Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
1.2.16 09:27

Koukám na ruzne fitness chleby a našla jsem užasny bez cukru se stevii, tak mě napadlo, že nedám stevii ale pul tabletky, to by mohlo byt dobré, že mě to neapadlo dřív, nebo fitness koláč tady taky někdo delal ze? Zadala jsem na kaloricke tabulky fitness chlba a nema to fakt skoro zadny cukr a kalorii minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 09:29

@nicolletta30 na těch fb stránkach mají úžasný Lneny chleba musím koupit Lneny semínko a mlýnek uz se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 09:30

@nicolletta30 koláč sem dělala ja a byl super :mavam: tvarohovy :mavam: fitnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.2.16 09:30

@Danuda ja myslím že právě ten jsem našla, zrovna jdu hledat jestli mam lnene seminko :-D http://krasna.nova.cz/…charidu.html
prosím te na jake fb skupine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 09:34

@nicolletta30 ma to u sebe napsané jenyz123 stránka 200 tak si tam tuk ní a v Lupe l :mavam: jsou super věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.2.16 09:51

Ahojda :mavam:, jsem tu nová :), dneska jsem našla tuhle diskuzi :potlesk:, na Keto dietě jsme už 12 dní, ze začátku mi bylo hrozně, měla jsem hlad a motala se mi hlava až do omdlení :(… 10tý den jsem nečekaně v půli cyklu dostala menses (prý se to stává), což mi dost vadí… Ale zhubla jsem, sice nevím kolik, nemáme doma váhu :lol:, ale je to na mě vidět, jsem taková splasklá :D
Chtěla jsem najít na fb tu jenyz123 kvůli receptům, jak tu radí nicolletta, ale nejde mi to :lol:
Poraďte, prosím…
Děkuji a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 09:59

@RadkaK22 ne na fb, ale na strance 200 ma odkaz nafb stránky tak tam jen klikni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.2.16 10:05

Jééé, aha :D :D :D, děkuji, jdu si to najít…
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
1.2.16 11:06

@ksafnika tak to máme stejný vysledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:09

@nicolletta30 @Danuda tak ja uz nicemu nerozumim s tema papirkama. kazda to ma jinak.ono i na internetu je hafo bezsacharidovejch receptu, anglicky pod low carb anebo v cestine ty fitness recepty.uz chci mit ty speku dole a nosit vsechny ty hadry co od minuly zimy jen smutne lezi ve skrini…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:11

@Janule34 ty kila zejo.mne se taky zdalo ze tu nekdo psal stejny cisla, tak tos byla ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 11:14

@ksafnika hele neřeším nebylo na papírku a hubla sem je na papírku a hubnu taky :mrgreen:, ale je pravda, ze ˇvcera sem byla abnormálne protivna :zed: asi proto, ze jsem neměla cigára :cert: tak jsem Moooc zvědavá na ten dnešek a odkoureni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.16 11:15

@Danuda na to sem zvedava taky.dej pak hlášení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.2.16 11:16

Ahojte…no neviem či sa mi podarí ísť na váhu 58 kg. predsa je to ešte 15kg. a ako to tu čítam baby tak výsledky máte tak 6 kg za mesiac.ja som očakávala predsa viac. a ja stojím na váhe 73 kg uz 4 dni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.16 11:18

@ksafnika jdu na to 18.30 a manzel ˇvcera řekl, ze jede se mnou, protože po tom včerejšku kdy jsem řadila skrz ty cigára me nenechá řídí, ze to se mnou určitě sekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková