Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No tak stary i mlady kulati prcci, ja jsem to uplne posrala.Po trech tydnech, vice mene dodrzovani, jsem se dneska napraskla…ani nechci psat cim vsim. Cokolada, chleba s maslem, ted si na to dam jeste jahody. A budu si namlouvat ze uz to bylo potreba, protoze ta zravost a hlad v poslednich den nebyla uplne koser. Takze muj prvni praseci den.Na vahu se bojim zitra postavit, asi to vynecham..aby z tech 3-4 kilo vubec neco zbylo
takze ja se pridavam do 1.faze alespon pro dalsich par dni.kua fix!
![]()
a manzela vedle slysim jak objednava pizzu.no sakra. tak to uz si ji dam taky!
@ksafnika No ty sis teda dopřála, normálně závidím, dnes jsem měla hlad opravdu strašnej, normálně jsem i šilhala…Ach jo, doufám, že už zítra nastane ket=oza a trošku to bude lepší…
Holky, čumím jako puk, co jsou u Keto za nová jídla, zkoušela jsem gulášovku, vcelku dobrá, teď mám nudlovou polévku, ta je výborná, oproti těm starým, ty měly všechny tu keto práškovou koktejlo chuť, tohle je úplně jiné, taky bramborák s česnekem a omeleta se zeleninou a houbama jsou dobré, oproti těm starým chutím fakt čumím, ale mám trošku obavu, aby se nehublo pomaleji, musím se zítra mrknout na mé staré pytlíčky, jestli to má stejné složení ![]()
@ksafnika No já před rokem taky hubla ze 70 kg, dotáhla jsem to na 58,pak přechodem na normální jídlo jsem přibrala 2 kg, no a od Vánoc ještě 3,takže se chci za žraní potrestat znovu dietou, třeba to té mé nenažrané hlavě dojde, že se to nevyplácí a nemůže sežrat vše, co neuteče
Teď bych ráda zhubla třeba na 57Kg, ať mám cca 3 kg rezervu na nastavení běžného jídelníčku, dokonce dr:Rýc v poradně Dietalegre to doporučoval, zhubnout alespoň o 2 kg míň než má člověk v plánu, protože ty 2 kg člověk brzy dožene přechodem na běžnější stravu…
@glorča aha, jasne.no kdyz ti to jde na tech 58, tak to zas pujde ![]()
u toho Ryce jsem to taky cetla.Mela jsem to presne tak, s tema 2 kilama! Cetla jsem tam i jiny navody, treba ze kdyz chce clovek zhubnout min, mezi tema 5-3 kilama, tak staci treba tyden az deset dnu 1.faze, pak dvojnasobek druhou a pak dlouho treti…tedy ne jako podle ketodiet kde na 6 kilo doporucujou 3 tydny 1. faze ![]()
no bala jsem se rano zvazit, ale stejne jsem to udelala…takze po dvou tydnech hubnuti striktniho, tretiho tak nejak rozvolnene a vcerejsiho praseni - dve kila speku budou dole urcite, dve kila jsou zpatky jako voda.Tak jedeme dal zase od zactaku.co mi taky zbejva.Tech pytliku a koktejlu mam tak akorat na to…
Příspěvek upraven 14.02.16 v 07:55
A reknu vam je mi dnes rano pekne hnusne, taky se cejtim natekla, hnusna plet, unavena…fuj! ale beru to jako restart.Taky jsem nekde cetla ze tenhleten „carb-up“ pomuze zvysit nejaky hormony, ktery muzou to hubnuti jakoby znovu nastartovat.Kdyz je nekdo delsi dobu bez cukru a nejde mu to dal dolu.No,zije se mi s tim ted lip
![]()
A jeste dodam, kdyz uz tu jedu sama ranni monology, opravdu obdivuju vas vsechny, ktery potrebujete zhubnout vic kil a drzite to delsi dobu.Mne se stridaj dny, kdy je mi skvele a mam energii a zadny chute ani hlad s horsima dnama, kdy uz toho ma plny zuby a nejradsi bych s tim sekla…A pak kdyz clovek zhubne co potrebuje, jak si vahu udrzet to uz celkem vim, ale nemuzu prijit na to, proc jsem po roce a pul zacla jist vic a hur a zase pribirat.
a proc jsem to neutnula hned pri prvnim nabirani a nechala to takovou dobu…
@ksafnika ja po praseni z minulého víkendu byla taky otekla
začala jsem zase s vodou a mi to super pomáhá min ty 3 l když mam min vody hned nabiram
chudák tělo si pamatuje, ze jsem mu nedavala pít tak si to hned schova
holky zkusila jsem ten večerní chlebik a je uuuuuuuzasnej
a co jedu max 1 Kokteil spis coko kaši denně tak mam úžasnou ketozu. Co jsem si četla složení tak je tam docela hodně cukru - to ted vůbec nesnim
n
@glorča nudlova polivka, tak to je nejaka uplna novinka, ja ji pred 3 tydnama jeste nedostala…mne to docela chutna nak vsechno. I kdyz samozrejme Dr.Ryc z Dietalegre o tom pise ze je to nepozivatelne ![]()
@Danuda jojo uz to do sene leju jak o zivot. poslys, takze ty mas ted jen kasi a zbytek norm jidla (nizkosacharidovy samozrejme myslim) a i s nima dobrou ketozu?! to rada slysim.mne se totiz pak ve 2 fazi zdalo ze uz zadna neni, ani jsem ji nenamerila.ani ted ten muj posl tyden kdy jsem jedla normalnich jidel vic
tak to se te asi brzo budu ptat na konkretni recepty
@ksafnika ketozu mam ještě lepší jak s koktejly
ted si dělám chlebicky a jednohnupky a obed vepr maso na kari se smetanou
![]()
Teda
dobry!
uz se tesim az budu mit taky vic normalniho jidla…kdybych to vcera neposrala!
ted zase od zacatku
@glorča
Ahoj. a môžem sa opýtať ako dlho si chudla na tých 58 kg? a ako si postupovala pri diéte? Ja som za 2 týždne zhodila cca 4.5 kg.ale potom som bola oslavovať a vypila liter vína a ešte okrem toho mala nasledujúce 2 dni zracie dni. z ketozy ma to úplne vyhodilo takže sa pokusam naštartovať to odznova ![]()
Tak devcatka dnes me 3 dítě slavi 17 narozky
tak zase odolavam ![]()
@Lili729 tak ja po 7 vina a 1/5 l rumu byla na druhy den v úžasné ketoze
ale opravdu ![]()
@Danuda tomu nerozumim. koncem mesice budu mit sanci to taky zkusit. dalsi chlastacka se blizi. vsechno nejlepsi detatku, takovy velky uz ![]()
@Danuda Teda,ty už máš velké děti
!Ten dort je úžasnej, hned bych si dala hambáča
Bolí mě dnes hlava, doufám, že to přejde, trpívám na migrény…