Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Danuda
Super…u mňa by určite bolo po ketoze…uz teraz mám iba slabulinko ružovú a to neporusujem
@Danuda ty jsi kouzelnice??!!
clovece..jak to delas? Ja si dnes dala maso, salat a trochu upila vinnyho bilyho striku. zbytek dne uz jen koktejly.taky chci zase ruzovou a kila dolu! dalsi nastrahy znovu zitra
A vite co…zitra na vino kaslu.fakt jsem si jen 3 krat upila, a hlava me bolela jak blazen! to za to nestoji ![]()
Ahoj holky jak ste zvladaly vikend? Já mam za sebou uletacky vikend a pěkne se mi to vraci, ani nebudu psát co všechno jsem zdlabla, ale od zítřka min tři dny jen na koktejlech a polevkach, jedla jsem ted v podstatě normalne, jsem unavená bez sily a energie, no mazec
@nicolletta30 píše:
Ahoj holky jak ste zvladaly vikend? Já mam za sebou uletacky vikend a pěkne se mi to vraci, ani nebudu psát co všechno jsem zdlabla, ale od zítřka min tři dny jen na koktejlech a polevkach, jedla jsem ted v podstatě normalne, jsem unavená bez sily a energie, no mazec
Lítáš ode zdi ke zdi. Jak to všechny dobře známe!!!
Jen se nevzdávej. Jsi šikovná. Já teď zkouším 90 denní program. Dnes končím první týden. Uvidím zítra ráno, jestli něco ubylo. ![]()
Tak po dnesnim vinu me hlava uz nebolela a po ty hromade masa potom uz vubec ne.Ale vsechno v ramci ketodiety, dortu sem se ani nedotkla.no, uvidime zitra.Ale po 16 dnech jsem se poprvy poradne najedla
zejtra samozrejme pokracuje dieta
Dobré ráno, tak myslím, že jsem tento víkend z ketozy definitvině vypadla, ty tři dny jezení jak prasátko mě staly dvě kila nahoře, takže ted tři dny jen na koktejlech, na oběd jejich poelvky, ještě mi zbylo, na svačiny si budu delat manželuv proteinak. Masakr, ale co, stálo to za to
Jo a zajímavé, že jsem se zas začala budit zavodněná a natekla, to dela ta strava podle mě všechno