Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lili729 Držela jsem to loni od jara, tuším od dubna, první fázi celkem chvilku, myslím že tak 3 týdny, pak jsem si začala trošku přidávat, druhou jsem jela dlouho, už si to moc nepamatuju, ale na konci června jsme byli na dovolené a tam jsem více méně jedla nějak asi 3 až 4 fázi(něco keto jídla ale víc normální povolené jídla).Po návratu jsem ale chtěla ještě hubnout, tak jsem najela znovu na týden do první fáze a pak delší dobu jela druhou, ale lehce upravenou, spíš dle dietalegre než ketodiet, pozvolna přecházela do třetí, ale občas jsem si prostě dělala víc jídla, ale z povoleného, občas bílé víno, prostě v létě a na podzim se to moc nedalo ovládnout. Ale chtěla jsem se i dál stravovat v podobném duchu bez přidaných cukrů, takže jsem se celkem držela až do těch Vánoc tak něco mezi 3 a 4 fází Dietalegre(4 fáze je tam už normální strava právě s omezením přidaných cukrů).Takže jsem vlastně dá se říct dietařila od dubna až do prosince
Ale hubla jsem i ve druhé a pomalu, ale jistě i ve 3 fázi. U mě to byl záměr, při dietě jsem zjistila, že mě opustila kamarádka migréna, takže jsem chtěla v podobném duchu pokračovat, bohužel ty Vánoce mě úplně rozhodily mé sebeovládání, pak už jsem se nedokázala vrátit do vyjetých kolejí…
Ahoj zensky. @glorča no to jsi dlouho drzela - vydrzela. Vlastne jsem to taky mela tak, dlouho, hodne dlouho jsem jedla vicemene podle ty 4 faze, minimum sacharidu a vaha se drzela. A pak stejna story jako u tebe - rozezrala jsem se na podzim a za 4 mesice bylo 6 kilo nahore…
Drzte mi palce at preziju dnesek.Doma s obouma detma - nemocnyma a k tomu se pokousim pracovat z domu.ufff.Ale nasledky ty soboty uz jdou pryc, vaha se pomalu vraci, tam kde byla, litry vody, tak aspon neco ![]()
Holky tak ja po včerejším kousilinku dortu zase nejakej gram dole
a po páteční 2 bílého mi ketoza neustále jede hurá ![]()
@Danuda od tebe budu chtit podrobny navod, jak to bylo s tim rumem a vinem a ketozou druhy den! ![]()
Holky jednoduché
aspoň na me to fakt fungovalo jedla jsem maso maso a zeleninu a potom 1/2 Litra rumu s cola zero a bylo mi málo tak 6 deci vina suchého jo a rum byl 40% ![]()
Tělo totiž játra spalují místo tuku v ketoze první kalorií z alkoholu takze v ketoze jo ale bez spalování tuku - to jsem se docetla
![]()
Ja taky rum nemam rada, ale pokud je to tak s tvrdym alkoholem, tak dobry. A colu zero k tomu, zadnej sladkej napoj.uz se tesim ![]()
@Danuda ano, nejdriv se spali alkohol, a az pak telo pokracuje na tuky v ketoze.Tak dobry
uz jsem taky studovala
@Janule34 uz ve 2. fazi? taky jsem mela 1 den jo a druhej vubec, a nevedela proc ![]()
tak po sobotnim cukr dnu uz jsem kde jsem byla, tj chybi 2 kila shodit. Teprv rozjizdim druhy kolo ketozy, tak snad se to uz podari!
Holky tak dneska jsem zkusila dat do kafe lžičku kokosové ho oleje a docela dobrý ketozu mam úžasnou i když mlsam mufiny s e šlehačku a bobulovym ovocem
a gramecky a centaky taky lezou dolu ![]()
Ahoj holky, tak už jsem se dokopala
! Držím dietku od pátku(to jsem měla ještě normální snídani)a zatím dole 1,5kg.No jde to pomaleji, ale zase váha už neukazuje 63,7kg, ale 62,2,což je pro mě hezké
!No uvidíme, kam se mě podaří dostat, abych pravdu řekla, nějak mám teď to odhodlání menší než minule,3 dny jsem měla fakt velkou migrénu, tak zle mi dlouho nebylo a ty strašné chutě na všechno, myslela jsem, že to vzdám, ale te´d už je mi líp, papírek fialovej, tak snad už to půjde. V první fázi nechci být dlouho, minule se mi hublo dobře i v druhé a je přeci jen snesitelnější, ale snad třeba 10 dní vydržím ![]()
@Fannta Ahoj,tobě přijde málo zhubnout 4kg za 8 dní?
Vždyť to je mazec, stejně rychle by to šlo snad jen s plastickou operací
!Radu ohledně jídel bohužel nemám, jsem lenoch, jedu v koupených jídlech…
@Fannta 4kg za 8 dní sa ti zdá málo? Čo by ste baby chceli? Za týždeň 20 kg? Keď si dáš odrezať nohu, tak to by si snáď rýchlejšie stihla. Ale teraz vážne. Na tomto fóre baby chudnú pomocou ketodiety, ja pomocou diety goute, ktorá mne osobne veľmi chutí.
40g sacharidov na deň je veľmi veľa, preto ti váha stojí.
V prvej fáze podľa Atkinsona môžeš len vajcia, mäso, ryby a 110g syra. Nič viac. Potom môžeš pridávať zelenú a bielu zeleninu.
Dôležite!!! Merajte sa, nielen vážte. Váha ti môže stáť, pritom môžeš chudnúť objemovo, lebo napr. 1 kg tuku je objemnejší ako 1 kg svaloviny.
Meraj si ketózu, kúp si testovacie paieriky Diaphan alebo ketophan a ráno obcikaj. Ak je fialový, si v ketóze.
Viac info na facebooku: Klikni hore na súbory.
https://www.facebook.com/…14510392431/