Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak já stoupla na váhu po měsíci a dole 4,5 kg. Pro někoho málo ale já jsem spokojena. Jsem spokojena za snižující váhu i kdyby to bylo 100g za týden. Zhubla jsem přes 30 kg a půl roku jsem se točila v kruhu a vánoce mi ještě přidali ![]()
@Danuda ty jsi ketozova kralovna! a kouzelnice k tomu
ja jedu to svy druhy kolo, v ketoze jsem 200% ale stejne je papirek bud bily nebo dnes hodne slabe ruzovy.ale poznam to na sobe, jsem. takze uz tomu moc neduveruju.
@Janule34 dobra! a hlavne tech 30 kilo predtim, tyjo!! @Fannta nebud netrpeliva, 8 dnu nic neni a mas vysledek paradni.
Holky, přidávám se do diskuze, 4 den diety, 1faze, brní mne kolem pusy a većˇer vnitřní klepavka co odezní. Měly stále taky trochu problém pokud klesla hladina cukru v krvi? Díky
No ty mi taky začínají. Zařídím se podle toho. Nechci mít rozhozeny minerály.
@ksafnika no právě ty mi taky začínají, hlavně nechci mít rozhozeny minerály
@Bendusta ja jim zatim povetsinou pytliky od Ketodiet, zeleniny se muze kolik chce. A kdyz maso, tak nejak baj voko. Kuchynskou vahu nemam - takze nedodrzuju ![]()
Ahojte spolubojovnice, tak dnes ráno 61,3kg, jde to pěkně dolů, i když od včera celkem skok, tak to se asi během dne zavodním a taková sláva to nebude ![]()
Co vy, jak zvládáte? Mě tentokrát pořád nečekaně přepadají chutě, no nějak to do té druhé fáze musím vydržet, ale bojím se, že si budu hodně přilepšovat a pak už nebude řeč o hubnutí ![]()
@glorča ty se mas.Ja dneska 66.2.jsem nafoukla a brzo to dostanu, takze doufam, ze zas neco pujde dolu. prvni fazi uz dlouho drzet nebudu, zbejva mi jen par polivek a omelet, az dojdou jdu do 2.