Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zo značky goute mi chutia všetky čokoládové výrobky - dezerty, peny, mliečna či horúca čokoláda, výborné je capuccino a ešte viac írska čokoláda, dobrý je aj citrónový dezert. v pohode je tiramisu, či karamelový dezert. Nemala som nič vanilkové. Výhoda je, že si nemusím kupovať celú krabicu, ale môžem aj jeden kus. Dobrá je aj škoricová kaša.
@Danuda píše:
@nicolletta30 dekuji a holky neni po 3 týdnech 4,6 kg sakra málo???
budu to mít s tím úbytkem určitě podobně
Aj mňa suché víno vyhadzuje z ketózy, tak radšej neriskujem.
@ksafnika @Janule34 tak i ja přoužek snehobily
no me teda…
no nic no, ještě uvidíme jak zítra, me už se to jednou stalo, že jeden den proužek bílý a druhy den ruzovy, že se to prostě jen nezobrazilo, tak počkejte do zítřka a uvidíte, protož co jsem hledala, tak suche bile by to fakt delat nemelo, navíc v puse mam prostě furt stejně, jako bych ketozu mela
@nicolletta30 možná je to tím, že jsme večer vypili dost tekutin tedy vína. Jinak já suché. Minulý týden jsem měla víno dvakrát a stejně jsem měla o 2 kg dole
Tak milé spolubojovnice, já nestíhám sice psát, ale chci podpořit všechny, co bojují. Mám přesně 3 týdny a mám dole 5Kg. Sjely tuky, mám takovou tu váhu, co měří, vodu, svaly, kosti… a hlavně tuky. A jede to dolů. Fakt aleje, že když nepřidám pohyb, tak si to stojí a nechce se tomu dolů. Když dám večer rychlou chůzi se psem, asi hodiku svižně, zapotím se…a ráno je to 200-300 gr dole.
Takže… jde to funguje to a určitě vám dám, zase vědět.
Moc vám všem držím palce, nehřeštea bojujte.
![]()
Holky, s vínem moc neblbněte, pokud si chcete dát a neodoláte, dejte si půl decka a udělejte stříček. Vínko jsem dávala po troškách až ve 3 fázi, je zima, počkejte si na vínečko až na jaro po dietě, je to prostě alkohol, ten se s hubnutím nekamarádí
Člověk si tu dietku má tendence pořád ulehčovat, ale čím víc chutí přidáváte, tím se to drží a dodržuje hůř, to je má vlastní zkušenost, kdybych sekala latinu, mohla jsem mít dietu za sebou tak za 2-3 měsíce i s přechodem na normální stravu, takhle mi to zabralo půl roku..
Navíc pak člověka víc honí chutě…Taky bych vám doporučila koupit si nějaké multivitamíny pro ženy, hlavně tě,.které to chcete držet dýl, po dietě mě v celku ve velkém začaly vypadávat vlasy, naštěstí s normálnější stravou začaly podrůstat, takže až do toho zase půjdu, hned s vitamínama a hlavně minerálama navíc.
@jennyz134 Díky za doporučení, co z Gouté, mě tam nejvíc lákají ty snídaně cerální, časem vyzkouším ![]()
Holky jak to mate s MS při diete? Já to mam strašně silné a navíc je mi fakt zle, celý den jak matoha, všechno mě bolí, točí se mi hlava… dneska jsem 27.den diety a tohle je fakt ojedinělý stav, byvam unavená ale tohle je maso