Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ksafnika Dobré ráno, včera ráno zas nic, takže jak je to s tou ketozou je pro mě zahada, dulezitejší pro mě, další pul kilo dole, čili jedenáct za mnou ![]()
LTak ja sem v prd…,
na váze jsem o 3 kila vejs!!! A to nehresim jen sem přestala kouřit
tak baby a ted rádte a honemmmm nebo se zblázním a baterkama to asi nebude ![]()
@Danuda hormonálne výkyvy, zadržaná voda. Treba sa aj merať, nielen vážiť!!! A hlavne sa nestresuj pre váhu a vydrž. Aj mne váha už týždeň stojí, ale muž mi vraví, že na mne veľmi vidno, ako som schudla - v tvári, zadok, brucho, pás. Svaly sú objemovo menšie ale ťažšie ako tuk. Určite nie si jediná, ktorej váha kolíše, len sa boja priznať. Ak dodržiavaš, ono sa to pohne, len sa preto netráp. Lebo telo zareaguje a nepustí!
@nicolletta30 píše:
@Janule34 začala jsem 31.12.2015
Měřila jsi se někde, jestli je to i tuk, nebo jen voda? Jinak blahopřeju
Mě by zajímalo, jak to funguje. ![]()
@Kobliha51 i kdyby část z toho byla voda, tak 11kg vody to určitě nebylo, něco bude stopro voda, byla jsem hodně zavodněná, ale hodně se mi zmenišila sthena - přes 3cm na každé noze, kalhoty vel 48, co jsem měla narvané tak, že jsem se bala že praskne knoflíček ted nosím na pasku na 5 dirku, už byc h oblíkla i 46, ale nechci je kupovat když bych je mela jen na chvilku, mam v plánu hubnout dál, už spíš počítáním kalorií
![]()
Gratulujem…to je pekný výsledok…
A k tým 3 kg…pokiaľ všetko dodrziavas ako doteraz nie je dôvod na paniku ![]()
Baby máte normálnu stolicu?
@Lili729 Pokiaľ nejedávaš veľa zeleniny, kyslú kapustu, ľanové semiačka, psylium tak nemôžeš mať normálnu. Z tohto dôvodu sa povinne má jedávať každý deň zelená a biela zelenina. Aj preto si robím muffiny, aby som nemala tieto problémy a ešte pijem šťavu z kyslej kapusty/zelí/, keď prídem z práce domov.
@jennyz134
No ja papam aj lanove semiacka aj dostatok zeleniny a aj kyslu kapustu.ale na wc idem raz za 4 dni ![]()
@nicolletta30 tak to je hlavni - kdyz to jde dolu.ja mam taky min nez vcera a zase bilej. kaslu na to. @Lili729 ehm, mam to podobne, s tim zachodem… @Danuda a to neni tou vahou a baterkama teda?
taky bych byla nastvana.Tak proste pokracuj, co jinyho delat?
Jinak nevim jak vam, ale mne to s vahou funguje takhle : nekolik dnu vice mene stejny cislo, plus minus, nic se nedeje a pak najednou hop, velkej skok dolu o kilo, o tri ctvrte nebo tak. A pak se to zase drzi.
No super nič sa nezobrazuje…pisala som ze aj mne vaha stála tak sa budem vážiť raz za týždeň. Zajtra mam 14ty takže dam info. k tej stolici. včera večer som si dala gutalax tak dnes to bolo ok ale určite si na toto nechcem zvykať ![]()
@ksafnika U mňa je to isté, asi moja váha neukazuje iný rozdiel ako 1/2kg. Hlavné je, že sú mi voľné nohavice, ktoré som pred Vianocami ani zďaleka nezapla.