Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4747
2.2.16 15:45

@ksafnika já někde četla, že může vyhazovat sladidlo. A to by byla ta cola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 15:51

@Janule34 ze by tohle? tak si budu davat pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.2.16 16:55

@ksafnika cola to není určitě (jedině, že by na tebe pusobilo sladidlo jinak), pila jsem ve velkem a ketoza byla pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
3.2.16 03:01

@nicolletta30 no tak to je zahada. kazdopadne jsem sla delat ted v noci mliko a uz nemuzu vubec usnout a je tam ketoza uplne fialova. Takovou jsem jeste od zacatku nevidela. A cejtim se hodne jinak nez posledni 2-3 dny.To jsem byla takova zeslabla, rozlamana, bolely mne zada - dneska uplnej prival energie! Jdu veset do tmy ven vyprany pradlo :mrgreen: Je to fakt poznat ten rozdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
3.2.16 03:41

Kdyz uz si tady teda povidam v noci sama : vy jste nektery v ty FB skupine Atkinson? ketodieta? Ja jsem se tam prihlasila uz to budou dva dny a furt nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.2.16 06:10

Dobré ráno všem, tak včerejší hřešící den mimo plán se mi vymstil a pam pul kila zpet, ale dobře mi tak. Už pár dnu jsem uplnš hotová, tak včera jsem si popustila uzdu (ale v poměrně velkém :( ) ale nevadí, dnes si dám den jen na koktejlech a bude dobře zase. Jinak přes každé stehno dole 3 cm, tak mam fakt radost, pas zustala dole -5 cm a břicho -6 cm :) Uprava - ráno mi bylo dobře, posnídala jsem klasicky kavu a koktejl (kaše včera díkybohu došly), bylo mi fajn a ted je mi tak pul hodky hrozně zle, mam co delat at neletím, tak jsem si nalila studenou colu, sedím upíjím a doufam, že se zaludek zklidní, že by mi ten lepek delal fakt tak zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.2.16 08:19

@ksafnika FB adminka Lili leží v nemocnici, preto ťa nemôže prijať do skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.2.16 09:32

Tak já si včera taky dopřála. Dala jsem si pikantní sýrovou pomazánku s tmavým pečivem, k obědu domácí pizzu. večer jadel. pak nějakou zeleninu a v ketoze jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.2.16 10:04

Ja som si včera upiekla mufiny a namiesto šľahačky som dala 3 polievkové lyžice syra mascarpone z Lidla /2g sacharidov na 100g/. Boli oveľa lepšie a šťavnatejšie ako so šľahačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.2.16 10:05

Holky tak furt nekourim. :pankac: ale seem totalne vyttocena manzel měnil baterky na váze a ja ted mam na ni o 3!!! Kila vic :zed: ze to neni možné :,( dolu podle staré mam 6 kilo ted jen o 3 na Cm mam minimálně 6 Cm zurim :cert: Keto zas nemám ja se asi picnu a to neřeším :hug: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.2.16 10:06

:oops: nehresim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.2.16 10:46

@Danuda no bohužel možný to je. váha je jen číslo. tak si to odpočítávej, když teď váží jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.2.16 11:18

@jennyz134 ted koukám, že jsi davala recept na muffiny, děkuji za něj, určitě brzy upeču, zní vyborně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.2.16 12:42

Díky :D, taky zdravím :mavam:,
já bych taky klidně brala zhubnout víc, jenže už mě dost nesnesitelně trápí chutě na vše - na maso, na sladké, na dortíček, na bombonek - mám ráda jídlo a mám ráda sladké jídlo… Njn, ale my vydržíme, to dáme!!! :potlesk: :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.2.16 13:09

Já jsem se dneska poprvé zvážila a nic moc… Držím Keto dietu 14dní zcela striktně a mám dole jen 4kg :(, ale na cm je to vidět i na postavě :) :potlesk:…no myslela jsem, že to bude lepší… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková