Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Janule34 jo aspoň 3 denně a s mlikem
nedávám ho do koktejlu setrim do kafe
mam Ketofit
@Danuda a nevyhazuje z ketozy? tak to jsem ráda. já od tý doby co držím tuto dietu, tak mám strašnou chuť na kafe. ale dám si jedno, max dvě
@Janule34 ja myslím, ze nee každé ráno mam růžový papírek a zatím pořad jdu dolu s vahou klepu to o čelo
@Danuda tak paráda. a kolik máš dole za jakou dobu? a co víno třeba?
Dobré ráno, holky co dělám špatně?
Už třetí den mi jde vaha nahoru, dohromady je to už skoro pul kila
Nespím, nevím, co mladého uhryzlo, ale dneska jsem spala asi tak dvě hodiny, včera to bylo podobné, takže jsem nafoukla jak balon, prsty až bolí, jak je mam oteklé, ale napuchala jsem i před tím a tři dny po sobě mi to nahoru nelezlo. Dodržuju ted fazovani podle Victusu, mají to nejlepe vysvětleno. Ráno mam kaši, dopoledne koktejl od whey na oběd kuřecí nebo kruti steak se zeleninou, odpoledne polívka (ta jejich proteinová), večer koktejl, už dokonce ani nechroupu v mezicase kedluben a stejne mi to takhle leze hore
Ještě dopíšu, že piju 3 kávy s plnotučným mlekem denně, jinak bych asi nedožila večera, dneska na obed si chci dát misto masa jako bilkovinu tofu nebo mizzarellu light, ta nema cukr temer zadny, přes den jediné, čím hřeším je cola, ale nepiju ji na ukol vody a piju zero, nedelala mi nikdy problémy a pomaha mi to, jinak se i přes žravky a chutě a stavy, kdy je mi fakt slabo držím a toto se deje
Muže to byt třeba tim olejem, na kterém smažím steak? Dělám to na slunečnicovém, bylo by lepší maso grilovat v troube?
@petrklic74 a jak dlouho jsi to zkousela vydrzet? Myslim jist tu zeleninu…?Ja mela totiz take prujem…a to tak treti, ctvrty den diety. Ale dalsi den to bylo uz o. k. Asi telo reaguje na prechod na jinou stravu. Mela jsem jsem to tak i loni, kdyz jsem drzela poprve.
@nicolletta30 dle me je to take normalni. Me to loni slo az o 800g nahoru a to uz byla radna depka. Chce to vydrzet a vaha zase klesne neboj.
@nicolletta30 jinak jsem si to precetla znovu a plnotucny mleko je teda pecka
Ja mam vycitky z polotucneho. Neslo by koupit nizkotucne? A olej se ma pouzivat olivovy ci repkovy kvalitni. Tak zkus zmenit tyto dve veci a uvidis.
@nicolletta30 Mě spíš zaráží ty tvé otoky, bála bych se, že to nedávají ledviny, koukala jsem na složení Whey proteinu a má o něco víc bílkovin, jestli už to na tebe není extra nálož, ale zase ho nepiješ víc jak dvakrát za den? Možná bych zašla na odběr krve k obvodní(pro jistotu)… může to být i tím, že se doporučuje víc solit, možná ti to nesedne…taky plnotučné mléko, olej(toho se má dávat kapka),zkrátka možná už je toho přidávání do této diety víc, a hubnutí se zastavilo. Já ji držela hodně dlouho, protože jsem zkrátka taky nevydržela si nepřilepšovat, občas mi váha stála, občas lezla i nahoru, pak se to zase hlo dolů, ale třeba po týdnu, ale otoky jsem netrpěla…
Terkams jela dietu svoji, s vlastním jídlem, ale měla trošku jiný princip, tuky se neomezovaly, ale tady je to postavené na omezení cukrů i tuků. Pokud ti nejedou omelety, můžeš si udělat ze dvou bílků a prášku z koktejlu, ale nevím, jak by to šlo s Whey.
@areca napsala jsem to špatně, máme polotučné mléko, plnotučné ne, srovnavala jsem hodnoty polotučného a nizkotučného a vychazi to stejně z hlediska sachru, tak jsem zustala u polotučného
@glorča whey piju jen jednou a to dopoledne, večer piju ten od keto, je tam víc vlakniny, takže me zasytí vice. Otoky jsem měla už před tím, akorát že po prvním těhotenství jsem do konce šestinedeli splaskla, kdežto po tom druhém se mi to drží už rok a nechce se mě ta zatracená voda pustit. Před tímhle jsem držela detox od Mačingové, to mi hodně pomohlo, odvodnila jsem se, ale jen na dva týdny, pak, aniž bych porušila detox tak jsem se znovu začala zavodnovat nevím či to je
Tatka s tím nedávno byl u dr, taky se ráno budí s nafouklymi prsty, dělali mu nějaké testy a je ok. Omelety mi chutnají moc i polevky jsou dobré, jediné, co jím s odporem jsou kaše. Kapka oleje bohužel nehrozí, nemam na to panev, zkoušela jsem a seškvařilo se mi to uplně. Plnotučné mlíko jsem napsala blbě, používám polotučné, ale oproti tomu, jak Ketofit píše, že vsechny koktejly, polevky a omeleta se má delat z polotučného mlíka, tak já v kave nevypiju ani čtvrtinu toho, co denně doporučuje ketofit a taky píšou polotučné mléko. Obědy jsem si začala dělat svoje, protože si zadavam hodnoty i do kalorických tabulek a bilkoviny jsou přesažené temer každý den minimálně jednou tolik, kolik je doporuč denní dávka, sachru nemam denně nikdy víc než 30g, většinou je to mene, tuku ani ne polovinu denní doporučené dávky při hubnutí, to samé vlaknina a nedosáhnu ani polovinnu denního kalorického příjmu, jaký bych měla mít v redukčním režimu a stejně nehubnu, takže je to dost masakr.
@nicolletta30 Myslím,že u tebe je opravdu velký problém to hromadění vody, těžko říct, čím to je, ženský organismus je podivný, pořád s ním mávají hormony atd…Hele, vzpomněla jsem si, že na stránkách Dietalegre prodávají i doplňky k bílkovinné dietě, mají něco na odvodnění, Dr. Rýc to tam doporučoval každému, kdo má problém se zavodněním, napsala bych mu do poradny(nezmińuj se, že držíš jinou dietu než jeho, je na Ketofit a Ketodiet trošku vysazený
).Asi potřebuješ opravdu nějaký výživ. doplněk aby tě zbavil té vody…Taky v Naturhausu něco prodávají, bohužel ale nevím, zda normálně, nebo tam člověk musí chodit hubnout..Jinak prý dobře funguje i zelený čaj a PU-erh čaj. Ty omelety, že ti nechutnají, jsem si spletla s někým jiným ![]()
@nicolletta30 ahojte holky
Já myslím nicoll.. že je to tou vodou a asi bych se trošku bála i že to můžou zapříčinit ty ledviny
Dávej na sebe pozor. Co se týká jídla, myslím že ten jídelníček jak jsi popisovala je úplně v pohodě. Ale víš jak, ono se to zase vrátí do normálu… máš to takhle nahoru dolů od začátku (asi jsi takový druh
) Každopádně 8kg za 20 dní je nářez! Já mám za 13 dní sotva 3,5kg Takže bych vydržela, pohladila mlaďocha po vlaskach, šla se projít mrazivým počasím, bobovat, plavat nějakou aktivitu pro radost, ne na úplné utahání. Prostě tak nějak hodit se do pohody. ![]()
Holky tak kolosální selhání, došlo to tak daleko, že jsem dopol měla třesavku jak blázen a cestou ze školky jsem se malem vyvrátila jak mi bylo slabo, což byl docela problém, měla jsem mladeho v šátku. Takže zrovna žeru toasty s maslem a lovečákem, odpoledne jedu na zkoušku. Dám si tenhle ulet, vyhodí mě to z ketozy, snad se pak budu držet. Moc to nechapu, když jsem v ketoze, tak přece mam mít energii a nemam mít hlad ani chutě, já mam pořád takový hlad, že mi kurčí nahlas v břichu a cbute taky teda mega