Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
12.2.16 17:16

@ksafnika bohužel :( @Danuda děkuju jdu si uvařit čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.2.16 17:25

@nicolletta30 a mas sedět na balone a hlavně si neutiskovat břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
12.2.16 18:29

@Danuda dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.2.16 18:42

Vypadá to, že ten černý caj pomohl, drží se to ve zvládnutelné rovině, na maximum už se nerozjelo, ale obavam se že to mam z toho masa atd, několik měsicu mi ted bylo relativně dobře ale jak ted moc nejím zas piju víc kavy, colu, maso, šunka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.2.16 19:18

@nicolletta30
Tak ať je líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.2.16 08:59

Tak jedu dnes druhý den, včera to byl očistec, honily mě chutě naprosto na všechno, už se těším, až nastane ket=oza, snad se mi uleví jako minule a přestanou ty otřesné chutě a žravost :lol: @Danuda Nějak jsem se v tom tady ztratila, proč začínáš znovu? Kvůli tomu jednomu dni(nebo jich bylo víc)? :)
@ksafnika Já jsem začala znovu až teď, držela jsem loni dlouho, o Vánocích a hlavně po Vánocích jsem to neurejdovala a pěkně přibrala, ale chtěla jsem začít s dietou až po synkových narozeninách(loni jsem na narozky dcerky ani přípitek nedala, což mě mrzelo),ty proběhly, takže hurá do toho, dost odsouvání :mrgreen:
Holky, teď jsem si podrobněji četla ketodiet doporučení a zarazil mě v povolených kedluben od prvního kroku a kedlubna od druhého 1ks, nějak nechápu rozdíl kedluben a kedlubna je něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.16 09:07

@glorča no ja minulém pátek,,chlastala" a začala zase kourit :cert: v sobotu úplně v pohodě krásná ketoza no a pak jsme je-li na oslavu vnucky 1 rocek a pokračovala i s chlebicku a dortem :zed: a v neděli taky :mrgreen: pablb po 5 tydnech :zed: jsem asi potřebovala restart neb mi miláček vyměnil baterky ve váze a po 5 dnech ne kouření 4 kila nahoře :cert: takze ted od pondělka nanovo v úterý uz naaaaadherna ketoza a ze 4,, novych" kil uz jsou 3 pryč j :dance: kedlubnen je kedluben :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.16 09:08

@nicolletta30 co ty marode? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
13.2.16 09:16

@Danuda na to koureni jsem se prave chtela zeptat, tak uz se ptat nemusim…@nicolletta30 uz je lip dnes?? @glorča jo aha.tak mnoho stesti zase znova do zacatku. :pankac:

no devcata ja se k vam asi taky pridam a zopakuju si jednicku a to poradne.jak uz jsem tenhle posledni tyden jedla vic normalniho jidla, hlavne maso teda, tak ve stredu a ve ctvrtek sem to teda prepiskla a normalne se prezirala. Takze ted nemam dole ty 4 kila ale zas jen 3. Coz u tech poslednich, ktery potrebuju je velky usili a rozdil. Takze zkusim dat aspon jeden tyden zase prvni fazi : zadny maso, jen keto a zeleninu.Ze by se to zas mohlo rozjet jako na zacatku? taky teda po 3 tejdnech uz bych mela bejt tzv keto -adaptovana. I kdyz jsem zadny sacharidy nesnedla, tak papirek je jednou ruzovej, jednou ne…Takze mi taky drzte palce.Jdu nakoupit a zasobit se tou zeleninou co uz ji nemuzu ani cejtit.

:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
13.2.16 09:17

Akorat je problem, jak jsem zacla cvicit a behat, tak mam proste potom vetsi hlad! tak nevim jak to vydrzim a udelam nakonec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.2.16 09:17

@Danuda jsem na tom jako ty taky se nedokážu na delší dobu vrátit do dietního režimu. Dnes uz je mi dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
13.2.16 09:18

Kedlubna je kedluben a je to to samy a maj v tom nakej bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.2.16 09:47

No říkala jsem si, že je to s tou kedlubnou divný, před tím ji v první fázi ani neměli napsanou, směla se až od druhé 1 ks…a to mám původně zemědělku s maturitou, pak až zdravku, ale v dnešní době bych se už ani nedivila, kdyby kedluben byla nějaká spešl zelenina odněkud z Jižní Ameriky :mrgreen:
Jinak se trošku představím, taky nejsem nejmladší, je mi 40,váha 63.5kg, výška 162cm, takže je nás tady starejch, kulatejch prcků víc :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
13.2.16 09:51

@glorča 63.5. to si delas srandu - by mi uplne stacilo! budu stastna kdyz to dotahnu na 64 :jazyk: a merim 164 a je mi 39 :P starej kulatej prcek, no neprovokuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.16 11:55

@glorča c @ksafnika hele kuřata jaaaaa jsem nejstarsi :mrgreen: v březnu 44 :mrgreen: a asi i nejkulatejsi 77 na 159 :jazyk: n

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková