Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
6.2.16 14:11

@ksafnika
No ja by som potrebovala ešte aspoň 13 kg…uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.16 14:13

@nicolletta30 Ďakujem…budem sa snažiť…a napodobne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.16 14:15

@Danuda
Super…u mňa by určite bolo po ketoze…uz teraz mám iba slabulinko ružovú a to neporusujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.16 14:16

@jennyz134
Super…gratulujem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
6.2.16 14:54

@Danuda ty jsi kouzelnice??!! :think: :nevim: :) clovece..jak to delas? Ja si dnes dala maso, salat a trochu upila vinnyho bilyho striku. zbytek dne uz jen koktejly.taky chci zase ruzovou a kila dolu! dalsi nastrahy znovu zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.16 17:51

@Danuda
:D :D :D :D :D :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.16 18:11

@jennyz134
Díky za info… :lol: :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
6.2.16 18:37

A vite co…zitra na vino kaslu.fakt jsem si jen 3 krat upila, a hlava me bolela jak blazen! to za to nestoji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.16 14:57

Ahoj holky jak ste zvladaly vikend? Já mam za sebou uletacky vikend a pěkne se mi to vraci, ani nebudu psát co všechno jsem zdlabla, ale od zítřka min tři dny jen na koktejlech a polevkach, jedla jsem ted v podstatě normalne, jsem unavená bez sily a energie, no mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.2.16 17:32
@nicolletta30 píše:
Ahoj holky jak ste zvladaly vikend? Já mam za sebou uletacky vikend a pěkne se mi to vraci, ani nebudu psát co všechno jsem zdlabla, ale od zítřka min tři dny jen na koktejlech a polevkach, jedla jsem ted v podstatě normalne, jsem unavená bez sily a energie, no mazec

Lítáš ode zdi ke zdi. Jak to všechny dobře známe!!! :zed: :zed: Jen se nevzdávej. Jsi šikovná. Já teď zkouším 90 denní program. Dnes končím první týden. Uvidím zítra ráno, jestli něco ubylo. :think:

• Citovat
  • Upravit
540
7.2.16 18:24

Ja taky zrala chlastala a kourila :mrgreen: od zítra na tvrdo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.2.16 18:36

Tak po dnesnim vinu me hlava uz nebolela a po ty hromade masa potom uz vubec ne.Ale vsechno v ramci ketodiety, dortu sem se ani nedotkla.no, uvidime zitra.Ale po 16 dnech jsem se poprvy poradne najedla :mrgreen: zejtra samozrejme pokracuje dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.2.16 20:17

@Danuda a já Dneska cokoladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.2.16 21:46

@Janule34 dobra jsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.2.16 06:30

Dobré ráno, tak myslím, že jsem tento víkend z ketozy definitvině vypadla, ty tři dny jezení jak prasátko mě staly dvě kila nahoře, takže ted tři dny jen na koktejlech, na oběd jejich poelvky, ještě mi zbylo, na svačiny si budu delat manželuv proteinak. Masakr, ale co, stálo to za to :-D Jo a zajímavé, že jsem se zas začala budit zavodněná a natekla, to dela ta strava podle mě všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková