Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
20.1.16 10:56

@Danuda děkuju, jste zlate holky, už jsem se dosloval vrhla na tři plátky sunky, co jsem mela zbytek a dělám si kruti medailonky jako steak, k tomu salát, už mi to tady voní, tak se zklidnuju. Cestou do obchodu maly usnul, takže se stihnu najíst než vyrazime do školky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 13:07

Ještě jsem nedočetla, ale musím napsat, že mi to holky nějak nejde… včera mi bylo tááák blbě, že jsem si musela přes den lehnout a večer jsem šla v devět spát. Ještě jsem si večer po proteinu dala balíček olomouckých tvarůžků (na 100g 0,4g sach) a trošku teplé vařené zeleniny. Prostě jsem musela! :roll: Celý den jsem měla hlad jako herec. Dnes na váze snad o 600g víc 8o ale v ketoze jsem. Tak já nevím. Normálně hlad nemám. Dnes už mi je zase dobře. Ale z té váhy jsem zmatená. Ono ani není žádná hitparáda za 9 dní 3 kg a když k tomu 10 den zjistíš, že se ti to vlastně ještě o 600g vrátilo zpět, je to na mašli. :zed: :nevim: Ale možná je to i tím, že jsem si včera zapoměla vzít antikoncepční pilulku a dnes cítím trošku bolesti břicha a malilinko špiním… jakože by kvůli tomu přišla MS o týden dřív. Ach jo je to docela demotivující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.1.16 13:17

@1papaya1 ahoj, já myslím, že to klidně muze byt tím, že to dostaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.16 13:36

Krásný den, pokud byste měli zájem, mám na prodej keto nápoj. Úplně nové balení. Koukněte na bazárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.1.16 14:20

Teda jednu velkou vyhodu to ma :-D celý život mam problém s vysokým tlakem, obě tehotenství jsem kvuli toho měla ukončené indukcí a po porodu se mi stabilně držel na 150/100, puls přes 95, ted jsem si ze srandy změřila a mám 11/74, puls 69, to je mazec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
20.1.16 14:27

@nicolletta30 super ja mam nízký tak se radši nemerim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.1.16 19:18

začátek...

Holky dovolím se přidat do diskuze. Chci taky začít s touto dietou. Tak se zeptám jestli sem to pochopila správně, ze začátku se teda pijou 5krát denně protejnové nápoje+3l vody a zádné jídlo. A ještě jak dlouho se dodržuje tato fáze s jaká fáze je potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
20.1.16 20:04

Tak já se k vám taky přidám. Loni už jsem držela a zhubla. pak už jsem začala být trošku se sebou spokojená a už mi to nešlo. jídlo jsem dodržovala, občas ujela. cvičila a prostě nic a ovánoce jsem přibrala 3 kg i když jsem se najedla pořádně jen na štědrý den a mezi svátky chodila běhat. ale asi to leháro u pohádek. takže od pondělí už jeduuu. tak jsem zvědavá jestli budou výsledky jako minulý rok. Holky a co pití vína. Vyhodí vás to z ketozy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.16 20:14

Rozpaky

Ahoj. Tak jsem se chtěla taky pochlubit se snižující se váhou ale jsem spíš na rozpacích. Dnes je to 10 dni co jedu v keto a mám dole jen 1.2kg. Dietu dodržuji přesně jen po poradě s výživovou poradkyni jsem nejedla zeleninu protoze pak strávím víc času na záchode než v práci. Jinak jím 5× denne ketodiet a nic jiného. Papírek mám tmavé fialový takže v ketoze jsem. Krucis kde je chyba? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
20.1.16 20:15

@petrklic74 můžu se zeptat po kolika dnech jsi byla v ketoze? taky jsem si koupila ty papírky a zatím jen světlounce p dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.16 21:08

@Janule34 třetí den světla a čtvrtý fialova. Ted jsem fialova i večer. Zítra nejpozději pozítří to přijde uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.1.16 21:12

@petrklic74 ahoj a kolik máš vyhochizí vahu? pokud je tva nynější vaha blízko ideální vaze, hubnutí jde hoooodně pomalu, nam to letí, protože mame vysokou nadvahu, podle me takovou nadvahu nemas, to je jediny duvod, který mě napadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.1.16 22:20

@petrklic74 Ještě mě pět napadá možnost, že máš blízko menstruaci a tělo zadržuje vodu, taky jak píše @nicolletta30 závisí to i na výchozí váze a množství tuku v těle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.1.16 22:22

@Erika93 U Ketodiet můžeš od začátku kombinovat koktejl, polévku, omelety i kaše, ne jen koktejl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.1.16 06:36

@glorča Mám 74.5 kg a měřím 164. Ideální váha dle keto by měla být 52 az 60. To ale nechci. Myslím že je to málo. Chtěla jsem mit 65 ale těmi malými úbytky ztrácím motivaci. M nemám protoze beru takovou antikoncepci u které vůbec nejsou. Dnes zas fialova ale ráno na váze 0 úbytek. Už 4 dny vazim stejne. Chjo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková