Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
30.1.16 16:02

@Meroe Jéje a litr vody denně je opravdu málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
30.1.16 16:18

@Danuda
Ovocné čaje nepiju, jen zelený nebo bylinkový, ale minerálka je samá bublina… to mě nenapadlo, že by to mohl být problém.

@glorča
Já piju víc, litr vody plus skoro litr čaje a k tomu tak půl láhve minerálky, takže jsem plus mínus na 2,5 litru tekutin denně. Atkins hlásá, že se smí 30-40 g sachrů denně, ale při takovém příjmu jsem nebyla v ketóze - jsem bohužel ten typ, který se musí brát u huby fest (s prominutím), jinak to nefunguje. Takže moje hranice je 20 g sacharidů a jak jí přelezu, tak jsem z ketózy venku. Jen nechápu, že jsem prostě víc jak týden v ketoze a ani kilo dole…
Už ze zoufalství zvažuju, že bych se dala taky na KetoDiet, všichni tady píšete, jak vám to funguje… jen mě děsí ty prachy, rodičovský příspěvek je spíš taková zdvořilá almužna…

• Citovat
  • Upravit
83
30.1.16 18:36

Ahoj, poradí mi někdo koupila jsem si koktejly a mam i kaši a polevku, jak nejlepe udelat jídelníček, vstávam v 6h a spát chodím kolem 10h, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.16 21:33

@Meroe U Atkinsona je limit 20 g sacharidov. Musíš pridať tuk, pridaj si do stravy viac oleja, na ráno a večer napr. lyžicu olivového, tekvicového alebo iného oleja. Neodporúča sa prvý mesiac cvičiť, stačia dlhšie prechádzky. Treba sa merať, nie vážiť - určite uvidíš výsledky. A hlavne sa netráp, že váha zatiaľ neklesá. Niekedy je to len zadržaná voda. Neskáč z diety do diety. Hlavne vyhoď zo svojho jedálnička sladenú vodu, umelé sladidlá sú svinstvo. Radšej si urob vodu s citrónom. Najlacnejšia dieta je goute, dá sa kúpiť aj po 1 ks. Cena za 1 ks je 1,55-1,70 eura. Chuťovo sú zatiaľ najlepšie, čo som mala. Ak si budeš dávať na ráno 3-4 vajcia, dá sa to zvládnuť.

odporúčam preštudovať na Facebooku:
https://www.facebook.com/…14510392431/ . Atkinsova dieta /Ketoforum/ pod hlavným obrázkom „Súbory“. Je tam veľa dobrých informácií a recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.1.16 04:26

@lussu normalne si to rozloz do celyho dne, abys mela pet jidel - jak ti to vyhovuje.Po 2 -3 hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.1.16 04:27

Teda ja cumim! ze vcerejska je najednou dole cely 1.2 kila. takovej skok! parada :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.1.16 07:27

Já myslím, že @jennyz134 to shrnula moc hezky a taky si myslím, že to jsou duvody, proč nehubneš @Meroe .
@ksafnika skvele vid? Já zas dnes o pul kg mene, takže 98,8kg, takovou vahu jsem viděla naposledy v těhotenství (brutální je, že až do konce druhého trimestru jsem přibrala pouze 4 kila, dalších 20kg tak během tech posledních tři mesicu, fuj :( ). Mám fotky z tehotenství, kde jsem u moře ve 24tt a jsem normálně štíhá jen mám bříško, masakr. Je fakt, že ted zas jím docela málo, musí si na to dávat pozor, včera jsem mela jen koktejl dopoledne, pak obed tunaka s brokolici a k večeru zase koktejl, konečně jsem si objednala látky a šiju, starší byl pryč, mladší je hodný, tak jsem cely den byla v hypnotickém stavu a šila :-D Dělala jsem si velky projekt na přehoz na postel a doplnky, tak jsem stříhala, vymyslela vzory šila, skončila jsem v 11 v noci a to už jsem ta pozdě jist nechtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.1.16 07:37

@nicolletta30 vyborne, to je radost, takhle po ranu :) jsi sikovna, ze sijes, ja jsem rada ze zasiju jednou za cas diry v teplakach :P tehotenstvi pro mne bylo hrozny v tomhle smeru…prvni dite + 22 kilo, druhy dokonce +25 :zed: taky jsem to shazovala pekne pomalu a jiste dlouhou dobu…priznam se ze jsem ted v ty prvni fazi snedla nekolikrat kus masa, vecer kdyz me zaludek nenechal usnout.ale hubnuti to nijak nevadi. I kdyz se to smi az v ty druhy. Povolena zelenina uz se mi pomalu ale jiste hnusi, dneska se podivam v obchode co jsem jeste nemela…zeleny fazolky, kysely zeli…bleee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.1.16 07:59

@ksafnika ted budu mluvit jen za sebe nejsem odborní a myslím, že už jsem to nekde psala, ale podle meho nazoru, když zařadiš maso, vejce, kvalitní šunku, mozzarelu light do první fáze, nic se nestane. Já v podstatě už ke konci první faze tohle všechno jedla a stejně to letí dolu, mam za sebou 1 měsí c aněco málo přes 10 kg dole. Navíc si delam jednou za tyden cheat day, v sobotu příští týden se chystám na popcorn, po každém takovém dni mam dole další pulkilo. Podle me tím, že tohle delam to telo je nastavené pak líp, zaprvé ví, že jednou za čas mu dopřeješ i cukry a nezdravé a nebude mít potřebu si to tak ukládat, zadruhé pro mě je to super, když mám chute, tak si řeknu, nevadí, dám si na co mám chut a udelam z toho hřešici den a nic se nestane - mi to pomaha i v psychice… Podle me pak je horší to udržet a je spíš nabeh na jojo, když piješ nekolik měsicu koktejly a pak teprv začneš přecházet k normální stravě, oni tam mají ten přestup na normální jídlo na mě trošku podivny. Pročti si stránky firmy Victus, mají to tam popsané krásně, vlastně nejlíp ze všech firem, na jaké jsem narazila a je mi to i logicky nejblíž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.1.16 08:03

@nicolletta30 taky nejsem odbornik, ale trochu jsem procitala stranky i tech konkurencnich firem, ne jen Ketodiet, a uz nevim kde, u jedne se taky smelo mmaso hned v 1. fazi. Takze kdyz snim jeden kus (misto koktejlu) a ne cely kure, tak neni duvod, aby to nebylo ok :) a tobe kdyz funguje ten cukrovaci den - taky proc ne. Prechod k normalni strave z koktejlu pro ne tenkrat nijak tezkej nebyl, ke konci uz mas plno tech normalnich jidel, takze jsem vlastne jen pokracovala v tom a jidla se sacharidama pridavala pomalu a s rozmyslem…

Deset kilo, jsi dobra :kytka:

podivam se trochu vic na ten Victus teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.1.16 08:06

A dneska uz mi chutna i ten hnusnej Matcha Tea :mrgreen: :lol: jakakoli nova chut je vitana :P

a jak uz jsem spekulovala ze konecne zacnu zase behat - koukam na predpoved a v pondeli dest.Tak nemusim nic resit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.1.16 08:42

@ksafnika ja mam pořád větší pulku všech tablet z té první objednavky na tři tydny, dava se do každého jen pulka, koktejlu mam taky ještě hodně, zvažuju, jestli pak koupím ještě jeden ten manželuv bych asi každý den nedavala, mam žaludek pořád trochu podráždeny a vypití tohohle me navaluje :( Včera jsem měla lehké nervy, neb mě se uplně zmenil i čich. Registrujete to některá taky? že vnímate vune a smrady jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.1.16 09:47

Holky myslíte, ze když si úpecu ten Lneny chleba tak by to bylo v poho? Četla sem si včera ten příspěvek od @jennyz134 to ketoforum a holky jsou tam taky v ketoze je tam spoustu receptu co se mi moooooooc libi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.16 13:59

Ahojte baby…takže zakupila som si 3 týždňový balíček od ketofit. začala som minulú sobotu.dole mám 2.5 kg. v ketoze som tej najslabsej. slabo ružový pasik a aj to iba 2.deň. nejako sa v tom celom ani moc nevyznám. nie vždy mám chuť na jedlo po 3 hodinách. čo sa stane ak si dam kokteil a pod.iba 3× za deň? môže sa piť aj káva? ďakujem za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.1.16 14:02

@Lili729 ahoj ja kafe piju ketozu mi to uz neukazuje asi ji mam uz v krvi :mrgreen: hubnu dal 3 krát je málo budeš hladovet a tělo to bude brát se svalu a na z tuku si myslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková