Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
26.1.16 10:22

Zo značky goute mi chutia všetky čokoládové výrobky - dezerty, peny, mliečna či horúca čokoláda, výborné je capuccino a ešte viac írska čokoláda, dobrý je aj citrónový dezert. v pohode je tiramisu, či karamelový dezert. Nemala som nič vanilkové. Výhoda je, že si nemusím kupovať celú krabicu, ale môžem aj jeden kus. Dobrá je aj škoricová kaša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.1.16 10:25
@Danuda píše:
@nicolletta30 dekuji a holky neni po 3 týdnech 4,6 kg sakra málo??? :,(

budu to mít s tím úbytkem určitě podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
26.1.16 11:01

@1papaya1 taky mě víno vykoplo. Tak kašlu na něj a jedu dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.1.16 11:08

Holky pokračujeme :pankac: nic nas nezlomi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.1.16 11:36

Takze vino vyhazuje.no nic. dik za info, zkouset to nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 12:19

Holky a jake jste mely vino? suche nebo sladke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.16 12:20

Aj mňa suché víno vyhadzuje z ketózy, tak radšej neriskujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 12:23

@ksafnika @Janule34 tak i ja přoužek snehobily :-D no me teda… :-D no nic no, ještě uvidíme jak zítra, me už se to jednou stalo, že jeden den proužek bílý a druhy den ruzovy, že se to prostě jen nezobrazilo, tak počkejte do zítřka a uvidíte, protož co jsem hledala, tak suche bile by to fakt delat nemelo, navíc v puse mam prostě furt stejně, jako bych ketozu mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
26.1.16 12:31

@nicolletta30 možná je to tím, že jsme večer vypili dost tekutin tedy vína. Jinak já suché. Minulý týden jsem měla víno dvakrát a stejně jsem měla o 2 kg dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.1.16 14:05

Tak milé spolubojovnice, já nestíhám sice psát, ale chci podpořit všechny, co bojují. Mám přesně 3 týdny a mám dole 5Kg. Sjely tuky, mám takovou tu váhu, co měří, vodu, svaly, kosti… a hlavně tuky. A jede to dolů. Fakt aleje, že když nepřidám pohyb, tak si to stojí a nechce se tomu dolů. Když dám večer rychlou chůzi se psem, asi hodiku svižně, zapotím se…a ráno je to 200-300 gr dole.
Takže… jde to funguje to a určitě vám dám, zase vědět.
Moc vám všem držím palce, nehřeštea bojujte. :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
26.1.16 14:17

Tak já mám papírek zase ruzovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 15:04

@Janule34 takze to bylo spis tim ze hodne pijes :) to je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.1.16 15:10

Tak papírek růžový neni :nevim:, ale 300g oproti ránu dole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.1.16 17:14

Holky, s vínem moc neblbněte, pokud si chcete dát a neodoláte, dejte si půl decka a udělejte stříček. Vínko jsem dávala po troškách až ve 3 fázi, je zima, počkejte si na vínečko až na jaro po dietě, je to prostě alkohol, ten se s hubnutím nekamarádí :lol: Člověk si tu dietku má tendence pořád ulehčovat, ale čím víc chutí přidáváte, tím se to drží a dodržuje hůř, to je má vlastní zkušenost, kdybych sekala latinu, mohla jsem mít dietu za sebou tak za 2-3 měsíce i s přechodem na normální stravu, takhle mi to zabralo půl roku.. :zed: Navíc pak člověka víc honí chutě…Taky bych vám doporučila koupit si nějaké multivitamíny pro ženy, hlavně tě,.které to chcete držet dýl, po dietě mě v celku ve velkém začaly vypadávat vlasy, naštěstí s normálnější stravou začaly podrůstat, takže až do toho zase půjdu, hned s vitamínama a hlavně minerálama navíc.
@jennyz134 Díky za doporučení, co z Gouté, mě tam nejvíc lákají ty snídaně cerální, časem vyzkouším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 17:41

Holky jak to mate s MS při diete? Já to mam strašně silné a navíc je mi fakt zle, celý den jak matoha, všechno mě bolí, točí se mi hlava… dneska jsem 27.den diety a tohle je fakt ojedinělý stav, byvam unavená ale tohle je maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková