Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
31.1.16 14:04

A niečo o mne. mám 165cm a zaciatocna váha 75.5 kg. teraz 73 kg. môj cieľ je 58 kg. myslíte že sa to vôbec da dosiahnuť touto diétou? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.16 14:05

@Danuda
Oki…pokúsim sa 5× za deň. koľko sa ti podarilo zhodiť a za aké obdobie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.1.16 14:21

V pondělí končím 4 tyden a 6,5 kg z 81,7 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.16 14:26

Takže si spokojná…aký máš cieľ? zapajas aj cvičenie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.16 14:28

Ahoj holky, procitam vase prispevky a od zitrka zacinam! Zacinam z extremni vahy, takze doufam, te to poleti ze zacatku rychle :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.16 14:32

:palec: :palec: :palec: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.1.16 15:42

@Lili729 to jsem můj cíl je 60 kg minimalne :mrgreen: kdyby bylo vic tak bych se nezlobila mam 159 Cm, ale ještě otázka co to udělá se ksichtem :jazyk: mam v březnu 44 let :think: i když nitě neni problém a v cele uz mam botox :mrgreen: :mrgreen: cvičit maximálně na trepaci - plošině mam ji doma a je to dobrý zahul no a včera jsme dovezli cosi na břicho a mamzel ma orbitrek kettler. Či co na tom ja nejednu neb me bolí kolena :mrgreen: tot asi vše. Jo a před chvíli sem prasila 2 kousky arasidu v čokoládě :cert: mam ms tak chute :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.1.16 15:43

@Januuul drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
31.1.16 19:23

@Danuda no proto ján nechci být vyloženě hubená. tak akorát. pak vypadám v obličeji jak, když mám smrtelnou nemoc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.1.16 20:13

@Janule34 no pravê :mrgreen: ja budu šťastná za tu 6 na zacatku a uvidíme kam až se to vyvrbi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 05:18

Tak uz je unor, plavky se blizi devcata :mrgreen: Koukam dneska, za deset dnu 3.5 kila dole. dobry! @Danuda mne uz taky neni 20 - o 5 min nez tobe…dneska jdes na tu bioneco ohledne huleni, zejo? tak pak dej vedet, funguje, nefunguje? Ten chlebik vypada uplne stoprocentne keto.Ale ja do toho nejdu, pak bych se rozezrala vic a vic..@Lili729 to jsem taky zvedava jestli se ti to podari zhubnout. Pokud tech 58 byla tvoje norm vaha predtim, tak by melo.Kafe si davam rano bez cukru a jenom se 100 ml mlika, vic radsi ne, to musis vyzkouset sama…
@nicolletta30 ja to furt micham i s tim hnusnym druhym koktejlem, treba jeden denne si udelam, da se to. protoze s tabletama od ketodiet to mam takhle : rozmicham, rozmixuju, vypiju, chut je akorat, a pak zjistim ze na dne mi to lezi treba pulka nerozpustena.Jo, jsou sladky jak cecek. A s cicehm t mam taky zvlastni, vsechno nejak cejtim vic intenzivne (jako kdyz jsem tehotna, ale nejsem)

Dneska sem si merila, a papirek uplne bezovej, divny.Ale hubnu dal.Ze bych se na to prepla tak rychle, nebo piju moc vody?

deticky o vikendu tak zlobily, ze se normalne tesim dneska uz do prace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.2.16 07:52

@ksafnika dobré ráno nebo už jsi v te prave ketoze která uz na papírku nejde videt. Já už si keto nemerim. Zapach z pusy mam pořád hrozny, tak asi ji mam a hubnu pořád, tak už to neřeším, včera jsem mela fakt hooodně nizky kaloricky prijem, když jsem si to dala s vydejem energie za den, tak jsem byla na 375 kcal což je hodně malo, tak jsem si povolila 40g slanych tyčinek, byla to krása a ještě větší krasa je že jsem znovu ve svem rezimu „povolim si, ale snim jen určité množství“ a opravdu to dodržím nerozezeru se pak jak masina :) Já dnes 98,6 tak radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 08:56

Holky tak ja ˇvcera sezrala 3!!! :mrgreen: bonbóny a kousek cokosky a dneska mam papírek krásné fialovej jak sem ještě neměla - se picnu :nevim: to sem ho mela 4 dny totálně bilej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.2.16 09:22

@Danuda jsem to říkala, je třeba nakopnout jednou za čas pořádně ten metabolismus :-D
Holky prosím vás kdo tady dával recept na ten chlebík fitnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 09:26

@nicolletta30 podívej se k jenyz123 ma tam stránky Keto na fb uz sem se tam prihlasila :mrgreen: jsou tam dobre veci :palec: jo a ja na staré kolena neumím pocitat :zed: místo 6 kil dolu jsem hlásila 6,5 :jazyk: uz si přidávám - magooooor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková