Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
3.2.16 13:33

@RadkaK22
Ahoj.ja som na tom podobne. včera 10.ty deň a -3.3kg.aj ja som čakala od toho viac preto už zapajam aj cvičenie. aku mas vahu a aku by si chcela mat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.2.16 13:36

Já si teda myslím, že 4 kg za dva týdny je super. se zdravým jídelníčkem a cvičením se to hubne třeba měsíc a půl. tak mě se váš úbytek líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.2.16 13:36

@RadkaK22 tebe je 4 kg za 2 týždne málo??? Práve naopak, so žiadnou diétou by si tak rýchlo nezhodila. Ja dávam dole cca 1 kg za týždeň a som spokojná. Tie kilá si nenabrala za týždeň ani mesiac. Teš sa z toho čo si dosiahla, aj telo bude spokojné. Príde obdobie, že sa ti váha zastaví a pôjde to oveľa pomalšie. Gratulujem k úbytku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
3.2.16 13:59
@RadkaK22 píše:
Já jsem se dneska poprvé zvážila a nic moc… Držím Keto dietu 14dní zcela striktně a mám dole jen 4kg :(, ale na cm je to vidět i na postavě :) :potlesk:…no myslela jsem, že to bude lepší… :(

To nemyslíš vážně! To je 8 kg za měsíc, za rok skoro 100 kilo. Tolik určitě ani nemáš. Kolik kilo za 14 dnů bys chtěla zhubnout, abys byla spokojená? To mě fakt zajímá.

• Citovat
  • Upravit
25
3.2.16 14:49

No jak jsem tu sem tam četla, tak půměrně se hubne 6kg za těch 14 dní… Jím jen Keto a povolenou zeleninu, tak mi prostě ty dvě kilča ještě chybí, no… :D :D :D Tak jste mě drobek uklidnily, sice někdo dosti ostře :roll: :P, ale fajn, budu tedy spokojená… :D :potlesk: Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
3.2.16 16:08

@nicolletta30 je ti spatne po hresicim dnu? :think: tak at to prejde @jennyz134 uz tam je a ja taky @Janule34 to je zvlastni…zkus zitra znova…? @Danuda vidis, to je tim nekourenim - hned 3 kila zpatky ;) :P mne zas vazi vaha min, kdyz v koupelne uklizim, umyju ji a o kus posunu :lol: @RadkaK22 vypada to, ze budu mit asi podobny vysledky jako ty..uvidime v sobotu

Příspěvek upraven 03.02.16 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
3.2.16 16:09

@Kobliha51 rok tady snad ketodietu nikdo drzet nebude ;) ale jsou takovy, ktery takhle jedi porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.2.16 17:12

@jennyz134 zrovna peču muffinky podle tveho receptu a voni krasne i testo chutna dobře. Chtela jsem se zeptat nevíš jak by se to dalo zanest do kalorickych tabulek? nenašla jsem nic tomu podobného tam. A kolik jich sníš najednou? A mužu každý den jednu? Ten včerejší hřešici den me hrozně štve a jestli je tohle taková dobrota jak to vypadá, tak je to pro mě mooooc dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.2.16 19:18
@ksafnika píše:
@Kobliha51 rok tady snad ketodietu nikdo drzet nebude ;) ale jsou takovy, ktery takhle jedi porad

No taky si myslím, že tohle by rok nikdo nedržel… Zkusila jsem to, potřebuju rychle a „pohodlně“ schodit pár kilo a toť vše… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
3.2.16 19:37

@RadkaK22 no vzdyt ja taky.ale je pravda, ze normalnim zpusobem bych taky 4 kila hubla mesic az dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
3.2.16 20:43
@RadkaK22 píše:
No jak jsem tu sem tam četla, tak půměrně se hubne 6kg za těch 14 dní… Jím jen Keto a povolenou zeleninu, tak mi prostě ty dvě kilča ještě chybí, no… :D :D :D Tak jste mě drobek uklidnily, sice někdo dosti ostře :roll: :P, ale fajn, budu tedy spokojená… :D :potlesk: Díky :mavam:

Takže dvanáct kilo za měsíc? Tak na reklamě a nebo v pralese bez jídla. :oops:

• Citovat
  • Upravit
201
3.2.16 21:53

@Kobliha51 ahoj, ja mela za mesic 10 kg
Jinak holky sok mesice :-D po vice nez tydnu jse msi zkusila papirek a růžový. Jsemv soku ale prijemnem, zkousela jsem cca tyden zpet a bily tak jsem to prestala delat, byla jsem z toho akorat nervozni a prislo mi ze to ukazuje spatne protoze ten zapach z ust typicky me neopustil ale ze budu v ketize po vcerejsim obzerstvi me me fakt distalo. Bude se mi moc dobre spat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.2.16 22:26

Začínám

Ahoj holky, tak jsem taky začala ode dneška držet Ketonovou dietu no jsem zvědavá, jak si to tady pročítám asi to funguje:-) Trošku se bojím jak zkrotit chutě na sladké… Držte mi palce, já sem budu psát jak mi to jde…
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.2.16 22:39

@nicolletta30 muffinov zjem 3-4 kúsky, ostatné mi rozchytá rodina
lanové semiačko má 0 g sacharidov, 1 vajce 0,8g sacharidov, 100 g mascarpone má 3 g, 100 ml šľahačky má 3,2 g sacharidov, 90% proteínový prášok z DM - neviem, lebo práve v tých miestach je prelepená tabuľka slovenským návodom na použitie. Borúvky majú 14 g sacharidov na 100g, ale to použiješ pár guličiek. Ja chvalabohu chudnem a som v ketóze. Dúfam, že ti chutili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.2.16 07:00

@jennyz134 dobré ráno, byly vyborné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie