Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
5.2.16 13:57

@jennyz134 mne volny jeste nejsou.ale uz prestavaji skrtit :lol: :lol: vahou to u mne nebude, vazi se na ni i deti :)))).asi takhle telo reaguje, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.2.16 14:36

@nicolletta30

I vody má být přiměřeně v těle. Takže když nějaká zmizí, tak jen dobře. :mavam: Přebytek vody zatěžuje v těle všechny orgány.

• Citovat
  • Upravit
540
5.2.16 18:20

Tak holky rozhodla jsem se pro restart!!! :cert: chlastam 40% rum s dietní kolou a hulim :cert: od neděle začínám úplně od zacatku tak uvidime :zed: všude mam o 6 až 8 Cm méně tak to znovu nahodim vyresetuju mozek a začnu hubnout a i nekouřít naraz :pankac: dnes sem se totálně vynervovala tak to splachnu naráz a bude to :mrgreen: uz mam drbku z jednoho panáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
5.2.16 18:29

@Danuda :mavam: :pankac: :kytka: ten rum uz bych si dala s poradnou kolou, neni uz to ted vecer jedno? :mrgreen: tech 6-8 cm ti pres noc zpatky nenaskoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
5.2.16 18:50

@Danuda užij si to holka, ja deam zitra najezd na kino a veliky popcorn je muj pak vino vino vino :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.2.16 19:19

Holky ja bych si tak dala kofolu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.2.16 19:21

A ja biele vinko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.2.16 19:38

A já vínko a tataráka s topinkou… :lol: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.2.16 19:42

:lol: :lol: :lol: baby vidím že aj chute máme podobné…presne vínko a niečo dobré na papu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.2.16 20:05
@Lili729 píše: :lol: :lol: :lol: baby vidím že aj chute máme podobné…presne vínko a niečo dobré na papu ;)

No tak si dáme vodu a kedlubnu :,( :zed: a budeme si snít o topince… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.2.16 20:08

@RadkaK22 :lol: :lol:

No ok…a pár brusakov k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.2.16 21:07

No a ja topinku a rum :pankac: uz ho mam - draka jak vidle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.16 21:11

Díky holky za Vaše postřehy a zkušenosti, jak to tady čtu je to asi hodně u každé jiné a při tom podobné :-) Já dnes docela pociťuji únavu, jím hodně zelenin. Trpím když si nemůžu osladit kafe, chci zhubnout alespoň 8 kg - Holky co doporučíte je lepší ketofit, nebo Ketodiet - myslím koktejl. Díky tak jestli máte zkušenosti budu ráda:-) Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.2.16 21:13

@Danuda
Na zdravie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.2.16 21:15

@Radka.Nov
Ahoj.ja mám ketofit.to druhé nepoznám. kokteily sú sladké. ja ich miesam vodou nie mliekom a dávam si 1/3 dochucovacej tabletky. najviac mi z toho chutí omeleta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková