Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@radpel Krásné! ![]()
Mě se naštěstí po těch superžravých velikonocích zase váha pohla dolů, takže taky spokojenost
@radpel velká gratulace! Já dnes vlezla na váhu a ze 105 ukazuje 96 a to to ještě ani není měsíc:) jak se daří ostatním??:)
@prostějaa to je super, mně čekají mensky, takže se nalévám, ale váha jde dolů.
Holky když jsem v první fázi na Keto diet, můžu druhou fázi Keto fit, nebo je lepší zůstat u stejného?
@radpel určitě můžeš. Já jsem si sama snad po prvním týdnu plne fáze upravila dietu podle sebe. O fungování ketozy jsme si dokonce říkali na přednáškách a když jsem si dala všechny informace dohromady, tak jsem přišla na to, že výrobci těchto diet nám nikdy neřeknou úplnou pravdu, jak to jde pozměnit ( jsou to jejich peníze). Je hlavně důležité si hlídat ty sacharidy, protože i ty koktejly nějaké obsahují
Pokračuji, píšu na mobilu, tak se mi to odeslalo omylem. No a z toho zbytku sacharidů si. můžeš normálně vařit. Já snidam a svačim vždy koktejly. Oběd si dělám třeba vařené hovězí s podusenym kysaným zelím. Nebo palačinky z proteinu a vajíček potrene sladkým tvarohem ( dávám na oslazeni příchuť do koktejlu), cuketove špagety si dělám s mletým masem a parmazánem. Tzaziky si dělám ( ale jen z Milko jogurtu, ten má nejlepší poměr bílkovin/sacharidů/tuku). Teď mě ani nenapadá co vše vařím, ale neomezuji se a ty kila jdou vážně dolů. Rychleji to snad ani jít nemůže, tak si říkám, proč se trápit jen na koktejlech
@prostějaa a u ketofit se jí 6× denně? dívala jsem se na ty jejich balíčky, spíše preferují koktejly, tak nevím co koupit až to budu potřebovat. jestli balíček nebo si sama namíchat co nabízí.
@radpel ano 6× denně. Ale upřímně kromě těch koktejlu a omelety se nic moc nedá jist. Polívky jsou vyloženě na pozvraceni a stejně tak ty krekry, to je teprve něco ![]()
@prostějaa Jo, jo, já z Ketofitu mohla jen koktejl a omelety, ostatní byl horor, ale zase potom mě všechno ostatní přišlo jako lahoda ![]()
Jinak holky, dám vám tip na výborné snacky slané a sladké dobroty, objednala jsem si pár věcí z Fastdiet a Victusu a byly výborné. Ve Victusu mají super toustový chléb, je fakt dobrý, taky čokoláda byla výborná, mám i čokoládovou pomazánku třeba na palačinku nebo toust, mňam, je jako pravá nutela, snad ještě lepší
.Taky jsem měla kokosovou palačinku, fakt dobrota.
Ve Fastdiet jsem zkusila kokosové krekry-velmi dobré, piškoty vanilka citrón(ty mě až tak neuchvátily),buchtičky(teď mají i víc druhů u Victus)ty jsou luxusní, obyčejný toust a čoko toust mě moc od nich nejely, ty od Victus byly lepší. Také jsem měla krekry s rozmarýnem, výborné! Nejlepší na tom všemje, že vše má méně sacharidů než sladké tyčinky, takže je to opravdu zpestření třeba ke kávě nebo večer k telce.
Když už jsem v tom psaní taky jsem měla palačinky z Ketoaktiv, měli a možná ještě mají akci 1 bal plus 1 zdarma, takže 2 balení za 300Kč, super cena a jsou dobré. Natírám si je tou čokopomazánkou, trošičku posypu kokosem, to je bašta. Také mají akci na tyčinky(teda měli, teď nevím),balení za poloviční cenu, ale je jich méně než u Ketodiet, zato spousta druhů a fakt výborné!
@glorča
Zdravím
Toto vše můžu od které fáze prosím? Zní to moc dobře! ![]()
@phfendulka Chce to se mrknout na jejich stránky a podívat se na obsah sacharidů jídel, která by tě zajímala. Všeobecně od Ketoaktiv lze vše hned od první fáze, ostatní dobroty bych viděla na druhou až třetí, dle toho, které jídlo. Také se jedná většinou o snack, ne o jedno hlavní jídlo, takže je to jakoby navíc…I když třeba tu buchtičku si dávám jako sváču ke kávě, ale já už si dietu hodně upravila dle svého, aby pro mne byla snesitelná ![]()
@glorča Díky moc za rady
Až dojdou zásoby něco objednám. Taky plánuju, že si tu dietu trochu poupravím abych to dýl vydržela a bylo to snesitelnější. Zatím jsem v 1. fázi a chtěla bych jeden drink nahradit vhodným jídlem. Tak uvidím..
@phfendulka Znovu jsem koukla do Victus a třeba slané tyčinky, krekry, sladké buchty mají zařazené normálně v jídlech, takže se dají jíst normálně na sváču klidně už od druhého kroku, tak se mrkni, až tě začne honit mlsná
Vše je opravdu chuťově dobré, a super zpestření. Mě právě hodně chybělo něco jen tak na zakousnutí, když člověka začne honit mlsná, takže jsem ráda, že jsem to objevila.Jo a třeba toustový chleba se může přikusovat k polévce, nebo si ho natřít nízkotuk. sýrem, je také moc dobrý a hlavně křupavý ![]()
Můj manžel začal asi před měsícem s KetoDiet a chutě si tam vždycky vychvaloval. Navíc je teď v druhé fázi a může si to tedy zpestřovat i jinými věcmi. Ta první fáze je vždycky nejtěžší, ale chce to opravdu vydržet! Ty výsledky za to stojí!
Ty jeho tyčinky si občas dám dokonce i já, protože jsou plné proteinů. Co se mu u KetoDiet taky líbí, je to, že tam má aktivní poradenství v rámci celého programu, takže ho mohou nasměrovat s těmi jídly. Osobně si myslím, že když už se do takovéhoto hubnutí pustíte, je dobré u toho vydržet a nekazit si to ničím…
@Jarka66 manželovi moc přeji úspěchy
ale z vlastní zkušenosti musím říct, že pokud se člověk drží jídel založených na bilkovinach, tak může hresit a jde to dolů stejně
jsem moc ráda, že tady jsou super lidi se kterýma se můžeme podpořit ![]()