Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jinak koukam a ctu v ty FB skupine (atkinsonova dieta) a to nebude pro mne. Clovek pry nemusi pocitat kalorie a muze si dopravat jen povolenych jidel, jenze ja bych se jima prejidala. a to je pak fuk, co jite, sacharidy nebo ne, v ketoze nebo ne, kdyz se toho sezere moc.
@ksafnika Dobré ráno ja se podle toho taky neřídím, muj žlučník by to nezvladal, ale jako inspirace je to dobrá stránka ![]()
@nicolletta30 to ano, nektery ty recepty odtamtud urcite pouziju
Holky tak ja jedu hlavně z těch stránek na fb - vyhovuje mi to
koktejl jsem neměla uz tyden a po výměně baterek
mam zas přes 3 kila dole ![]()
@Danuda takze ted uz to jsou opravdu dalsi tri kila, esli spravne chapu - bravo!
jak s tema jidlama to delas, jak hrdlo raci, nebo to nejak sledujes kolik ceho jis?
@ksafnika ty další 3 by bylo super
ale sem zpátky tam kde jsem skoncila
jídla jim hlavně vajíčka maso smazany, pečený A sýry jen do 110 g klidně i nakládány hermelin
a zeleniny jen ty 3 hrnicky úplně bez mlika jen smetanu
a peci si ty mufiny ze lneneho semínka a sem tam si ho dávám do něčeho jak je chut
v pondělí jsem začala a v úterý uz ketoza a hlavně vůbec nemám hlad jo a ˇvcera jsem mela úzene koleno s kysanym zelím mnamka ![]()
@Danuda jo takhle. jasny
s jidlem uz taky jasny.ja budu hldat spis jednodussi veci, nemam cas vyvaret cely rodine a jeste sobe extra podle Atkinse…
@ksafnika jim to co oni akorat bez příloh a když zahustuji tak si před tím oddelam porci anebo si uklohnim vajicka
ty jsou hned
Holky ja nevim co mam delat, nemate s tim nekdo zkusenost? Cholagol nezabral, 40 kapek algifenu zabralo na hodinu a pul uz se to zas rozjizdi, trepu se, mam zimnici a skoro brecim jak si predstavim, co me ceka az se to rozjede. Muzu to nejak zmirnit? Ja musim fungovat ještě minimalne nez deti pujdou spat
@nicolletta30 jezis to je mi te lito
radu nemam, s timhle nemam zkusenosti. nemuzes nekoho zavolat aby ti pom0hl doma s detma?