Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@nicolletta30 a mas sedět na balone a hlavně si neutiskovat břicho
Vypadá to, že ten černý caj pomohl, drží se to ve zvládnutelné rovině, na maximum už se nerozjelo, ale obavam se že to mam z toho masa atd, několik měsicu mi ted bylo relativně dobře ale jak ted moc nejím zas piju víc kavy, colu, maso, šunka…
Tak jedu dnes druhý den, včera to byl očistec, honily mě chutě naprosto na všechno, už se těším, až nastane ket=oza, snad se mi uleví jako minule a přestanou ty otřesné chutě a žravost
@Danuda Nějak jsem se v tom tady ztratila, proč začínáš znovu? Kvůli tomu jednomu dni(nebo jich bylo víc)? ![]()
@ksafnika Já jsem začala znovu až teď, držela jsem loni dlouho, o Vánocích a hlavně po Vánocích jsem to neurejdovala a pěkně přibrala, ale chtěla jsem začít s dietou až po synkových narozeninách(loni jsem na narozky dcerky ani přípitek nedala, což mě mrzelo),ty proběhly, takže hurá do toho, dost odsouvání ![]()
Holky, teď jsem si podrobněji četla ketodiet doporučení a zarazil mě v povolených kedluben od prvního kroku a kedlubna od druhého 1ks, nějak nechápu rozdíl kedluben a kedlubna je něco jiného?
@glorča no ja minulém pátek,,chlastala" a začala zase kourit
v sobotu úplně v pohodě krásná ketoza no a pak jsme je-li na oslavu vnucky 1 rocek a pokračovala i s chlebicku a dortem
a v neděli taky
pablb po 5 tydnech
jsem asi potřebovala restart neb mi miláček vyměnil baterky ve váze a po 5 dnech ne kouření 4 kila nahoře
takze ted od pondělka nanovo v úterý uz naaaaadherna ketoza a ze 4,, novych" kil uz jsou 3 pryč j
kedlubnen je kedluben
![]()
@Danuda na to koureni jsem se prave chtela zeptat, tak uz se ptat nemusim…@nicolletta30 uz je lip dnes?? @glorča jo aha.tak mnoho stesti zase znova do zacatku. ![]()
no devcata ja se k vam asi taky pridam a zopakuju si jednicku a to poradne.jak uz jsem tenhle posledni tyden jedla vic normalniho jidla, hlavne maso teda, tak ve stredu a ve ctvrtek sem to teda prepiskla a normalne se prezirala. Takze ted nemam dole ty 4 kila ale zas jen 3. Coz u tech poslednich, ktery potrebuju je velky usili a rozdil. Takze zkusim dat aspon jeden tyden zase prvni fazi : zadny maso, jen keto a zeleninu.Ze by se to zas mohlo rozjet jako na zacatku? taky teda po 3 tejdnech uz bych mela bejt tzv keto -adaptovana. I kdyz jsem zadny sacharidy nesnedla, tak papirek je jednou ruzovej, jednou ne…Takze mi taky drzte palce.Jdu nakoupit a zasobit se tou zeleninou co uz ji nemuzu ani cejtit.
Akorat je problem, jak jsem zacla cvicit a behat, tak mam proste potom vetsi hlad! tak nevim jak to vydrzim a udelam nakonec ![]()
@Danuda jsem na tom jako ty taky se nedokážu na delší dobu vrátit do dietního režimu. Dnes uz je mi dobře ![]()
Kedlubna je kedluben a je to to samy a maj v tom nakej bordel ![]()
No říkala jsem si, že je to s tou kedlubnou divný, před tím ji v první fázi ani neměli napsanou, směla se až od druhé 1 ks…a to mám původně zemědělku s maturitou, pak až zdravku, ale v dnešní době bych se už ani nedivila, kdyby kedluben byla nějaká spešl zelenina odněkud z Jižní Ameriky ![]()
Jinak se trošku představím, taky nejsem nejmladší, je mi 40,váha 63.5kg, výška 162cm, takže je nás tady starejch, kulatejch prcků víc
![]()
@glorča 63.5. to si delas srandu - by mi uplne stacilo! budu stastna kdyz to dotahnu na 64
a merim 164 a je mi 39
starej kulatej prcek, no neprovokuj ![]()