Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
19.2.16 16:15

@Fannta 4 kila, to je 16 kostek másla. Mně pomáhá tahle představa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
19.2.16 16:19

Ja si predstavuju kilovku cukru -ale misto cukru sadlo - taky motivujici :mrgreen:

@Fannta to zalezi na tobe kolik kJ denne.Kdyz se spocita hodnota tech pytliku od Ketodiet je to dost malo. ale kdo chce hubnout pomoci normalniho jidla, tak to bude samozrejme vic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
21.2.16 10:16

Ahojky devcatka :lol: tak jdu zase provokovat :jazyk: ˇvcera 200g steik ze zelenýma fazolkama a slaninou a tátarkou k tomu 8 deci vina bílého suchého a dnes krásná ruzova ketoza a 300 g dole :dance: mam vás rada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
21.2.16 11:37

@Danuda a já si dneska dala volný den. ráno jsem snědla tmavou housku a česnekovou pomazánkou. zbytek dne už budu hodná a večer si jdu zaběhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
21.2.16 20:49

S keto hubnu od pulky lonskeho rijna, prvni tri mesice jsem fakt dodrzovala presne, a minus 13 kg. Posledni mesic jedu pres tyden keto a o vikendu co chci a dalsi 3 kg dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.2.16 21:19

@Jogrr To jste tři měsíce jela první fázi Keto? To vás tedy obdivuju… Já jsem to držela měsíc a jsem ráda, že můžu už jíst normálně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
22.2.16 06:32

Dobry rano.Tak ja hlasim vysledky po 4 tydnech : 5.5 kila dole. :pankac: :) :mavam: :mavam: drzim palce vsem ostatnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.2.16 07:06

Ahoj holky, tak já přes víkend jsem se malinko neudržela, byli jsme u babičky, tam byla hostina, takže maso, sýr, dokonce šampíčko, pořád jsem něco ujídala, a hubnutí se zastavilo, zatím mám 61 kg, takže si ještě chvilku v první fázi dám :lol:,doufám, že se to zase pohne dolů. stačilo by 1-2 kg, pak hup do druhé…Tohle druhé kolo už zvládám hůř, jak to první, naštěstí mi stačí dát dolů míň kilogramů…Jste šikulky, jde vám to dobře! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.2.16 18:56

Ahoj holky. Tak před týdnem jsem si vyskakovala že mám 7 kilo dole, ale po prozranem víkendu na horách kilo nahoře. :zed: Takže ode dneška jsem zase začala. Doufám že brzo naskočím do ketozy. Chtěla jsem sice aspoň tři dny držet 1 fázi ale zatím je to spíš druha fáze. :oops: Takže uvidíme. A co u vás? Jak vám to jde? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.2.16 04:02

@petrklic74 nahodou, jen kilo nahore to neni vubec spatny.Hod si na par dnu 1. fazi a zas to bude dole.
Ja uz jsem ve druhy, po mesici. I kdyz, popravde, jsem v ni byla uz nejakou dobu.Jen na pytlikach a zelenine bych to nevydrzela.Ale funguje to i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.2.16 08:15

Ahoj holky, mě se hubnutí úplně zastavilo, držím se pořád kolem 61 kg, ještě chvilku vydržím a kdyžtak přejdu do druhé, už mě to nebaví (je fakt, že si občas místo jejich jídla dám něco svého, ale povoleného v druhém kroku, tak by to snad tak vadit nemělo)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
24.2.16 13:33

Ahoj holky, konečně jsem narazila na dlouhou diskuzi, už cca 3 týdny přemýšlím, že Keto Diet zkusím taky…pročetla jsem posledních pár stránek a vypadá to, že jste povětšinou spokojené. Jen pro upřesnění, ta první fáze se týká toho, že jím jen proteinové jídla Keto Diet a druhá fáze, že začnu přidávat bílé maso + ryby se zeleninou + cca 2-3× denně KetoDiet? Jejich stránky mám pročtené, jen se tak nějak ujišťuju :D.
Jak je to chuťově, chutnají vám koktejly, polívky a omelety? Mám šanci něco zhubnout, když budu 14 dní držet 1. fází a pak postupně přejdu k normálnímu jídlu? A to upozorňuji že i normálně jím zdravě a sportuju.
Děkujiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.2.16 20:36

Holky tak pořád stagnuju, už se mě váha nehýbe, stojím dál. Asi bych neměla kaše a tyčinky, ale bez kaše si nedovedu představit snídani a tyčku si dávám jen po jedné, když mě přepadne opravdu neodolatelná chuť na sladké třeba ke kávě. Teď jsem si dělala test a jen úplně mírně narůžovělý, jsem z toho rozčarovaná. První týden to šlo, teď už to dlouho stojí, asi přejdu do druhé fáze, ať to zbytečně nedrží bez výsledku dlouho :nevim:
Zběžně jsem se dívala na pytlíky, co jsem měla staré a zdá se mi, že tam přidali trochu víc tuků a maličko cukrů(např. polévka, česneková placka..),koktejl porovnat nemůžu :nevim:
Co vy, hubnete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.2.16 22:23

@glorča Já si myslím, že tyčinky i kaše do první fáze nepatří (radila mi to i ta jejich poradkyně), že patří až do 2 a 3 fáze… Proto třeba nehubneš dál???@AlčinkaZ Já 14 dní striktně Keto a 5kg dole pak 2 fáze… Polivky i omelety mi po tydnu lezly krkem, ale dala jsem to… Musíš se „zabejčit“ a zhubneš :D :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.16 07:51

@glorča Ahoj. Kaši a tyčkama si myslím že to není. Já je jím taky a jde to dolů. Váha je dolů i ve druhé fázi. Hlavně se nenech vystresovat. Já v první fázi během 14 dni zhubla 1.7kg. Tak jsem si dala druhou fázi a za 45 dni mam 8 kilo dolů. Jsem strasne spokojena. Krom kaše a tyček piju koktejly a na oběd maso a zeleninu v neomezeném množství. Čim méně máte k ideální váze tim hůře se ke konci hubne. Holky a moc neblbnete, ať si nezničíte zdraví. Můj cíl je 65kg a to mám 164 cm. Kdyz važím míň vypadám staře a ztrhané v obličeji a ztratím prsa i zadek. A to už neodpustím. Jsem žena a tou taky zůstanu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková