Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
15.3.16 12:25

@radpel kup si Keto papírky v lékárně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.3.16 15:02

Na to se chystám. Já že se to dápoznat jakoby na těle. jako nervozita nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.3.16 16:33

@radpe zdravím.ja také jedu druhý den..váha 70 kg a 165 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.3.16 17:18

Tak to je v poho, já děs 175cm a 103 kg, aspoň 20kg musí dole.no nejlépe 30kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.3.16 18:41

Ahojky já začnu v pondělí :-) potřebuji dát dolů 20 kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.3.16 19:36
@dojinek píše:
Dívala jsem se, že ketofit má i levnější koktejly. Nebo jsou stejně drahé, ale více porcí. Máte zkušenost i z jejich koktejly? Fungují stejně?

Já používala tento
http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80
a zhubla jsem s ním už celkem 21 kg. Manžel zhubnul také už 12 kg. Mají k němu i příchutě, nebo už mají hotový protein - namíchané příchutě. Já kupuji natural a příchutě zvlášť. Udělám ho, dám do lednice a tak to dělám po každém dopití - vychlazený chutná báječně, ale to i od Keto chutná vychlazený lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.3.16 19:47

@Hedvika68 Ahoj. Na jejich stránky už jsem se taky divala. Ceny jsou super a jen jsem potřebovala vědět jak chutnají. Takže moc díky za zkušenost. Tvůj váhový úbytek to je teda pecka. Můžeš prosim prozradit tvůj jídelníček? Držela jsem ketodiet a za dva měsíce jsem sundala 9 kilo. Ale ještě 5 potřebuju abych se vlezla do svých starých letních šatu a už 14 dni stojím. Asi potřebuju restart. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.3.16 20:51
@petrklic74 píše:
@Hedvika68 Ahoj. Na jejich stránky už jsem se taky divala. Ceny jsou super a jen jsem potřebovala vědět jak chutnají. Takže moc díky za zkušenost. Tvůj váhový úbytek to je teda pecka. Můžeš prosim prozradit tvůj jídelníček? Držela jsem ketodiet a za dva měsíce jsem sundala 9 kilo. Ale ještě 5 potřebuju abych se vlezla do svých starých letních šatu a už 14 dni stojím. Asi potřebuju restart. :think:

Já v držela první fázi měsíc. Pila jsem jen koktejly a jedla zeleninu na všechny zpusoby-jen povolenou. Prvni, druhy a treti krok je popsaný na ketodiet.cz Jsou tam i povolené potraviny od 1-3 kroku. Do druhého kroku jsem šla o 12 mínus. Ten zbytek jsem zhubla ve druhé a pak dál.. Když to shrnu, tak jím teď vše, krom pečiva, příloh, sladkého a jím méně ovoce. Klidně si dám tučný sýr, vůbec nejím light věci. Klidně si zaprasím a sním 70% čokoládu…jednou za čas. Opravdu ty čuńárny :-))) startují metabolismus. Minulý týden jsem měla i čokoládový dort. Pravda, byl samé kakao, ale byl to dort. S váhou to ani nehlo. Člověk si ale musí dát jeden, ne dva:-))) A fakt jen jednou za týden, nebo 10 dnů. V první fázi jsem klidně přidávala do zeleninových jídel vajíčko, nepoužívala jsem žádné omelety, ani polévky. Vše jsem si vařila. Manžel pil striktně koktejly jsen tři dny. Pak jsem ho hned poslala do druhé fáze. Je řidič dálkového autobusu a nemohl si dovolit s lidma za zády jezdit Evropu, aby se mu někde udělalo špatně. Ve druhé fázi měl jen dva koktejly a zbytek jedl maso, zeleninu a jedno ovoce. Jedl libové šunky s hodně % masa a za měsíc bylo necelých 12 kilo dole. Myslím, že je to opravdu o tom, aby člověk jedl víckrát za den a vypustil pšenici, cukry a přílohy. Držím pěsti a zkus víc „zaprasit“ :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.16 08:09

Radpel taky jsem tu nová :) začala jsem v pátek, tedy dnes mám 6. den, začínala jsem na 105kg při 175cm a můžu říct, že jsem příjemně překvapena, dnes 101kg (je mi jasný, že zatím voda a bla bla bla, ale nakopne to) Chci někoho, s kým se můžu podporovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.3.16 08:17

@prostějaa Ahoj ja jedu třetí den..a půl kila dole…pijí jen koktejly a zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.3.16 08:34

Ahoj tak já o pondělí 3kg dole, ale jak říkáš voda a tak, ale potěší to.Tak to je fajn, že se můžeme podporovat, taky jsem jen na keto a zelenině. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.16 09:17

Já teda nemám Ketodiet, ale Ketofit, ale myslím, že je to úplně stejné…První dva dny jsem zkoušela jejich polévky a vše možné, ale potom, co jsem se ze všeho málem poblula, tak jen a jen koktejly :D a trochu zeleniny a kysané zelí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
16.3.16 09:26

Ahoj holky, určitě se to tu už zmiňovalo, ale nemám čas ani sílu probrat se 225 stránkama… je nějaký rozdíl mezi Keto Diet a KetoFit Diet? Finanční, chuťový, nebo dokonce v úbytku váhy, prostě jakýkoliv? Projížděla jsem web obou, ale nějak jsem se nemohla rozdílu dobrat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.3.16 10:19

Prostějaa, tak mně to docela chutná, jen mně chybí něco kousat, zelenina není ono. Matcha tea od ketodiet, tak s tím trochu bojuju, to je hnus, proto každý den musím jeden vypít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.16 11:28

Malaqi, podle toho, jak jsem si vše pročítala, tak vše stojí na Cambridge dietě a Ketodiet i Ketofit si to zřejmě poupravili podle svého. Mám to na doporučení od známé, která zkoušela přímo Cambridge, ale vůbec jí to nepomohlo. potom zkusila Ketofit a najednou zázrak a to není žádnej buřtík, zhazovala ze 70 na 60, což je úžasné…Tak jsem šla do Ketofit. Na 3 týdny + 3 dny mě to stálo 4600,– a na den máš 6 jídel, tak si myslím, že to vychází o trošku levněji než Ketodiet, ale zase nevím jaké, mají zrovna akce.

radpel, no nikdy bych neřekla, jak mi může jídlo šíleně chybět :D Je pro mě peklo, že nemůžu jít do ledničky a ten kousek sýra si nesmím dát! A ještě horší, že musím doma vařit a vše tak voní a prostě nesmíš! :D A u mě to asi bude zavánět alkoholismem, ale ze všeho nejvíc mi chybí, že si s přítelem nemůžeme otevřít víno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková