Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
8.2.16 07:54

Dobry rano! tak vcera po tom masu s majonezou a salatem se syrem porad v ketoze a i kdyz jsem se citila prezrana jak prase, tak zase vaha dole. takze furt minus ty 4 kila. Myslim ze to je dobrej napad - kdyz uz budu chtit podvadet a hresit, tak jidla bez sacharidu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.2.16 09:45
@Meroe píše:
@Danuda
Ovocné čaje nepiju, jen zelený nebo bylinkový, ale minerálka je samá bublina… to mě nenapadlo, že by to mohl být problém.@glorča
Já piju víc, litr vody plus skoro litr čaje a k tomu tak půl láhve minerálky, takže jsem plus mínus na 2,5 litru tekutin denně. Atkins hlásá, že se smí 30-40 g sachrů denně, ale při takovém příjmu jsem nebyla v ketóze - jsem bohužel ten typ, který se musí brát u huby fest (s prominutím), jinak to nefunguje. Takže moje hranice je 20 g sacharidů a jak jí přelezu, tak jsem z ketózy venku. Jen nechápu, že jsem prostě víc jak týden v ketoze a ani kilo dole…
Už ze zoufalství zvažuju, že bych se dala taky na KetoDiet, všichni tady píšete, jak vám to funguje… jen mě děsí ty prachy, rodičovský příspěvek je spíš taková zdvořilá almužna…

Ahoj, už jsem to tady psala.Zkus tento protein. Mají k němu i příchutě za 25,– kc, když si objednáš natur, můžeš přidávat tablety. Můj manžel ho pije téměř měsíc a to jen 3× za den, jinak maso a zeleninu a má dole přes 12 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.2.16 09:45
@serania píše:
Ahoj, už jsem to tady psala.Zkus tento protein. Mají k němu i příchutě za 25,– kc, když si objednáš natur, můžeš přidávat tablety. Můj manžel ho pije téměř měsíc a to jen 3× za den, jinak maso a zeleninu a má dole přes 12 kg.

http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.2.16 09:54

Ahoj holky. Tak hlasim ze dnes je to 29 dni co držím keto dietu a mám -6.8kg. Jinak se snažím nehresit i když občas se mi to nedaří. Ale jsem spokojena. Je to sice těžký ale vydržím. Při 164 cm chci mit váhu 65. Takže jsem v pulce. Doufám že i dál to o pujde tak hezky dolů jak to šlo doted. Jen jsem stále hodně unavena. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.2.16 11:07

@petrklic74 to je krasaaaa. To bych byla spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
9.2.16 15:41

@petrklic74 dobra jsi! :kytka: :kytka: :pankac:
ja jsem dneska zacla cvicit. zatim jen posilovani bricha a drepy (takovy ty 30 denni vyzvy jak jsou) a pridam i behani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.2.16 20:12

Ahojte baby…tak ja som včera oslavovala kamoskine narodky a po vypitom litri vína som von z ketozy…nestálo to za to…som na seba veľmi nahnevaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
10.2.16 03:16

@Lili729 nestoji to za to, zejo :think: chodite sem jeste nekdo, hubnete? haloo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.2.16 06:30

@ksafnika ahoj já každý den, ale nikdo tu moc vysledky nepíše, tak tady nechci byt jediná, kdo se tu vypisuje :-D Jinak po mem obžerství od patku do nedele (jakože noky se smetanovou omáčkou, testoviny popcorn, čoko… bylo toho moc) jsem se včera zvážila a zvedlo se to z 98,8kg na 100,5kg, malem mě trefil šlak, takže včera zase tvrdě na sebe, i počítání kalorií a asi jsem se tim jidlem i dost zavodnila, neb dneska ráno opět 98,8kg! :-D tak mam obrovskou radost, měla jsem strach, ze to třeba bude ted padat pomaleji, když jsem hřešila, ale ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
10.2.16 07:41

@nicolletta30 tak ja se budu vypisovat s tebou :D To je videt ze u tebe to byla jenom voda navazana na sacharidy, takze zadny realny „ztloustnuti' behem 3 dnu.To je dobre. Jinak ja na sobe zacinam delat pokusy, uz skoro tyden mi vaha kolisa plus minus ale dolu to nejde (zbyvaj mi dve kila nebo trochu vic) takze dneska zacinam ten "Fat fast“.dam hlaseni po 3 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
10.2.16 08:13

Já se budu vážit o víkendu po 4 týdnech. Ale jsem teda protivna až hruza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.2.16 09:56

Holky ja sem se po mem prasenim víkendu taky závodníka jak hrom :cert:. Ale uz to zase jede dolu a ode dneska zase v ketoze :pankac: takze 78. 7 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.2.16 09:57

Zavodnila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.2.16 20:04

@Danuda A jak se po zavodnění zase odvodníš? Já držím Keto už tři tydny, 14 dní jsem jen na jejich stravě a teď už týden přidávám jedno „normál“ jídlo, zhubla jsem cca 5kg, ale teď poslední dva tři dny si připadám, že zase „bobtnám“ :( :zed:…což nechci…nevím, jdelti je to voda bo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.2.16 21:49

@RadkaK22 no me pomáhá když hodně piju min.3 litry když jen 1- 1,5 tak okamžitě opucham :mrgreen: takze na vodu vodu :mrgreen: j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková