Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
25.3.16 18:50

@blazbucha blahopřeji je to krásný úbytek :kytka: a manželovi držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.3.16 18:53

Holky jak je to v 1.fází ze sportem :nevim: chceme jit s pritelem v neděli běhat a přemýšlím nad tím, že se to nedoporučuje a nechápu proč? 8o vysvětlíte mi to někdo? Nebo nemá někdo osobní zkušenost se cvičením v 1.fázi? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.3.16 19:09

@radpel zdravím :) no ja po mém alkoholovém opojení, následném blicím maratonu a oslabení imunity padla s chřipkou :D Jsem blbá, asi na 4 dny se mi ketóza a celej režim sekl, takže po 2 týdnech sice krásných 6 kilo dole, ale kdybych nebyla blbá a udržela se, tak to klidně mohlo být 7…ale už se opět vracím do režimu. Můžu ale s klidným svědomím říct, že alkohol ani nic podobného mě neláká a za ty vyhozený peníze za 4 dny diety to nestojí už vůbec! Jinak dnes jsem si místo jednoho jídla udělala pečený pštrosí steak na cuketě s trochou dresinku s 0% milko jogurtu a byla to bílkovinná mňamka! Jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.3.16 19:17

@Dejvinka Ahoj,cvičení se nedoporučuje u těch, kteří před dietou necvičily, prostě se nedoporučuje v první fázi začínat. U lidí, kteří pravidelně sportují se cvičit může, ale záleží, jak jsi na tom, mě se třeba v první fázi motá hlava, jsem slabá atd z nedostatku cukru…takže je to na tobě. Nebo si před výkonem dát ketotyčku, ta mě trošku pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.3.16 19:24

Holky, jak jste na tom, držíte se? Mě to vážně tentokrát dost skřípe, dolů to jde velmi pomalu, navíc posledních pár dní mě strašně honí chutě, občas jsem něco slupla(ale vcelku z povoleného),ale normálně už týden zase stojím, co stojím, asi kilo mám nahoře! Dnes mě to už totálně demotivovalo, že jsem to nevydržela a sežrala kus doma pečené vánočky, se na to vyprdnu :zed:!Tak už jsem si zahřešila pořádně a otevřela jsem si šampus! Já se asi tentokrát ani k těm 58 nedopracuju, blbé je, že jak se člověk postupně navrací k běžnější stravě,2 kg určo zase nabyde, takže jsem chtěla alespoň těch 58,ať mám později do 60kg.Ach jo. @prostějaa Taky si budu muset znovu nastartovat ketózu, jsem hloupá a na sebe natvaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.16 20:41

Téčko 1

Měla bych zajem o dietu mohu poprosit na meil. :D
jjendo@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.3.16 21:07

@nura napsala jsem email. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.3.16 23:10

Jak píšete o tom cvičení, tak už se nemůžu dočkat, až zase začnu! :) ještě musím týden vydržet kvůli spoustě povinnosti a pak zase na vacushape:) tam cm a kila letí dolů bleskove, jen doufám, že tam sebou neskrabnu s minimem sacharidů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.3.16 08:23

@prostějaa mně to nějak skáče, chvilku úbytek, pak zase přibírám, myslím, že málo piju.ale v po to bude 14 dní, tak to spočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.3.16 18:26

Ahoj holky, tak dnes jsem prolezla pár lékáren a papírky nikde, jen pro diabetiky glocophan, myslíte, že můžou být aj tyto? jen nejsou fialové ale žluto zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
27.3.16 22:08

@radpel Tak jsem se dívala na ty proužky na netu(glukophan) a vypadá to, že měří pouze glukózu v moči, ketony ne, což je pro náš účel na nic.Zkus se v lékárně zeptat na jakékoliv proužky, které mají i detekci ketonů, já mám doma Dia Phan, měří i glukózu i ketony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.3.16 08:42

Děkuju, zkusím to ještě prolézt. jinak za 14 dní 5.5 kg.nic nehřeším a za tři dny mně váha stoupla, nevíte čím to může být. mens nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.3.16 09:41

@radpel a co pitný režim, nepiješ méně?
Já jedu dne 12 den, ale v neděli jsem zhřešila, tak jsem se raději nevážila.
Zjistila jsem, že vůbec nemůžu příchutě, bylo mi hrozně zle, a jakmile jsem vynechala příchutě, tak je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.3.16 11:38

Holkyyy tak necelé 3 týdny a 7kg dole! Pořád se mi teda nechce věřit, že to jde tak strašně rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.3.16 12:32

@kulih právě myslím, že jsem to sosržovala na 100 procent.ale včera jsem hřešila, teda nic sladkého, ale sama jsem si to pokazila a teď mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková