Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
22.1.16 12:22

Hmmmm, tak si studuju jak je to s ketozou a cheat day a narazim na zajimavé informace. Mate nekterá zkušenost, že jste při keto diete jeden den hřešily, čím jste chtěly a pak zase jely dál? Co se dočítám, tak ten jeden hřešící den by měl zase nakopnout metabolismus, aby pokračoval v hubnutí rychle jako dosud (doporučují dokonce jednou týdně). Jinak neskutečné. Jsem asi hodinu po jídle (toasty s maslem a lovečákem) a tak dobře mi nebylo hodně dlouho. Nemám ledové ruce a netřepu se zimou i přes hrubé ponožky a teply svetr, mám skvělou naladu a hlavně energii, jsem schopná delat tu kravinky se synem, takže jsem se rozhdla, že dneska si bez vyčitek dopřeju a od zítřka jedem dále v hubnoucím režimu a uvidíme, otestuju sama na sobě, jestli je pravda, že mi to pomuže rozjet hubnutí znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.1.16 12:32

@Danuda je super jak ti to hezky leze dolů… bez větších obtíží super výsledky! Mám z tebe radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.1.16 12:35

@nicolletta30 no pěkný!!! já měla takový stav v úterý, fakt jsem sebou málem sekla… hrůza. Člověku je uplně blbě od žaludku. Přeju hodně štěstí u zkoušky a nepras moc… a jsem zvědavá jak to bude pokračovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
22.1.16 12:50

@1papaya1 dekuji a holky drzim pesti ať to zvládáte dal :hug: musím za klepat na dřevo zatím vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.1.16 13:01

Rozpouštíte protejnové koktejly ve vodě nebo v mléce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.1.16 13:11

@Erika93 ve vode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
22.1.16 13:42

@Danuda no to je krása. Holky jak často se vážíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
22.1.16 14:54

Zdravim - znova.uz jsem sem psala, ze mam objednano, ale protoze jsem trochu daleko, tak Ketobalik porad neprichazi a neprichazi.Uz se na sebe nemuzu koukat! Takze jsem dneska zakoupila protein v obchode pro kulturisty, samozrejme jsem jim vysvetlila na co ho mam a na co ne :mrgreen:, a zacinam uz zitra. Dneska posledni vecirek a popijeni, z toho jsem se vyvliknout stejne nemohla.Pak uz ale nechci dal cekat az mi to dojde. Vsechno jsem si prostudovala, tenhle protein ma temer stejny slozeni a pomery zivin jako pytliky od Keto. Takze se k vam pridavam a budu taky dodavat novinky :) :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
22.1.16 14:54

A hned jsem si k tomu prikoupila Coca coly zero a k tomu cely baleni sumivejch tablet na bolest hlavy. Minimalne prvni dny k nezaplaceni (z my minuly zkusenosti) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
22.1.16 15:04

@Janule34 každéj den ráno hahata :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
22.1.16 18:53

@Danuda tak já zítra po 5 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.1.16 19:45

@Janule34 ja taky každý den, mám lepší přehled :)
Jinak cheetovací den se chyli ke konci a asi je pravda, že po 21 dnech pravidelného dodržování něčeho si člověk vytvoří navyk :) nakonec jsem hřešila minimálně, kromě toastu na obed jsem cestou na zkoušku jela do oblíbené cukrárny na cupcakes a maronku, nakonec jsem snedla jen pulku dortíku a makronky vzala detem, vubec mi to nechutano :-D Doma jsem snedla jednu varenou bramboru, co zustala od obeda a ted poctive večeřím ketofit koktejl :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.1.16 19:49

Ahojte, trochu jsem se odmlčela-náročný to týden-ve stŕedu jsem měla nějakou střevní chřipku, bylo mi fakt zle :poblion: měla jsem ráno drink, pak keto polívku ale ta leťěla a pak až včera ráno drink. Včera ještě žaludek na vodě ale už to bylo lepší. Dneska jsem si dala už k obědu kousek pečené ho kuřete s dušenou brokolicí. Mám za sebou tři týdny a 9kg dole. No po té střevní chřipce nebo co to bylo každý den min. půl kg dole, ale byl to teda hnus. ještě že to nechytli kluci. Dneska jsem dala s klukama zápis -byli moc šikovní, trochu jsem zápis čekala lehčí -jsem ráda že jsme trénovali-vyplatilo se. Přemýšlím že oslavím dvojkou bílého a pak padnu -jsem ko 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
22.1.16 20:37

Ahoj holky… tak si vás tu tak pročítám protože se na Keto dietu chystám už delší dobu. Hned jak dokojím tak se na to taky vrhnu! Manžel s tím už ale má zkušenosti. Keto diety už známe delší dobu a právě manžel jí chtěl taky vyzkoušet. Někde se ale dočetl že ketoza může poškodit zdravý a tak chtěl mít svého poradce. Přes jeho kolegyni přišel na jednu nutriční poradkyni na Zličíně. Držel se jejích pokynů a během měsíce měl dole 8kg. Každé dva týdny chodil na přeměření (analyzátor těla) kde se vždy dozvěděl co přesně hubne..Z 90procent hubl tuk. Na výběr měl z koktejlů, polévek, kaší a jídla (testoviny, rizoto). Měl 4 porce denně a vůbec nehladověl. Do dnes si váhu drží.
I moje mamka už s nima zhubla…Ta měla teda větší nadváhu ale za 2,5 měsíce zhubla 22kg.

Rozhodně ale u toho nepili Colu…ani ZERO. Od toho měl tu poradkyni, která mu vše vysvětlila. A hlavně mu vysvětlila jak docílit toho aby nenastal JoJo efekt… Protože jakmile tu dietu ukončíte ze dne na den…tak s velkou pravděpodobností vše naberete zpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
22.1.16 20:47

@1903

Myslím si že ta tvoje střevní chřipka není úplně náhodná ale je to hlavně tím že keto dieta ti oslabí střeva v kterých není dostatečná mikroflora. Pak už stačí jenom sníst tu brokolici, nebo nějaký maso a průjem je na světě :mrgreen: Ale vše se zase spraví, žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková