Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja jsem tady stara a uz na to kaslu. Vazim stejne jako pred mesicem, a cely ten mesic jsem krome dvou uklouznuti dodrzovala 2-.3 fazi. Takze si zbytek koktejlu schovavam na leto, az budu chtit „dorovnat“ do plavek, a to 1-2 kila, ktery chci jeste zhubnout dam dolu jinak.Uz tyden beham, snad to pujde tak.
@prostějaa @radpel @Malaqi Zdravím začínající a gratuluji k rozhodnutí zhubnout
Holky, měla jsem jídla od různých firem a se všemi hubnete zhruba stejně rychle, takže záleží, jak jste na tom finančně
.Nejlepší jídla keto mají firmy Victus a Dietalegre, jsou to skoro opravdu jídla, chuťově výborné, mají hodně druhů na výběr. Cenově jsou trošku výš, já si od nich beru věci na druhý a třetí krok, kdy už mě fakt nebaví pořád dokola stejná jídla. Taky zajímavě vypadá novější firma Prodietix, ale od ní jsem nic neobjednávala. Levnější firmou je Ketoaktiv, jídla vcelku dobrá, chce to si vybrat, co komu bude chutnat. Také jsem nedávno objednávala ze Slovenska od firmy Gouté, zasílají běžně do ČR, jídla výborná, velký výběr, jen to chce naštudovat složení a do prvních 2 kroků si objednat jídla s nižším množstvím cukru, třeba rozinkovo skořicová kaše má cukrů dost, takže si ji schovávám do 3 kroku. Mají luxusní výrobky s čoko příchutí(např. horká čokoláda, čoko dezert-ty se mohou od začátku).Cenově vychází proti našim výborně, ale aby se vyplatila doprava, chce si objednat větší balík.
Co se týká firem Ketodiet a Ketofit, začínala jsem s Ketofitem, od nich mi chutná koktejl a omelety(ale ty už jdou srovnat teď s Ketodiet).Polévky a kaše(ty obzvlšť, jsem po pár porcích musela prodat, prostě jsem je nedala a to sním opravdu všechno).Ketodiet má teď spoustu nových výrobků, chutnají mě polévky i omelety(česneková je boží),výborné jsou kaše i tyčinky, takže z těchto dvou je u mne jasná volba Ketodiet.Ale klidně se mohou tyto všechny firmy kombinovat, např od druhého kroku aby si člověk pochutnal i na něčem novém, časem se totiž vše přejí, obzvlášť pokud dietu chcete držet déle…
@ksafnika Ahoj,mě už to jde též ztuha, ale ještě pořád lezu lehce dolů, jsem na 59,3,ještě bych chtěla to kilčo…O víkendu jdu do 3 kroku.Asi už máš nízkou váhu, tam to jde už fakt blbě…
No já jsem šťastná, že je nás magorů více a můžeme se vzájemně podpořit ![]()
A je opravdu nutné spořádat těch 5 nebo 6 porcí denně? Nedovedu si totiž představit, že bych měla pít tolik koktejlů
- dám tři a šmytec.
@Malaqi No,oni tvrdí a myslím si, že to má smysl, že pravidelnost po 3 hodinách je u této diety zásadní. V ketóze nepociťuješ tak moc hlad, takže někdy si vzpomene člověk třeba až po 4 až 5 hodinách a to už je skoro v hypoglykémii, fakt se mi to stalo dnes, byli jsme u lékaře s děckama, trvalo to dlouho, pak doma než jsem si něco ukuchtila tak už jsem málem ležela
Člověku je slabo až na omdlení. V prvnmím kroku je člověk slabý i s 5 jídly, natož se 3,to už je hazard se zdravým. Navíc je tato dieta i minimalizovaná kaloricky, tak by tělo opravdu strádalo…
@Malaqi No,oni tvrdí a myslím si, že to má smysl, že pravidelnost po 3 hodinách je u této diety zásadní. V ketóze nepociťuješ tak moc hlad, takže někdy si vzpomene člověk třeba až po 4 až 5 hodinách a to už je skoro v hypoglykémii, fakt se mi to stalo dnes, byli jsme u lékaře s děckama, trvalo to dlouho, pak doma než jsem si něco ukuchtila tak už jsem málem ležela
Člověku je slabo až na omdlení. V prvnmím kroku je člověk slabý i s 5 jídly, natož se 3,to už je hazard se zdravým. Navíc je tato dieta i minimalizovaná kaloricky, tak by tělo opravdu strádalo…
Tak třetí den za mnou a možu říct, že už asi strádám, asi ještě ketóza v nedohlednu. pořád mám chutě. Ale musím vydržet.
@radpel já už bych v ketóze měla být, ale chutě mám pořád…podle povolených jídel se můžou třeba tvarůžky, které miluji, ale nechci, aby to třeba mělo nějaký negativní účinek. Furt si říkám, že přece to jídlo nemůže být silnější, jak já ![]()
@glorča
Já hypoglykemii nemívám, ani když celý den hladovím (tedy ne že bych nebyla hypoglykemická, ale stavy na omdlení, slabost nebo jiné podobné projevy prostě nemám. Nevadí mi to a můžu hladovat dva tři dny, pokud mám co pít). Jakou máš zkušenost s těmi koktejly co se chuti týče? Já normálně miluju kakao, ale u těhle věcí se bojím, že to bude mít děsnou pachuť po umělotině… to bych asi nepozřela. Je možné v té první fázi míchat koktejl do mléka, nebo se musí jen do vody? Koukám na Gouté, ale moudrá z toho nejsem stejně jako z Keto a KetoFit…
@radpel
DiaPhan nebo KetoPhan proužky, koupíš v lékárně asi za 120 korun nebo tak nějak. Počůráš, a když zfialoví, jsi v ketóze ![]()
@glorča no jako minule, ty posledni kila a gramy. Ale trapit se dal nebudu. Stejne uz jsem ve 3 kroku. Snad to do leta jeste nejak doladim
Uz se tesim az se zakousnu do obycejnyho jabka…
@Malaqi Do mléka se míchá koktejl od Ketofit, u ketodiet to nedoporučují. Také u Ketofit doporučují, když hubneš z nižší váhy mléko vynechat, ale upřímně, když jsem začínala, musela jsem si tak třetinu mléka dát, taky to pro mě byl chuťový šok ten koktejl jen z vody. Příchutě u Ketofit mě chutnaly skoro všechny(čokoládu jsem nezkoušela),jen mango bylo divné a višeň mi moc nejela, ale třeba capuccino bylo výborné, ovocné jsem některé dávala napůl tablety se smetanovým podmáslím, taky lahoda. U ketodiet mě ty příchutě až tak nejedou, jsou taové přearomatizované, ale jsem už na to zvyklá, takže i koktejl dávám z vody.Ale na tu pravidelnost se zeptej v poradně Ketodiet, tuším, že už tady někdo uváděl, že toho jí míň, ale hubne blbě a právě mu kladli na srdce, že musí jíst alespoň po 3 max.4 hodinách. Jinak u Ketodiet i Ketofit můžeš jíst od začátku kaše, koktejly, polévky, omelety..prostě si to kombinovat jak máš chuť, jen kaše a tyčinky se u nižší nadváhy nedoporučují v jeden den…U Goutési nemají koktejl, stejně jako u Ketoaktiv, ale mají různé šejky a nápoje v jednotlivých baleních. Koktejl můžeš koupit Ketofit či Ketodiet a pak mít jídla třeba u Aktiv.Tam je výhoda, že nemusíš zkoumat hodnoty jídel, vše je vhodné od 1 kroku, u Gouté mají bohužel spousty jídel, která mají dost vyšší hodnotu sacharidů do prvních 2 kroků se moc nehodí, tam bych ti doporučila zkusit poslat meil, ať ti sestaví vhodný jídelníček do prvního, druhého i 3 kroku oni sami(uvedla bych jídla a chutě, které preferuješ).Jediné co mě tam zklamalo jsou polévky, měla jsem hráškovou a kuřecí a chuť nic moc, ty jsou teď nejlepší u Ketodiet.No je to hrůza se tím probírat, ale ještě mě zaujala firma Prodietix, tam si můžeš objednat ochutnávkový balíček z různého počtu jídel a všechny jídla si poskládat do něj sama dle své chutě, mrkni na to, to jinde nejde(kromě gouté-tam si můžeš objednat po 1 pytlíku též).Zmatek, co? ![]()