Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
24.1.16 09:37

@ksafnika Tobě šly 2 kg v druhé fázi nahoru? A hřešila jsi nebo to šlo samo? Já hubla celou dobu diety(tedy občas zastavení a mírný nárust tam byl, ale pak to šlo zase dolů),proto se ptám. Přemýšlím, jestli se pustit přímo do keto, nebo za pomoci jejich jídel a koktejlů jíst jídelníček 5000kj, ale zase nevím, zda bych ho vydržela, keto jsem dala, protože mě bylo blbý to za ty peníze nevydržet :lol: Od keto mě právě odrazuje taen strašně pozvolný návrat k normálnímu jídlu, fakt nestačí držet ten 3 krok a pak začít jíst běžně, chce to sacharidy přidávat i potom hodně pozvolna. Teď jím obilné kaše a musli k snídaním a bude se mi po tom stýskat…Ale výborné je, že na Victus začali prodávat musli, které je vhodné tak už od 3 kroku a na pokračování po dietě, taky tam mají výborné sušenky, na těch jsem po dietě ujížděla, tak alespoň že už se dají koupit potraviny, po kterých hned váha neletí nahoru…
Taky jsem při dietě nakupovala na Dukanově dietě, mají různé mňamky, třeba marmelády, ale fakt se to absolutně s normální marmošou nedá srovnat chuťově, ale u téhle diety je to vcelku pochoutka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 09:40

Jo holky a až budete potřebovat změnu v jídlech(tak od druhého kroku)mrkněte na Dietalegre a Victus, mají tam palačinky, jsou dobré, taky jejich obědy, třeba boloňské špagety jsou chuťově výborné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 09:46

@glorča myslim ze jsem prave nehresila, se sacharidama vubec, jen jsem pridala maso, nakou tu zeleninu, povolenou druhou fazi a bohuzel…ale zase tech 6 tejdnu celkovejch co jsem mela, za tu dobu jsem si tak zvykla na ty jidla bez sacharidu, ze me to pak ani moc nelakalo se zacit nacpavat. A motivace nenabrat to zpatky taky byla.Pak jsem i pokracovala ve cviceni tak uz to bylo ok.Mne teda zase laka si prodlouzit prvni fazi, kdyz vim, ze ve druhy se neco vrati…a uz sis neco objednala? (Sorry, jestli jsi to uz psala, ja si nepamatuju kdo co psal, je vas tu tolik)priznam se, ze kdybych jela podle jejich balicku, tak se nedoplatim! Budu mit jen ten na tri tydny a ani minule jsem nedodrzovala 5 jidel denne. Stacily 4 a dojidala jsem se zeleninou, takze mi to vyslo na delsi dobu. A k tomu mam jeste podstatne levnejsi ten proteinak z kulturistickyho obchodu.

Příspěvek upraven 24.01.16 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 09:47

@glorča tak snad to bude fakt ono a pomuze to :)
@Danuda mladý pan vstava před patou, někdy mam to stěstí a vstane až o pul šesté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 09:49

Muj mladej pan vstava v 6 nejpozdejs. :roll: nejsi v tom sama. A holku nemuzeme vytahnout z postele jeste v pul 8.docela narocny, hlavne kdyz se musi odchazet z domova spolecne, do prace, skoly a skolky.Uz aby bylo jaro aspon! A to uz budeme vsechny krasne a stihle :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 09:52

@ksafnika stejně je to s nima sranda, co? :-D ani nemluv, ja se vidim na te plazi, stihla, vlasy vlajici pod proudem morskeho vzduchu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 09:53

@nicolletta30 spravne, taky ze budes.ja klidne i bez tech vlajicich vlasu :lol: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.1.16 09:54

Krásný výsledek. 8 kg za 25 dní. já bych skákala radostí.

Jinak jak píšete o prasení, tak vůbec to neni prasení.
třeba hovězí steak je normálně dietní s min tuků a prd cukrů. hermelín, pokud to neni ten tučný, tak ten taky neobsahuje nic. takže pak jste v pohodě.
prasení si představuju jinak. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 10:05

@ksafnika a tys minule počítala kalorie? ja totiž jo, jak ted tak zapisuju do tabulek, tak uvazuju ze plynuje k tomu prejdu k počítání kalorií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 10:07

@nicolletta30 v ty druhy fazi jo, abych to nepresvihla. Ve treti jsem to pak uz mela v hlave, jak clovek ma porad to samy, nebylo to tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 10:19

@ksafnika Jo,mám nakoupeno, chtěla jsem ze Slovenska zkusit dietu Gouté, vypadá dobře, ale pak jsem šla mrnkout do jednoho fitka u nás, měli tam mít akci na Ketodiet(která bohužel den před mým příchodem skončila),ale i tak jsem si tam tu dietu koupila, alespoň to vyšlo bez dopravného. Takže teď už jen čekám až budu mít po akcích v únoru a hurá do toho(ale upřímně, vůbec se mi nechce :lol: ).
Jinak moje děti sice spí už teď trošku dýl, normálně tak do 7 až půl 8,ale ty noci :zed:!Můj mladý pán nespal už od narození, budil se pravidelně 5-6 X za noc, takže skončil u mě v posteli, prostě jsem to vstávání za ním nedala, spí s manželem doteď, a mladá dáma je taky na přetržení, v noci křičí, brečí několikrát za noc. už bohužel též skončila u mě v posteli, neboť děsně zápasíme s růstem stoliček :zed: Takže netuším, jak se těch mých milovaných nocležníků zbavím :lol: Loni jsem z toho nespaní byla úplně v háji, ale po dietě je mi líp, jsem jakoby míń unavená, ale právě si myslím, že za to může omezení cukrů(dřív jsem naháněla energii sladkým, teď si dávám pozor).
@nicolletta30 S tím počítáním kalorií jsi borec, já to prostě nedávám, to zapisování všeho(ráno začnu a v poledne už zapomenu :mrgreen: ),ale je to dobrá věc, jak se naučit jíst s mírou, asi budu muset taky začít :potlesk:
Holky, chcete letos jet k moři? Byly jsme loni autem v Chorvatsku, chtěli jsme jet i letos, ale bojíme se kvůli situaci s uprchlíky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.1.16 10:29

@glorča my původně chtěli letět na dovču. ale kvůli situaci co se děje, jsem si to rozmyslela. takže spíš nějaký pobyt v čechách. hlavně máme objednaný bazén, tak se budeme rochnit na zahradě. snad bude hezké počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 10:32

@glorča taky jedem autem do chorvatska, to je v podstatě asi jediná zeme, kam se zatím neobávám jet. Pojedeme nahoru, na Istrii kvuli vzdalenosti, bude to nejkratsi, hrozně se těším, vloni jsme nebyli tak už se nemuzu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 10:35

@nicolletta30 No víš, já se nebojím v Chorvatsku jako v zemi, ale bojím se cesty, neboť jedeš přes hranice, kudy proudí migranti.Ale třeba se to do té doby trošku stabilizuje, chtěli bychom jet asi až první týdny v září…Loni jsme stavěli po cestě fakt často, takže z toho mám obavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 10:37

@Janule34 Taky jsem si říkala že to letos vyřešíme dovčou u nás nebo na Slovensku, snad bude pěkné léto. Bazén ti trošku závidím, ale ta péče…Naštěstí mají bazén obě babičky, tak se vždy vetřeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková