se těším na další své pozitivní výsledky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 18:16

Ahoj holky, moc vám závidím úspěchy s Keto, ale mn dieta nesedí… :-( Nechtěla byste ode mě některá koupit balíček s intenzivní péčí KetoFit? Vše je skoro nové, bez pár porcí… Pokud jo, tak mi prosím napište a nějak se domluvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
23.3.16 20:04

@princess_of_maine čo ti na diéte nesedí? Treba vydržať!!! Niekomu to ide rýchlejšie, inému pomalšie. Mne vyhovuje, že na rozdiel od iných diét nie som hladná a cítim sa výborne. Doplň si ich výbornými čokoládovými dezertami zn goute a určite si pochutíš. Treba aj dopĺňať minerálne látky, aby ťa nebolela hlava. Neskôr sa dajú ketofit sáčky nahradiť a doplniť rôznymi varenými mäsovými a zeleninovými jedlami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 20:13

@jennyz134 Nevím, proč to nejde, ale já vůbec nejsem schopná nic pozřít :-( Asi mi to není souzeno… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.3.16 08:01

Ahoj holky chci se zeptat jsem v první fázi..pijí 4 denne koktejl a jedno zeleninove jídlo..myslíte ze to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.3.16 08:50

@lhasa pokiaľ konzumuješ povolenú bielu a zelenú zeleninu, tak je to v poriadku, dokonca žiaduce Nesmieš kukuricu, hrášok, červenú papriku, paradajky, mrkvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.3.16 08:18

@prostějaa tak jak si na tom po 14 dnu? zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.3.16 15:17

Prodám! :)

Ahoj všichni! :) Neměl by někdo zájem o proteinový nápoj? Objednala jsem si toho na začátku moc a teď už to nepotřebuji! :) V případě zájmu piště :)
(3 dózy proteinového nápoje - 1 dóza = 35 porcí + 9 sáčků proteinového nápoje - 1 sáček = 1 porce + tablety příchutí - 28ks cookie, 24ks vanilka, 30ks jahoda,24ks malina, 15ks čokláda, 68ks banán)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.16 16:01

Ahoj holky! Já jsem s Keto Diet zhubla za dva měsíce 12kg, cítím se mnohem líp, lehčí a plná energie :) teď ji drží i můj manžel :potlesk: je na tom teď mnohem líp s cholesterolem a donutilo ho to i pravidelně a zdravě jíst. Za nás palec nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.3.16 16:42

@Téčko1 jak to, že nepotřebuješ? tak nám řekni kolik jsi zhubla, ať máme zase motivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.3.16 16:47

Za dva měsíce jsem zhubla 8 kg a víc hubnout nechci. Už jsem přešla na normální stravu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková