Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
24.1.16 05:45

@Danuda to není žádné prasení, to jsou normální keto jidla, která jsou pro ketozu naprosto v pohodě ;) a upřímně coly vypiju i litr za den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 06:15

Dobré ráno, tak zas o 300g nahoru. Mám toho plné zuby, zas jsem natekla :( V noci, jak jsem davala malemu mlíčko tak jsem zase rozmasirovavala i víčka, ta už naštěstí splaskla ale ruce mam jak loutka pořád :( Příští týden ma manžel noční, tak ráno skočím k doktorovi, už jsem z toho neštastná, já si totiž myslím, že na 99% za ty moje skoky na vaze nahoru muže zavodnění :( Skoda že nejsem drobny multimiliardar, každý týden bych si skočila na lymfatické masaže a byla bych vysmátá :( Kdybych s tím nemela problémy už před touhle dietou, tak se asi dost bojím, že mam něco s ledvinama, ale mě se asi nejak hodně rozhodily vlivem těhotenství hormony a pořád to nechce lezt do normálu… Piju někdy i přes 3 litry denně, jediné teda co tomu asi moc neprospívá jsou ty tři kávy denně ale nevím, jestli bych bez nich zvládala fungovat. Včera večer jsem si ještě zobla plátek 96% šunky, mozzarellu a ředkvičky, ale to by nezpusobilo, že jsem napuchla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 06:16

Tak hlasim prvni vycurany kilo, jupiii :lol: :mavam: trochu jsem procitala o ketoze i jinde nez na webech vsech tech prodejcu, treba tady :http://www.paleo.sk/…zy/prechod.V hube mam jak v polepsovne, ale merit prouzkama jeste nic nebudu, mozna tak v pondeli rano…

jdu si to tady trochu zpetne docist, hodne vas zacinalo uz po Novym roce, zejo? taky bych chtela mit ten mesic uz za sebou!

Příspěvek upraven 24.01.16 v 06:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 06:18

@nicolletta30 to je teda opruz, takovyhle zavodnovani :? - taky bych sla asi k Dr. tim jidlem to urcite nebude

tak jeste jednou edit, sice teda s krizkem po funuse, ctu si vase stary posty nekdy ze 7. ledna, ale „@nicolletta30“ clovece ty sis na to zavodnovani a otekani stezovala uz takhle ze zacatku, pomerne brzo, jak jsi zacala. napada mne jediny, ta cola zero co ji pijes hodne, mohlo by to bejt? jinak to radsi res, to nemusi bejt uplne bezpecny, kdyz se tohle deje.Ja jsem naopak (tenkrat poprvy) byla v prvni fazi uplne vysusena, lemtala obyc vodu po litrech, aby me nebolela hlava, i ted to tak bude, normalnejs jsem se zacla citit az ve druhy fazi, kdyz jsem mohla pridat maso a vic tech normalnich potravin

„@Danuda“ taky kourim, a uplne stejne - mam hroznou chut toho vyhulit vic. a taky ze hulim :oops: akorat to musim kocirovat tak, aby me po cigarech nebolela jeste vic hlava. takze zas tolik mi to nedovoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 08:10
@Papaya píše:
@nicolletta30 Teď jsem četla ještě jednu diskuzi o ketonovce a tam dost lidí různého věku, váhy i pohlaví mělo problém s tím, že váha nešladolů, protože měli špatný poměr bílkovin a tuků. Prostě moc bílkovin a málo tuků. No a když do jídelníčku zařadili šlehačku do kafe místo mléka(má víc tuků, ale méně sacharidů než mléko), trošku víc oleje, tučnější tvaroh nebo sýr tak se jim to vyrovnalo a začali hubnout tak jako všichni ostatní. Myslím, že to byl i tvůj případ, přidala jsi nějaké potraviny a hned se to hnulo

tak presne na tohle jsem taky nekde narazila. Psali, ze kdyz tech bilkovin je vic nez by melo, telo si je nakonec nejak premeni na cukry taky a clovek nehubne. Naopak tuku neni treba se bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 08:29

@ksafnika ja s tim otekanim mam problemy uz skoro dva roky. Zacalo to druhym tehotenstvim a bohuzel to porodem ani sestinedelim neskoncilo. U prvniho jsem splaskla do konce sestinedeli, pak zadny problem, po druhem porodu jsem 13 mesicu a porad se to nezlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 08:32

@ksafnika jinak tu slehacku teda asi vyzkousim, tuku myskim úplne malo nemam obedvam vetsinou steak, vcera jsem mela to mlete maso, osmahnute na vice nez lzicce oleje. Nevim, možná jsem jen nevdecna, mam 25 den, 8kg dole a nejsem spokojena, možná bych si spis mela hodit hlavu pod studenou sprchu a probrat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 08:33

@nicolletta30 jo tak…takze to neni tim zes zacla s keto.to je dobre.ja ted docitam, pomalu ale jiste, ty uz jsi vlastne ve druhy fazi, ta uz je daleko snazsi nez prvni. Lymfaticka masaz mne pomohla pri druhym tehotenstvi, byla jsem jak balon, maserka se uplne lekla, a tri dny po masazi mi vylitl tlak, preeklampsie, a sup hned na cisare, mesic pred terminem :jazyk:Ale ze Ty to mas jeste 13 mesicu po…zvlastni.Ale tak dobre, ze to neni z diety, aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 08:34
@nicolletta30 píše:
25 den, 8kg dole a nejsem spokojena, možná bych si spis mela hodit hlavu pod studenou sprchu a probrat se

no prosimte, vzdyt to je je uspech jak blazen! :) :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 09:03

@nicolletta30 No holka, ty piješ litr coly denně plus 3 kafe? pak do sebe naliješ ještě 2-3 litry vody k pití, nebo to pití počítáš i s colou? Tak to hrozně namáháš ledviny, nehledě na to, že tolik coly fakt dobré nebude ani z dietního ani ze zdravotního hlediska(je bublinkatá, to jak známo není dobře na dietu).Colu jsem myslela pít jen třeba plechovku nebo 2 skleničky za den ale plus ještě 3 kafe, máš v sobě děsně kofeinu a oboje odvodňuje, což je při téhle dietě taky vcelku nežádoucí, protože k té náloži bílkovin je právě třeba se zavodňovat, s tím můžou i souviset ty otoky, ledviny nejsou správně prolévané…Uber prosím tě kafe i colu a zkus víc pít nebublinkovou vodu, aspoň 3 dny a uvidíš, jestli bude líp :think: Doporučovala jsem ti něco na odvodnění, ale to jsem nevěděla tvůj režim kofeinování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 09:07

@ksafnika Taky si myslím, že 8 kg za 25 dní je úplně super, s jakou jinou dietou by to člověk dokázal, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 09:17

@glorča taky jsem si dneska rano rikala, ze zkusim den uplne bez coly a jen dve kavy, snad to dam bez tech nakopavek, manzel ma ted nejvic prace tak ted jsem na kluky vicemene sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 09:19

@glorča tak mozna jsi to rozlouskla, u nicoletty? samozrejme ze 8 kilo za tu dobu je parada! tyjo, 8 kilo bych brala taky. Premejslim, jak dlouho vydrzim tu prvni fazi.Tech 6 „svejch“ jsem tehda dala dolu za mesic. Prvni faze minus sest.Ve druhy navrat plus dva. A az ve treti jsem ty 2 zas horko tezko dala dolu uplne, ale to teda jeste se cvicenim a musela se hlidat, abych se hned nerozjedla.pak uz sem to drzela…

Teda ale uz aby naskocila ketoza.Jedu druhej den a sem roztekana a nesoustredena.Od rana tu jen sedim, procitam, komentuju, leju do sebe vodu, kolem bordel jak v tanku, a cas bezi, za chvili uz bude cas na dalsi koktejl.Ale hlad nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.1.16 09:29

@nicolletta30 Zkus to, dala bych si být tebou kafe jen ráno a třeba menší odpolko, dopoledne si zkus zalít zelený čaj a popíjet. Taky jsou různý přírodní věci na energii, mám doma např. ženšenový kuličky a občas zobu.Ono totiž hodně káv za den už nepovzbudí, spíš tělo unaví. Ale chápu tě, loni jsem z děcek byla naprosto vyšťavená, absolutně bez energie a doháněla to kafem, ale stejně to nepomohlo :lol: A colu omez, pij víc vody, klidně s nějakým vitamínem bez cukru, ať máš pocit, že piješ něco lepšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.1.16 09:34

@nicolletta30 ty blázne to uz musíš vstavatl před 6 ranní? To te obdivuji :palec: holky mají asi pravdu s tím tvým kofeinem a potřebovala by jsi nutné i odpocinek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková