Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
1.2.16 22:07

@Lili729 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 04:35

@Janule34 dej vedet, at vim ja, co mam dohanet tento tyden. :) @Danuda no nekecej :lol: v rukou koule…??? kristalovy? a cip mas prilepeny i ted? technika balsaja. A nejaky pocity novy, krome toho, ze te sejri??? me by to cigaro strasne chybelo jako takova ta relaxacni chvilka mezi ruznejma cinnostma. Drzim palce kazdopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.2.16 09:01

Dobré ráno včera jsem delala ten lneny chleba a vubec mi nechutna, leti do koše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.2.16 09:04

Hoj holky. Takže dnes je to 22 dni co jsem na keto a mám -4,2kg dole. Není to tolik co jsem si myslela ale alespoň něco. Ještě chci dolů alespoň 8kg abych mela tech 65. Takže me čeka ještě pěkna dřina. Fialova jsem každý den a ani jeden den jsem nehresila, takže mužu byt na sebe pyšna. Držím palce i vám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.16 09:19

Ahojte…tak ja dnes 10.deň a váha 72.2kg čiže-3.3 kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.2.16 09:45

@ksafnika tak já mám před MS. To kdybych se zvazila.,tak omdlim. Jinak Dneska po 15 dnech si dávám volný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.2.16 10:41

@Janule34 - nemala by ste preháňať s voľnými dňami, lebo budeš mať čoraz väčší problém opäť naskočiť do ketózy. Niekedy mi trvalo aj týždeň, kým sa mi ketóza vrátila. Ak máš chuť na sladké, upeč si muffiny, čo som pridala recept, urob si šľahačku, alebo kyslú smotanu s mrazenými malinami /samozrejme len pár kúskov/ 1-2 štvorčeky horkej čokolády. Len nehádž do seba piate cez deviate. Mňa vyhadzuje z ketózy pohár vína a pri toľkých oslavách a akciách som mala čo robiť, aby som sa vrátila späť. Najhoršie je potom, že ma začne naháňať žravosť a zjedla by som aj klince. Teraz je výborné obdobie, že nie je čerstvé ovocie, ale prídu prvé jahody a čerešne a je po diéte. :zed: Preto vydržte baby!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.2.16 10:51

@jennyz134 ja myslím, že jednou za 15 dni volny den není vubec přehánění :-D Já si delam volny den jednou týdně a hubnu krásně. Po každém takovém volném dni mám pul kilo druhý den dole, taky jsem si o tom dost načetla a nakopne to spalování na další dny, navíc hodně rozjetou ketozu, co je už v krvi zastaví maloco, to by musela hřešit několik dní v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.16 11:09

A ja som si práve dopriala prazenicu na cibulke…no a čo…mám to namiesto omelety :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.16 11:34

Jennyz134… Kde najdu trn recept na muffiny, co jste přidávala?? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.2.16 11:45

@jennyz134 já teda nevím co si představuješ pod volným dnem. sladký já k životu nepotřebuju. to pro mě neznamená, že bych se ládovala od rána do večera. hubnu 18 měsíců, zhubla jsem 35 kg a jsem zvyklá na nějakou stravu a to zdravou. jen prostě dneska vynechám nějaký protein a dám si maso na páře. nebo třeba hemenex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.2.16 11:53

@RadkaK22
3PL /polievkové lyžice/ ľanového semiačka z DM -drogerie zomeliem vo vysokej nádobe ponorným mixerom najemno. Neodporúčajú sa kupovať drvené z dôvodu, že tuk rýchlo oxiduje a potom nielen smrdia, ale strácajú na kvalite. Presypem do širšej misky. Pridám 3 PL proteínového prášku z DM- drogérie, 1/4 čajovej lyžičky sódy bicarbony, 1 čaj. lyžičku mletej škorice. Pridám 3-4 vajíčka /podľa veľkosti/, 3-4 lyžice roztopeného masla a podľa potreby pridám 30-33% šľahačku, aby cesto nebolo veľmi husté. Niekedy namiesto masla dávam taliansky syr mascarpone. Všetko spolu vymiešam a ak je cesto moc husté, zriedim tekutou šľahačkou. Toto množstvo mi stačí na 12 ks muffin. Na vrch vtlačím pár ks mrazených malín a čučoriedok, nemusia byť. Pečiem pri 170°C cca 12-14 min. Vyšľahám si šľahačku a dávam si lyžičku na upečené, vychladnuté muffiny. Mňa z ketózy nikdy nevyhodili, ale samozrejme nesmieme ich zjesť všetky naraz :lol: Ja nepridávam žiadne sladidlo, ale kto chce môže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.2.16 12:02

@Janule34 - tak asi som nepochopila tvoj volný deň. Pre mňa voľný deň, znamená porušiť dietu a jesť nepovolené potraviny. Hemenex nie je porušenie diéty, to mám takmer každé ráno na raňajky. Vajíčka ma výborne zasýtia a doobeda nič nevyhľadávam. Výživová poradkyňa nám to odporučila jedávať od prvej fázy. Gratulujem k úspešnému výsledku, máš môj obdiv. Ja bohužiaľ nedokážem v lete odolať ovociu, ktoré mi teraz v zime veľmi chýba. Zhodila som zatiaľ 6 kg a potrebujem zhodiť cca 12-15 kg, dúfam, že sa mi to do leta podarí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.16 12:13

@jennyz134
Ahoj.za aké obdobie si zhodila 6 kg? a z akej váhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.2.16 12:41

@Lili729 - cca 5 týždňov a šla som z váhy 87,5 kg. Keby som nechodila na normálne obedy, išlo by to rýchlejšie. Dávam si šťavu z polievky alebo vývar bez cestoviny a mäso so zeleninou. Na raňajky normálne vajíčka, alebo si niekedy urobím proteínovú kašu či nejaký dezert. Ráno si upečiem proteinový chlieb Protissimo a beriem si ho do práce na olovrant. Natriem maslom a pridám 3-4 tenké kolieska papriky. Večer výborné capuccino, írsku alebo mliečnu čokoládu zn. Goute. Niekedy si upečiem muffiny, pretože ľanové semiačka sú výborné na črevá. Pijem šťavu z kyslej kapusty, aby som mala dostatok vitamínu C. Niekedy si robím ľadový šalát, rukola, 3-4 cherry paradajky, reďkevka s tuniakom alebo mozzarelou. Zálievka - olivový olej a citrónová šťava, soľ a korenie. Pridávam tekvicové a slnečnicové semiačka. Občas chrúmem bielu či červenú reďkev, pečiem si 1hod cviklu v alobale a jedávam ju jemne posolenú a s olivovým olejom. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková