Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
4.2.16 07:23

Dobre rano. Dneska uz vstavam normalne, tj v 5 hodin 8) @nicolletta30 ja ti taky nevim, s tou ketozou a prouzkama.Moc se mi nezda ze bych dva dny byla off, nevidim duvod…ale cejtila jsem se divne. A dneska jen svetle ruzova - pritom jsem trochu zapominala pit vcera…vcera uplne fialova.Asi na to budu kaslat… @Radka.Nov drzim palce.Chut na sladky te prejde a kdyby ne, ty koktejly jsou sladky az az…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.2.16 07:45

@ksafnika já už si právě taky nemeřím, každý den si poctivě zapisuju vše co s ním v kaloirických tabulkách a hlídám si to tak, abych neměla ani tu max hodnotu, kterou mi vypočítali jako optimální příjem pro zdravé hubnutí. Hubnu docela rychle, protože tam i přesně vidíš pomer cukru tuku bilkovin. Koktejly a polevky ještě nějaké mam, beru to spíš jako rychlou berličku, když je třeba rychle svačiny a nestíhám, dneska bych si chtěla udělat cuketáky na obed, mám ted par bezmasých obedu. Ani nijak striktně nerozlišuju druhou třetí nebo první fázi, když jsem nedávno nestihala, prostě jsem přes den pila jen koktejly a polevky, jinak mi to vychazi tak jeden až dva koktejly denně a stejně hubnu. Horší je, že jsem chtěla začít cvičit a nejak se pořád nemuzu dokopat, asi s tím počkám, až se mi hubnutí zastaví a nebude delší dobu pokracovat, pak se snad zmobilizuju. Co se týče kal tabulek tak kolikrát i překročím sacharidy nad 40g a stejně hubnu, ketozu jsem zkoušela včera spíš, protože me to napadlo, dneska už ne, byla jsem z toho akorát nervozní, podle dechu si myslím, že ji prostě pořád mám. Někde jsem četla, že jak už je ketoza v krvi tak te z ni jen tak neco nevyhodí, ani extra hřešící den, někteří si chodí dopřát na cheat day do mcdonalda atd a další den jedou dál a v ketoze jsou pořád… Taky jsem se dočetla, že tu nejvíc rozjetou ketozu už papírky kolikrát ani nepoznají, takže čert aby se v tom vyznal. prostě si jedme jak to citime, já jsem opravdu štastná, že konečně se začínám ladit na to, co moje tělo potřebuje a myslím, že už to zvládáme a zvladat budeme dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.2.16 08:01
@Kobliha51 píše:
Takže dvanáct kilo za měsíc? Tak na reklamě a nebo v pralese bez jídla. :oops:

No tak drobek informací přímo z webu Keto diety: První fáze (rychlé hubnutí) je rozdělenená na tři dietní plány - BASIC (zhubne se 5-8kg za 14dní), - MEDIUM (zhubne se 8-15kg za 3týdny), - INTENSE (zhubne se více než 15kg za tři až čtyři týdny)…
Poté následují druhá fáze (návrat k racionálnímu jídelníčku) a poté třetí fáze (stabilizace hodnoty)… atd. atd. atd.
Já to držela striktně 14dní a mám dole (pro mě jen) 4 kg…
A více bych se k tomu už nevracela… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.2.16 08:05
@Radka.Nov píše:
Ahoj holky, tak jsem taky začala ode dneška držet Ketonovou dietu no jsem zvědavá, jak si to tady pročítám asi to funguje:-) Trošku se bojím jak zkrotit chutě na sladké… Držte mi palce, já sem budu psát jak mi to jde…
Radka

Ahoj Radko,
začátek první tři až čtyři dny je to mazec, budeš mít hlad a bude bude tě bolet hlava…Pak se dostaneš do ketozy a vše přejde, kup si hodně povolené zeleniny a při chutích chroupej zeleninu a hodně hodně pití…
Ať se daří a zadaří zhubnout, tolik kolik potřebuješ!!! :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.16 08:47

Tak dnes druhý den na koktejlech, zatím mi to chutná holé bez ochucení (bez tablet)
Jen se mi nedaří tolik pít, nemůžu se k tomu donutit :-( Prý bývá třetí den nejhorší, jsem zvědavá… Holky držím palce i Vám ať už je léto a nemusíme se stydět v plavkách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.16 08:52

Ahoj RadkaK22,

děkuji za vzkaz, slyšela jsem o tom něco že to tak je no. Někdo dokonce říká že má popraskané rty a bolí z toho záda? Zeleninu mám ráda tak to budu jíst. Ale káva bez cukru? Brrrrr :? Taky přeji ať se ti podaří zhubnout kolik potřebuješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.2.16 08:53

@Radka.Nov - ak budeš mať hlad, kým nebudeš v ketóze, uvar si 2-3 vajíčka na mäkko a zjedz. Výborne zasýtia. Ja som si varila aj brokolicovú polievku - len so rozobrala brokolicu, zaliala vodou, osolila a varila cca 10 minút. Rozmixovala ponorným mixérom a do nej vložila vajíčka, buď na mäkko alebo ako volské oká. Robila som si aj karfiol - uvarila, dala do vymastenej jenskej/zapekacej misy, môžeš nakrájať aj pár šampiňónov a zaliala vajcami - je to výborné a chutilo to aj rodine, ktorá diétu nedrží :lol: Pri tejto diéte nemáš byť hladná. Nezabúdaj užívať multivitamíny s minerálmi. V prvej fáze určite, aby si nebola slabá a malátna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
4.2.16 08:58

@Radka.Nov tak zada me bolely jak svine(pardon) a taky vsechny kosti a klouby :roll: dala jsem si na to sumivy magnezium a jeste ted kazdej den uzivam multivitamin, aby mi nic nechybelo.Pak casem uz je to samozrejme lepsi. Prvni tri dny az tyden je opravdu nejtezsi a ty stavy zadna slava. Popraskany rty - z dehydratace, taky…

@RadkaK22 to vubec nedava smysl to co tam pisou.ta nejkratsi moznost (basic) je doporucovana tem, kdo chteji zhubnout malo (uz nevim do kolika, mozna do 8 kg?) pritom ty posledni kila jdou dolu nejhur a nejpomalejs.Mne se povedlo shodit 6 kilo za ty dva tydny (kdyz jsem mela Keto poprve) ovsem ve 2 fazi se mi vratily…

@nicolletta30 taky planuju zacit cvicit az se to zastavi. a taky jsem tenkrat uz moc nerozlisovala mezi 2 a 3 fazi..proste parkrat za den jejich pytliky a zbytek jidla bez sacaharidu, jak to vyslo, podle casu a stavu lednicky…s tou ketozou jsem cetla stejny informace, ze jak jsi v ni uz dyl ( u tebe pres mesic uz) tak si muzes pomalicku pridavat sacharidy a stejne te nic nevyhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
4.2.16 08:59

@Radka.Nov kdyz musis mit kafe sladky, zkus stevii. Chutove je to jiny nez cukr…ale da se na to zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.2.16 09:24

Ahojte…v sobotu budú 2 týždne tak som x zvedavá koľko to bude.10.ty deň som mala dole 3.3 kg. Aj ja som mala prvý týždeň popraskané pery boleli ma kríže a veľmi sa mi motala hlava. Baby a ako je to s tou ketozou? v prvej fáze najsilnejšia v moči…v 2.3. uz len v krvi..a po diéte???už budeme bez ketonov???inak ja už aj cvičím aspoň hodinu na stacionari pretože aj mne sa zdá že nejako nechudnem :? :,( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.2.16 10:09

@ksafnika Jak je možný, že se Ti ty kila vrátily v druhé fázi??? To mě ani nestraš!!! :lol: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
4.2.16 10:15

@RadkaK22 nojo uz jsem to psala driv…jak jsem zacla jist maso, vic zeleniny..a tak. A pak jsem je horko tezko davala dolu, ale nakonec se povedlo.Asi jen zadrzena voda, ale stejne…ja na obleceni citim i rozdil 2 kil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
4.2.16 10:40

@Lili729 v ketoze bude tak dlouho dokud budes jist malo sacharidu.Ale treba Nicoletta tam je doted. :nevim: To bude u kazdyho individualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.2.16 10:45

Noooo…tak to som zvedavá ako to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
5.2.16 05:04

Tak zitra to budou dva tydny - a ja jsem zhubla presne 4 kila. Takze pokracuju prvni fazi jeste tyden - at jdou dolu jeste ty 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková