Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@RadkaK22
Ahoj.ja som na tom podobne. včera 10.ty deň a -3.3kg.aj ja som čakala od toho viac preto už zapajam aj cvičenie. aku mas vahu a aku by si chcela mat?
Já si teda myslím, že 4 kg za dva týdny je super. se zdravým jídelníčkem a cvičením se to hubne třeba měsíc a půl. tak mě se váš úbytek líbí
@RadkaK22 tebe je 4 kg za 2 týždne málo??? Práve naopak, so žiadnou diétou by si tak rýchlo nezhodila. Ja dávam dole cca 1 kg za týždeň a som spokojná. Tie kilá si nenabrala za týždeň ani mesiac. Teš sa z toho čo si dosiahla, aj telo bude spokojné. Príde obdobie, že sa ti váha zastaví a pôjde to oveľa pomalšie. Gratulujem k úbytku ![]()
@RadkaK22 píše:
Já jsem se dneska poprvé zvážila a nic moc… Držím Keto dietu 14dní zcela striktně a mám dole jen 4kg, ale na cm je to vidět i na postavě
![]()
…no myslela jsem, že to bude lepší…
To nemyslíš vážně! To je 8 kg za měsíc, za rok skoro 100 kilo. Tolik určitě ani nemáš. Kolik kilo za 14 dnů bys chtěla zhubnout, abys byla spokojená? To mě fakt zajímá.
No jak jsem tu sem tam četla, tak půměrně se hubne 6kg za těch 14 dní… Jím jen Keto a povolenou zeleninu, tak mi prostě ty dvě kilča ještě chybí, no…
Tak jste mě drobek uklidnily, sice někdo dosti ostře
, ale fajn, budu tedy spokojená…
Díky ![]()
@nicolletta30 je ti spatne po hresicim dnu?
tak at to prejde @jennyz134 uz tam je a ja taky @Janule34 to je zvlastni…zkus zitra znova…? @Danuda vidis, to je tim nekourenim - hned 3 kila zpatky
mne zas vazi vaha min, kdyz v koupelne uklizim, umyju ji a o kus posunu
@RadkaK22 vypada to, ze budu mit asi podobny vysledky jako ty..uvidime v sobotu
Příspěvek upraven 03.02.16 v 16:24
@Kobliha51 rok tady snad ketodietu nikdo drzet nebude
ale jsou takovy, ktery takhle jedi porad
@jennyz134 zrovna peču muffinky podle tveho receptu a voni krasne i testo chutna dobře. Chtela jsem se zeptat nevíš jak by se to dalo zanest do kalorickych tabulek? nenašla jsem nic tomu podobného tam. A kolik jich sníš najednou? A mužu každý den jednu? Ten včerejší hřešici den me hrozně štve a jestli je tohle taková dobrota jak to vypadá, tak je to pro mě mooooc dobré ![]()
@ksafnika píše:
@Kobliha51 rok tady snad ketodietu nikdo drzet nebudeale jsou takovy, ktery takhle jedi porad
No taky si myslím, že tohle by rok nikdo nedržel… Zkusila jsem to, potřebuju rychle a „pohodlně“ schodit pár kilo a toť vše… ![]()
@RadkaK22 no vzdyt ja taky.ale je pravda, ze normalnim zpusobem bych taky 4 kila hubla mesic az dva ![]()
@RadkaK22 píše:
No jak jsem tu sem tam četla, tak půměrně se hubne 6kg za těch 14 dní… Jím jen Keto a povolenou zeleninu, tak mi prostě ty dvě kilča ještě chybí, no…![]()
![]()
Tak jste mě drobek uklidnily, sice někdo dosti ostře
![]()
, ale fajn, budu tedy spokojená…
![]()
Díky
Takže dvanáct kilo za měsíc? Tak na reklamě a nebo v pralese bez jídla. ![]()
@Kobliha51 ahoj, ja mela za mesic 10 kg
Jinak holky sok mesice
po vice nez tydnu jse msi zkusila papirek a růžový. Jsemv soku ale prijemnem, zkousela jsem cca tyden zpet a bily tak jsem to prestala delat, byla jsem z toho akorat nervozni a prislo mi ze to ukazuje spatne protoze ten zapach z ust typicky me neopustil ale ze budu v ketize po vcerejsim obzerstvi me me fakt distalo. Bude se mi moc dobre spat ![]()
Ahoj holky, tak jsem taky začala ode dneška držet Ketonovou dietu no jsem zvědavá, jak si to tady pročítám asi to funguje:-) Trošku se bojím jak zkrotit chutě na sladké… Držte mi palce, já sem budu psát jak mi to jde…
Radka
@nicolletta30 muffinov zjem 3-4 kúsky, ostatné mi rozchytá rodina
lanové semiačko má 0 g sacharidov, 1 vajce 0,8g sacharidov, 100 g mascarpone má 3 g, 100 ml šľahačky má 3,2 g sacharidov, 90% proteínový prášok z DM - neviem, lebo práve v tých miestach je prelepená tabuľka slovenským návodom na použitie. Borúvky majú 14 g sacharidov na 100g, ale to použiješ pár guličiek. Ja chvalabohu chudnem a som v ketóze. Dúfam, že ti chutili.