Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
23.1.16 11:20

@nicolletta30 nepila bych ani proteinák, chci zkloubit něco zdravého a hubnoucího, ale jak jsme psala. Já potřebuju tak 3-5 kg a spíš zvýšit svalovou hmotu.Tak jsme četla, že někde tyto diety mají poradkyni v ceně služeb, neplatí s enic navíc :nevim:
Jdu hledat něco v Pha
A určitě se v ketoze nesmí žádné sacharidy, to už lustruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.16 12:29

Kočky tip na bombasticky oběd :) Dělám klukum musaku, takže jsem si maso odložila a dala s brokolicí mnam :) A kdybyste chtěly recept, tak osmahne se cibulka, na to mleté maso (nejlepší je pul vepř. pul hovez.), nechá se zatahnout, pak osolit, opepřit, přidat trochu mleté papriky a gulášového koření, podlít vodou a podusit. Já jsem si k tomu rozmačkala vařenou brokolici, vzala si 100g masa bez štávy a v břísku jako v pokojíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.1.16 13:17

Já si dělala celerove hranolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.1.16 13:26

Ja prasila naložený hermelin :mrgreen: s okurkem a Cuketove placky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.1.16 15:33

@Danuda já si myslím, že si moc neprasila. Hermelin nemá moc sacharidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.1.16 16:16

Holky cola zero i light jsou u této diety normálně povolené, kdysi jsem se ptala i v poradně u Keto a navíc je má psané v povolených i Dr. Rýc v Dietalegre. Samozřejmě že zdravé pití to není, taky jí snad nepijete denně litr…Pila jsem ji normálně v létě třeba jednu za den na povzbuzení, v těch vedrech místo kávy a taky, když mě honily chutě…
@nicolletta30 Tý jo, tebe fakt dort(nebo zákusek, teď nevím, cos psala)nevyhodil z ketózy? Je pravda, že holky hubnoucí před námi psaly, že si, když se jim hubnutí zastaví, dělají prasečí den, ale myslela jsem si, že bez sladkého, jako že se najíš víc, ale povoleného…Jsi dobrá, žes to někde vyčetla :D, hlavně, že to pomohlo
Jinak jste šikovné, jak to zvládáte, já čekám po víkendu 6a7.2 a jdu též na to (máme velké oslavy, tak už to vydržím, ať si můžu dát šampíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.1.16 16:21

@Chaarlynecka Ahoj,moc by mne zajímal ten plán jídla po dietě, šlo by to nějak zevrubně napsat, čeho se držet, čeho vyvarovat? Já si po dietě taky zaplatila poradnu výž. poradkyně na netu, ale zapisovat si denně jídlo a množství jsem nezvládala, a všeobecné rady, které mi byly zasílány mailem jsem věděla taky…Je jasné, že se člověk nemůže vrátit hned po skončení diety k běžnému jídelníčku, ale já se vracela velmi, velmi pozvolně a stejně jsem váhu neudržela(mám o 4.5kg víc),proto mě to zajímá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.1.16 16:48

@glorča 6 a 7.unor mi ani radsi nezminuj :mrgreen: oba dva dny oslavy narozenin.ale ja uz to teda nevydrzim, kord kdyz si predstavim, ze v tu dobu uz budu mit dva tydny za sebou…ale bude to kruty! plan jidla po diete ( i kdyz nejsem Charlynecka) - ja jsem po prvni keto v podstate dodrzovala to co oni doporucuji. normalni primereny porce jidel, maso, zelenina, brzdit s prilohama, naopak ovoce v lete jsem si dopravala docela dost. a dokud jsem nezacla zrat vic, tak to stacilo a fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.16 17:08

@glorča nevyhodilo, koukala jsem jako puk a dneska jsem dohledala, ze to je u hodne rozjete ketozy, ktera jede na plne „koule“, popisovali to jako ketoza 2+ a ze to pak uz te z keto vyhodi maloco. Myslim ze kdybych prasila treba dva, tri, ctyri dny (nevim jak dlouho nechci to zkouset :) ), tak uz to pak z ketozy vyhodi, ale kdyz je jeden prasici den a pak normalne pokracujes, ketoza porad jede. Někdo nabehne i do mc, ja se za 14 dni chystám do kina na popcorn :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.1.16 17:22

@ksafnika Jo děvče, já se držela velmi dlouho, po dietě šly nahoru tak cca 2 kg během přechodu na běžnou stravu, což udávají, že je normální, ale jak jsem začala trošku Vánočně papat (ale nějak extrémě jsem nepřeháněla, občas trošku cukroví, nějaký šampusek),hned mi šly 2.5 kg nahoru, což jsem nikdy tak rychle nepřibrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.1.16 17:24

@glorča ja se drzela rok a pul.az do tohodle podzimu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.1.16 19:09

@ksafnika Jsi dobrá, to zase dáme, jen mě trošku děsí, že jsem se musela vrátit dřív do práce a oproti práci před mateřskou mám teĎ práci u počítače, hrabu se v papírech takže pohyb žádný…Navíc po téhle dietě se přibírá nějak rychleji, když si člověk trošku povolí… :think: Nemám až tak problém zhubnout, spíš si to pak udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.1.16 19:11

@glorča jasne ze to dame ;) a ty pises 4.5 kila..to je hned.ja potrebuju 6.kdyby slo vic, nezlobila bych se, ale to neslo nikdy, a mohla jsem se na hlavu stavet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.1.16 22:59

Tak holky a dovrsila jsem to 150 g steikem hovězím se sazenym vejcem a sunkou zapito coca cola light :mrgreen: tot můj prasici den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
24.1.16 00:15

Zkusila jsem zkušební balíček chutnají mi pouze ty dietní tyčinky ty si chci kupovat i nadále jinak mi to moc nechutná a je to zbytečně drahé…skusila bych si upravit jídelníček :) třeba pomocí naturhause…jen jídelníček nic nekupovat…( já od NH teda kupovala a zhubla 20 kilo ) ale myslím že to půjde bez drahých věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková