Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@jennyz134 Ahoj,děkuji za odpověď. Dnes jsem měla horkou čokoládu na sváču, výborná, lahodná, mňam
!
Ty gramáže chápu, ale některá jídla mají dvojnásobnou hodnotu sacharidů než u Ketodiet, ale nevadí, zařadím je do diety později. Jsem zvědavá na další, už se těším ![]()
Ja ty posledni 2 kila asi nedam dolu nikdy
normalne mam pocit ze telo na tenhle styl stravy uz neraguje.Ale radikalni zmeny delat nechci, bojim se, ze jak pridam sacharidy, pujde to nahoru. Jedine me napada zase zkusit 1. fazi aspon tyden.ale poradne, bez vyjimek a striktne, zadny masicko atd
@elliKA krasne ubytky? 4 kila. kdybych byla trpeliva a dusledna, tak bych je mela zhubnout i normalnim stylem, bez ketodiety.Ted koukam ze uz je to 6 tydnu, co jsem zacla, ty 4 kila sly dolu a ted uz se jen placam kolem toho jednoho cisla a ty posledni dve svinsky, ne a ne a nejdou!
@ksafnika tělo ti je asi nechce pustit
místo cukru radši přidej tuk, dej si kokosovej třeba do kaficka po tom nenaberes vodu jako po sachrech ale zvýšis příjem tak by to tvoje tělo mohlo pustit spek
co si drží ![]()
@ksafnika Ahoj,mám to samé, jsem v druhém kroku a pořád se už plácám kolem 60 kg, občas dokonce 60,8 třeba odpoledne. Už to vůbec nejde dolů, pořád stojím. Dodržím ty fáze a pak budu asi jíst svoje a počítat kalorie. Holky, jak se používají ty kalorické tabulky, jen jsem na to mrkla a nějak jsem nevěděla…Počítáte si to na Stobu, nebo kde?
Je fakt, že i minule ty poslední kilča šla velmi ztuha…Blbé je, že špeky mě zůstávají na břiše, tam se ne a ne zničit
![]()
@glorča presne ja! vsechno obleceni obliknu, ale v pase opravdu cejtim kazdej gram, tj ty dve zbyvajici kila! Jinak lidi videj a rikaj ze jsem zhubla, ale ja si nedam pokoj, dokud nebudu tam kde chci
No mam poslednich 6 omelet, takze dejme tomu 6 dnu prvni fazi, jen koktejly a navecer omelety a zeleninu, pak mi nezbyde nez jit do druhy, dojist a dopit to co mam…a kdyz ani to nezabere, tak az zacnu jist zas bez keto pytliku, opravdu, ale uz opravdu zacnu behat.uz jsem to psala, ale kdyz jsem v ketoze, jsem na beh strasne zeslabla a pomala, nejde mi to.Tak dam hlaseni treba zase za tyden
Jeste by to mohlo poskocit az budu mit pristi menstruaci, no uvidime
@Danuda cauuu! jak ty?
@ksafnika ja úplně v pohodě
uz mam jen 76,4
takze co mi nova váha přidala uz mam dole a každy den to leze tak o 100 až 300 g dolu
no před sebou mam minimálně ještě 10-15 kilo
ale nehresim jsem bez cukru - porad v ketoze a zeru a mlsam mooooc
holky návod na zdravý mlseek mezi vasema pytlikama z ketoze vás to nevyhodi : 2 lžíce pomleteho lneneho semínka 1 lz proteinu 1 vejce trochu oříšků 2 lz másla rozpustit trochu sladidla a prdopece a perníkove kořeni nebo skořice - zamíchat dat do misky nebo ja to dávám do silikonových mafin soupnot do mikrovlnky na 3 min vyndat posypat bobulovym ovocem striknout na to šlehačku a dobrou chut!!! ![]()
Ahoj děvčata, tak jak jde hubnutí?
Já jsem začala trošku přidávat tuky, dám si třeba tvrdý 30% sýr, nebo trošku tučnější maso, přdevčírem jsem skoro sama vyzunkla kelímek šlehačky a normálně nechápu, hubnutí se zase rozjelo
! Fakt bych tomu nevěřila, nechápu ten princip, ale vyčetla jsem to tu u vás, tak jsem to zkusila.Taky jsem tedy byla na lymfodrenáži, takže nevím, co z toho zabralo, ale hlavně že jsem se trošku pohla z místa, za ty 2 dny o kilčo. No ale očekávám mrchu, tak se to určitě zase zastaví ![]()
CHtěla bych ještě aspoň 2 kg, ale jde to vážně pomalu ![]()
@Danuda Prosím tě, ty dietu držíš se svými jídly, jedeš dle nějakých stránek či jídelníčku, nebo jak to děláš? Chtěla bych postupně přecházet taky na normální jídlo, ale moc si nevím rady, co vše se může, a aby nebyl jídelníček čistě o mase a sýrech…Mám vyšší cholesterol a tuky v krvi geneticky, takže ať si ještě víc neubližuju ![]()
@glorča Ahoj zkušenosti mám stejné. Když se mi hubnutí zastaví přidám trochu víc jídla a zase se to rozjede. O víkendu jsem pekla tvarohový moučník a každý den jsem spořádala jeden kousíček a jsem stále středně ruzova a hubnu. Mam dole za necelé dva měsíce 9 kilo. Našla jsem doma letní šaty které jsem nosila když jsem byla s dětmi na rodičovské. Ještě 4 kila a budou mi akorát. A to je kluk prvním rokem na střední. Ale já to dám. Ale je fakt že už se těším až si budu moct dát pár deci vina. Nevěřila bych, ale normalne se na to těším.
![]()
@glorča ahoj podívej se na stránku 200 tam mas stránky na fb Keto jsou tam super recepty a hlavně i povídání ![]()
Je to tak devcata, vcera jsem toho snedla taky nejak moc a rano o pul kila min a ruovej papirek.na 1. fazi kaslu, to se neda, bych chcipla hlady. Takze furt dvojku a ted uz se mi i dobre beha.
@ksafnika Jo,první fáze je fakt na chcípnutí, to souhlasím, taky jedu druhou a už bych řekla, že kombinuji s 3 ![]()
@Danuda Díky,bohužel Fb nemám, manžel nechce(kvůli osobním údajům),tak ho poslouchám, přeci je v těhle věcech kovanej
. Takže jsem se rozhlížela na netu, ale najít nějaké dobré stránky s recepty se mi moc nedaří…Našla jsem stránky Dukanovy diety, je tam maličko jiný princip (střídá čistě bílkovinné dny s bílovino-zeleninovými),ale recepty se dají uplatnit, tak jsem si říkala, že třeba zkusím nějaký moučník či palačinky z tvarohu. Nemáš nějaký mňam mňam recept něčeho dobrého? Dávala jsi sem něco z lň. semínek, ale nemám mixér na pomletí…
@petrklic74 Taky se těším na vínko ![]()
@Danuda Ne ne, máme automatickou kafe mašinu, mlejnku jsem se bohužel zbavila před lety ![]()