Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
1.2.16 11:21

@Lili729 tak teoreticky, nejvic se hubne v1 fazi ldyz ji vydrzis mesic a pak vydrzis dalsi v ty druhy atd…mne by se taky libilo mit 58 kilo, ale mne organismus proste od urcity vahy dal nepusti.tak jsem to myslela. pokud jsi tolik vazila predtim, neni duvod proc by to neslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:23

@Danuda jak se radi skrz cigara? :lol: :mrgreen: :lol: ja mam automat :P mne zajimaj ty metody co na tebe nasadej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:26

Tak jsem taky vlezla do ty fb skupiny. recepty se budou hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.2.16 11:27

No som veľmi zvedavá baby..budem vás informovať…inak neviem celkom presne o téme cigarety ale aj ja som si všimla ze fajcim oveľa viac ako predtým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 11:33

@ksafnika mam taky automat :mrgreen: a prý nemůžu kouřit v aute :mrgreen:, ale to mu říkat nebudu, ze tam kourim :mrgreen: on jen nechce abych mojeho tigouska nevyklopila někde do příkopy, kdyby to se mnou seklo :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 11:34

@ksafnika kourit umím i s řadicí pakou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:46
@Lili729 no to ja bohuzel taky…hulim vic :(
@Danuda píše:
@ksafnika kourit umím i s řadicí pakou :jazyk:

A to jsi sikovna :lol: :mrgreen: ja v aute nehulim.proc by s tebou melo sekat? Ty stavy slabosti jsme s dietou uz prezily…kvuli nekoureni? Tak kuli tomu tam jdes aby to nebylo nejak drastický, prece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:49

@Danuda uz rozumim ty jsi řádila s dlouhym a skrz cigara, ne radila v aute, ach ty internety a diakritikav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 12:01

@ksafnika říkám, ze píšu jak magoooor :mrgreen: jsou to sv…klouzavy ty písmenka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 12:04

@Danuda to teda jsou byla jsem grammar nazi ale uz nejsem dela si to co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 12:06

Ja jsem stara skola klavesnici mastim rychle a bez chyb s telefonem je to horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
1.2.16 12:29

@ksafnika to jsem byla jaaa. Dneska jedu 15.den ale zatím se vážit nechci ale cm jdou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.2.16 12:36

Super…keď sa odvazis daj vedieť :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 21:23

Tak holky od 18.30 nekouřím!!! V rukou jsem mela koule a na hlavě elektrodu :mrgreen: čip mam přilepeny mezi kozi :mrgreen: zatím me doma všichni sejri :mrgreen: furt jsou kolem me a radí co s volným casem :zed: ja si vlastně od nich chodila odpočinout a u toho hulila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.2.16 21:26

:potlesk: :potlesk: :potlesk: držím ti palce nech ti to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie