Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
25.1.16 17:58

@nicolletta30 nepovidej.hned to jdu taky zkontrolovat, jestli to ma opravdu tak malo.Ze bych prece jen ty narozeniny za dva tydny nebyla na suchu? :D :D dej si!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.16 18:05

@ksafnika našla jsi to samé co ja? Zadala jsem bíle víno suché, a hodilo mi to, že dvě deci mají jen 2g sachru, našla jsem chardonay tady schované, už si na něj brousím zuby až ti dabli usnou :-D k tomu hlasitou hudbu do sluchátekl a bude na chvilku blaze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.16 18:10

Akorát ted mi došlo že to bude fakt jízda, dneska jsem mela cely den migrenu a rano i v poledne měla algifen, ale to už snad vyprchalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.16 18:39

Na mě se tu taky usmívá víno. Tak si dame a schválně kdo zůstane v ketoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.16 18:41

@Janule34 @ksafnika holky ok, tak na zdraví, at nám ta kila letí dolu jako vítr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.16 18:55

@nicolletta30 na zdraví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.16 19:32

@Janule34 tak ja nevím, jestli si ho nakonec otevřu, je mi blbě, jako mořská nemoc, žaludek na vode :( to je z te blbe hlavy, ani algifen to uplně nepřebije, jen potlačí a diky tomu muzu aspon fungovat sakra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.16 22:22

Dámy, ktoré držíte ketodietu, ste unavené a bolí vás hlava - musíte dopĺňať minerálne látky. Kúpte si napr. šumivé multivitamíny s minerálnymi látkami a popíjajte každý deň. Okrem toho sa odporúča v prvej fáze viac soliť.
Ja užívam prípravky goute, lebo mi najviac chutia, hlavne čokoládové výrobky sú vynikajúce. Okrem toho si pečiem každé ráno proteínový chlieb zn protissimo. Posypem soľou, sezamom. Pečiem ho 25 minút, rozrežem, potriem maslom a pridám pár koliesok papriky. Je vynikajúci. Pečiem si aj výborné muffiny. Recept pridám zajtra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 06:52

@jennyz134 moc dekuju za recepty, budu vdecna i za muffiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.1.16 07:12

@jennyz134 Ahoj,chtěla jsem si koupit ze Slovenska Gouté, ale nenašla jsem žádn diskuse, jak chutná, jak funguje, takže jsem opět koupila Ketodiet. Napíšeš mi prosím něco jako recenzi? Jak dlouho držíš, jak jde hubnutí, co ti chutná, co ne…Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 08:14

@glorča jinak dobre rano vsem, ja o 600g dolu, takze ty posledni dny to bylo kvuli MS, dnes jsem dostala. Akorat je mi porad blbe nedokazu si predstavit pozrit na svacinu koktejl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.1.16 08:15

@nicolletta30 nasla jsem stejny cisla jako ty :) ja ted pit vino nebudu vzdyt jsem akorat zacla.ale jestli vas ostatni z ketozy nevyhodi tak si pak po 2 tydnech diety dam s radosti taky trochu. bilej suchej strik :) konecne mi dosel balik tak uz mam pytliky sebou v praci. a ketoza jede pekne, uz vcera treti den tam byla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
26.1.16 08:19

@nicolletta30 já mám před ms taky vždycky vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.1.16 09:00
@nicolletta30 píše:
@glorča jinak dobre rano vsem, ja o 600g dolu, takze ty posledni dny to bylo kvuli MS, dnes jsem dostala. Akorat je mi porad blbe nedokazu si predstavit pozrit na svacinu koktejl :(

Taky jsem to dnes dostala.tak očekávám dalsi ubytky. i kdyz to je jenom voda, nevadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.1.16 09:04

Novackovi Jenny na minule strance chutna nejvic Goute. zajimave :mrgreen: nevadi, recepty si rady precteme i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková