Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
27.1.16 20:08

Nikdo dej si tvaroh s tabletou a uvidíš, ze to ani nesníš a bez chrnet :cert: zápis to vodou a val!!!MAS TO ROZKAZEM!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.1.16 20:09

@nicolletta30 to bylo na tebe :hug: písmenka si delaj co chcou - svině klouzavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.1.16 04:42

@Denisa56 no to jasne, jen at pokracuje. vzdyt to je drahy jaxvina! Klidne i bez pytliku.To je zase hodina, kdy vstavam, paneboze. Vcera mi byla vecer takova zima, unavena jsem byla, MS do toho,hruza.Ale rano se budim plna energie. Dneska si jdu koupit nejakej poradnej multivitamin, jak tu zminovala @jennyz134.Je to potreba, prvni dny jsem mela zbytek magnezia, protoze me chytaly krece, tak at mam i dal.
@nicolletta30 kdyz jsi unavena a hladova, nehres bramburkama a podobne.Dej si naky keto jidla: olivy, orisky, klidne i tu slaninu, je to skoda pak zase znova zacnat s ketozou.Si myslim teda. Takovy to nafutrovani se sacharidama jako praseci den se pouziva pri sacharidovejch vlnach, ale reknu vam, jsem o tom cetla a to je uplna veda. Kazdej den to musi byt spocitany a namereny, kolik jich sni a delaji to hlavne sportovci pro narust svalu a zvyseni vykonnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.1.16 04:51

No tak ja uz jsem mela :okurkovej salat, pecenej lilek, spenat, salat z cinskyho zeli, redkvicek, kedlubny, ted si varim na odpoledne brokolici…az tu povolenou zeleninu protocim tak trikrat, uz ji budu mit plny kecky. A to chci vydrzet 1. fazi 3 tydny. Tahleta monotonnost jidla me na tom strasne nebavi(la).No uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.1.16 05:23

A pro vsechny, co maji bily papirky a jsou z toho nestastny:

„Jinak jsme četla, že i když již jste v ketoze a máte měřitelné ketolátky tak ještě nejste v té „pravé“ ketoze. Do stavu tzv. „na ketozu adaptovaného“ se dostanete až tak po třech – čtyřech týdnech. A musím říct, že to je opravdu rozdíl. V tomto stavu vám ketozu nerozhodí ani malý prohřešek v podobě sacharidů. Prostě metabolismus dává přednost tukům a sacharidů si nevšímá, ani když je dostane. “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.1.16 06:18

Dobré ráno všem. Tak ja už fakt nic nechapu, resp. nerozumím řeči svého těla. Po včerejším večerním uletu s chipsy, dvěma kinder mlečnymi řezy, co jsem sežrala dětem a v podstatě skoro celé flašcce vina (jo, je mi blbě a mam hroznlu kocovinu) mám o pul kila dole. Takže 99,7kg. Nadhera, ale zmatená jsem velmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.1.16 07:15

@nicolletta30 Děvče,ty nějak popíráš Keto zákony :mrgreen:!Já vypít flašu vína, schroupat chipsy a čokoládu, tak mám ráno 2 kg vody nahoře, ty to máš nějak naopak :D Ale tedy tvé prasečí dny jsou opravdu echt, takhle jsem si to při dietě nedovolila nikdy. Víš, vypozorovala jsem, že čím víc jsem si povolila, tím větší chutě mě honily a tím hůř se vracelo do latě, ta psychika je děsná věc. Byla by škoda skončit, tak se zkus zase nějak namotivovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.1.16 07:29

@glorča dneska je mi právě dobře (/až na tu kocovinu to je brutál, jak uložím maleho dopoledne jdu spát), nevím, jestli do sebe dostanu ranní koktejl, mam ho tu před sebou už pul hodiny a sbírám odvahu pít :-D Já si právě myslím, že ty prasici dny jsou docela duležité - jednak tím, že si sem tam povolím, když je nejhuř to naopak mojí psychice pomuže (ještě když po každém takovém dni mam pul kilo dole :-D ), ale jednak to podle mě i pomaha předchazet jojo efektu. Ted to jsou čiste moje spekulace, nejsem odborník, ale dle me logiky - když i v diete telo dostane nejaky cukr a nedetní jídlo, nebude mít pak po skončení diety takový šok a nezačne hned všechno ukladat. Možná je to blbost ale zatím mi to funguje. Dneska jsem vubec nebyla ráno natekla a to jsem v noci vstavala mockrát (proto mam i kocovinu, kdybych měla možnost spát do tech 11 vkuse do 5, vzbudím se a je mi hej). Včera jsem si byla v lekarně pro ten Nonsalt - bohužel už nevyrábí, tak mi dali magne B6 activ s draslíkem, měla jsem dvě pilule včera, tak nevím, jestli to tak rychle zabralo na odvodnění, těžko říct, užívat budu dál, prý by se ale nemelo dele než 3-4 tydny. Dneska pojedu zase podle keto zasad. Na papírky už necuram, kalorie zapisuju dále, koktejly a polevky ještě mam takže piju, mam poslední varku na omeletu myslím, tak si udělam mozeček, pokud nebude, už si asi dám normální vejce… Já nevím, neřídím se uplně přesně temi pokyty vyrobcu, něco mi totiž říká, že oni to mají nastavené hlavně tak, aby si lidi co nejdyl kupovali jejich produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.1.16 07:45

@nicolletta30 to je dobre ze uz nejsi zavodnena.jed dal a uvidis…a ten dojem, ze chtej prodat co nejvic produktu..hehe. Pamatuju si jejichb stranky jak byly driv, zaprvy tam meli aplikaci hlidani vahy - normalni tabulka, kde si to clovek zapisoval online a mohl sledovat vykyvy a ubytky a tak - to mi docela chybi, ale hlavne : kalkulacka BMI a nadvahy : tak tenkrat mi to spocitalo idelani vahu nejak 56 - 64 (zhruba, nepamatuju si presne ) a doporucilo automaticky tu nejkjratsi fazi hubnuti. Tentokrat uz mam podle nich najednou idelani vahu pod 62 a doporucuje mi to program medium. Takze asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
28.1.16 07:49

Já teda nevím ale mě víno odvodnuje. Jinak já mám ráda víno a dokázala jsem zhubmout 34 kg. Tak občas nevadí. Jinak za 10 dnů 3,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.1.16 08:46

@nicolletta30 me včera v lékárně řekli, ze ten Nonsalt mají ale jinde na pobočce tak mi ho objednala - max lékárna. Jinak uz jsem asi v super ketoze neb papírek opět bily a zase jsem dole :dance: 6 kg celkem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.1.16 09:53

@ksafnika dej prosim nějaký odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.1.16 11:05

@Danuda to byl nejakej blog kde ale byly uplny nesmysly- tohle jen nekdo odpovedel v komentari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.1.16 11:08

@ksafnika dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.1.16 11:30

@Danuda tak to mi říkej teda :( Já byla u nas v Dr. Maxovi a lekarnice mi tvrdila, že ho nemají, protože už se nedelají, že byly dost specifické a že už je neseženu nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková