Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
2.2.16 12:57

Děkuji :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.16 12:59

@jennyz134
Wau…tak to ja som len na kokteiloch a kasach a omeletach od ketofit.dnes som si ale namiesto omelety dala vajíčka na cibulke… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.16 13:02

Já taky striktně na keto jídlech už 14 dní :) a když něco ochutnám při vaření, tak mám výčitky svědomí… :lol: :roll:
Ale už se tedy velice těším na nějaké normální jídlo… Ty keto omelety mě už úplně dáví… :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.2.16 13:16

@jennyz134 tak jsem si tedy dala nezdravou syrovou pomazanku s dynovym pecivem a je mi pěkně zlé. mě ovoce nechybí. V létě hodně grilujeme a to si dávám masicko. Jinak já potřebují 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.16 13:19

@RadkaK22
A koľko si zhodila za tie dva týždne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.2.16 13:23

@Janule34 to není volny den, ale normální keto jidla :-D Volny den mam dneska já, na snidani toasty a dopoledne malou sušenku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.2.16 13:34

@Lili729 V prvej fáze som aj ja bola len na keto práškoch a vajíčkach, dnes som už v 2 fáze a chcem takto vydržať cca 6-8 týždňov, podľa váhy, koľko tento mesiac zhodím. A nezabúdaj na zeleninu, všade sa píše „povinne“ denne bielu a zelenú zeleninu, 1-2 lyžice oleja a odporúčané sú aj užívať multivitamíny. Goute výrobky mi veľmi chutia, na rozdiel od zn. Ketodiet, ktorá bola chuťovo nič moc. Keďže chlieb Protissimo sa berie ako slané jedlo a mám 1 normálne jedlo, ostávajú mi 2-3 sladké jedlá, ktoré mi viac chutia ako polievky a omelety. Od Ketodiet mám tyčinky, tie si nosím ako rezervu stále so sebou v kabelke, keď cestujem a nedostanem sa k jedlu a nechcem skončiť niekde o hlade na bagete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.16 13:43

https://www.emimino.cz/profil/lili729/ No na kila ani nevím (nemám doma váhu), ale mám dole 5 cm v pase a manžel mi říká, že nemám „druhou“ bradu :D :potlesk:
Chtěla jsem keto strikntě na 14 dní a od zítřka začnu přidávát jedno jídlo, tak jsem zvědavá…
Ale bylo to peklo, bylo mi první 4dny zle, menses jsem dostala o 14dni dřív (přitom beru HA), tak uvidím, jak dlouho mi to zhubnutí vydrží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.2.16 13:54

@RadkaK22 z akej váhy chudneš a koľko by si chcela dať dole? Pridaj si minerálne látky, keď ti býva „špatne“. To je super, že ti idú dole cm, sú dôležitejšie ako kg. Aj mne muž vraví, že na mne vidno, že sa „scvrkávam“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.16 14:02

No mám 164cm a měla jsem 69kg :(… Chtěla bych se dostat aspoň o 6-9 kg dolů… Špatně mi bylo že začátku, teď už je to lepší, jen mám chutě na sladké… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 14:47

@nicolletta30 no tak aspon vim co nemam zkouset delat.dik za info (lneny chleba) ja takhle jednou zkousela nakej „fitness moucnik bez mouky, cukru“ bez vseho…byly tam orechy a vejce a nedalo se to zrat.bez chuti uplne.
@petrklic74 no vidis, tak to nakonec funguje. i kdyz trochu pomalejs :) :kytka:
@Janule34 tak se zvaz po Ms, to uz budou 3 tydny - a ja budu mit motivaci @Lili729 taky to mam podobne - 10 dnu a dole 3.5 kila.

Příspěvek upraven 02.02.16 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 14:48

@RadkaK22 zdravim novacka.Ja mam taky 164 cm. a hubnu ze 70.Stacilo by mi na 64, ale taky bych se nebranila kdyby slo vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 14:59

Jak tady pisete co si vsechno vyvarite…ja jsem ted dva dny byla vyhozena z ketozy. Premyslela jsem z ceho - sacharidy jsem nemela urcite, jenom koktejly, omelety, povolenou zeleninu…a dvakrat za sebou odpoledne misto ketojidla porci kureciho masa.Ze by to bylo tohle??? Nic jinyho me nenapada.Cola zero a stevie v caji na oslazeni? vcera jsem to nejedla, odpustila jsem si i tu Colu a dneska uz je tam zase ruzova.Vy co si merite papirkama, zustavate v ketoze i ve druhy fazi?? protoze jestli ja to mam takhle, tak to se budu snazit drzet tu prvni co nejdyl :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 15:05

@jennyz134 mas pravdu s tim ovocem, to bych nevydrzela v lete, koukat se na to kolem sebe a nemoct si kousnout do melounu, do broskve, tresne, vsechno tohle…hmmm.Uz se na ne tesim! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.2.16 15:25

Hele a znate tuhle online poradnu : http://www.dietalegre.cz/…dna/s21.aspx docela dost veci se tam da najit…

a pan doktor kterej odpovida je i vtipnej :mrgreen: :

Dobrý den, mohu se Vás zeptat, zda je možné zhubnout do června 8 kg, když jím 5× denně zdravou stravu, malé porce a cvičím ráno (10 min) a odpoledne (20 min)? Je mi 18 let. Předem děkuji za odpověď.
No ale nepíšete to podstatné, to jest kolik vážíte? Je to jako kdyby se Karel Hála zeptal, zda mu do léta můžou zhoustnout vlasy a nepodepsal se. dr. Ryc

Příspěvek upraven 03.02.16 v 03:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková