Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@blazbucha blahopřeji je to krásný úbytek
a manželovi držím palce ![]()
Holky jak je to v 1.fází ze sportem
chceme jit s pritelem v neděli běhat a přemýšlím nad tím, že se to nedoporučuje a nechápu proč?
vysvětlíte mi to někdo? Nebo nemá někdo osobní zkušenost se cvičením v 1.fázi? ![]()
@radpel zdravím
no ja po mém alkoholovém opojení, následném blicím maratonu a oslabení imunity padla s chřipkou
Jsem blbá, asi na 4 dny se mi ketóza a celej režim sekl, takže po 2 týdnech sice krásných 6 kilo dole, ale kdybych nebyla blbá a udržela se, tak to klidně mohlo být 7…ale už se opět vracím do režimu. Můžu ale s klidným svědomím říct, že alkohol ani nic podobného mě neláká a za ty vyhozený peníze za 4 dny diety to nestojí už vůbec! Jinak dnes jsem si místo jednoho jídla udělala pečený pštrosí steak na cuketě s trochou dresinku s 0% milko jogurtu a byla to bílkovinná mňamka! Jak si na tom ty?
@Dejvinka Ahoj,cvičení se nedoporučuje u těch, kteří před dietou necvičily, prostě se nedoporučuje v první fázi začínat. U lidí, kteří pravidelně sportují se cvičit může, ale záleží, jak jsi na tom, mě se třeba v první fázi motá hlava, jsem slabá atd z nedostatku cukru…takže je to na tobě. Nebo si před výkonem dát ketotyčku, ta mě trošku pomáhala.
Holky, jak jste na tom, držíte se? Mě to vážně tentokrát dost skřípe, dolů to jde velmi pomalu, navíc posledních pár dní mě strašně honí chutě, občas jsem něco slupla(ale vcelku z povoleného),ale normálně už týden zase stojím, co stojím, asi kilo mám nahoře! Dnes mě to už totálně demotivovalo, že jsem to nevydržela a sežrala kus doma pečené vánočky, se na to vyprdnu
!Tak už jsem si zahřešila pořádně a otevřela jsem si šampus! Já se asi tentokrát ani k těm 58 nedopracuju, blbé je, že jak se člověk postupně navrací k běžnější stravě,2 kg určo zase nabyde, takže jsem chtěla alespoň těch 58,ať mám později do 60kg.Ach jo. @prostějaa Taky si budu muset znovu nastartovat ketózu, jsem hloupá a na sebe natvaná ![]()
Měla bych zajem o dietu mohu poprosit na meil. ![]()
jjendo@seznam.cz
Jak píšete o tom cvičení, tak už se nemůžu dočkat, až zase začnu!
ještě musím týden vydržet kvůli spoustě povinnosti a pak zase na vacushape:) tam cm a kila letí dolů bleskove, jen doufám, že tam sebou neskrabnu s minimem sacharidů
@prostějaa mně to nějak skáče, chvilku úbytek, pak zase přibírám, myslím, že málo piju.ale v po to bude 14 dní, tak to spočítám.
Ahoj holky, tak dnes jsem prolezla pár lékáren a papírky nikde, jen pro diabetiky glocophan, myslíte, že můžou být aj tyto? jen nejsou fialové ale žluto zelené.
@radpel Tak jsem se dívala na ty proužky na netu(glukophan) a vypadá to, že měří pouze glukózu v moči, ketony ne, což je pro náš účel na nic.Zkus se v lékárně zeptat na jakékoliv proužky, které mají i detekci ketonů, já mám doma Dia Phan, měří i glukózu i ketony…
Děkuju, zkusím to ještě prolézt. jinak za 14 dní 5.5 kg.nic nehřeším a za tři dny mně váha stoupla, nevíte čím to může být. mens nečekám.
@radpel a co pitný režim, nepiješ méně?
Já jedu dne 12 den, ale v neděli jsem zhřešila, tak jsem se raději nevážila.
Zjistila jsem, že vůbec nemůžu příchutě, bylo mi hrozně zle, a jakmile jsem vynechala příchutě, tak je to dobrý.
Holkyyy tak necelé 3 týdny a 7kg dole! Pořád se mi teda nechce věřit, že to jde tak strašně rychle ![]()
@kulih právě myslím, že jsem to sosržovala na 100 procent.ale včera jsem hřešila, teda nic sladkého, ale sama jsem si to pokazila a teď mě to štve.