Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hmmmm, tak si studuju jak je to s ketozou a cheat day a narazim na zajimavé informace. Mate nekterá zkušenost, že jste při keto diete jeden den hřešily, čím jste chtěly a pak zase jely dál? Co se dočítám, tak ten jeden hřešící den by měl zase nakopnout metabolismus, aby pokračoval v hubnutí rychle jako dosud (doporučují dokonce jednou týdně). Jinak neskutečné. Jsem asi hodinu po jídle (toasty s maslem a lovečákem) a tak dobře mi nebylo hodně dlouho. Nemám ledové ruce a netřepu se zimou i přes hrubé ponožky a teply svetr, mám skvělou naladu a hlavně energii, jsem schopná delat tu kravinky se synem, takže jsem se rozhdla, že dneska si bez vyčitek dopřeju a od zítřka jedem dále v hubnoucím režimu a uvidíme, otestuju sama na sobě, jestli je pravda, že mi to pomuže rozjet hubnutí znova
@Danuda je super jak ti to hezky leze dolů… bez větších obtíží super výsledky! Mám z tebe radost ![]()
@nicolletta30 no pěkný!!! já měla takový stav v úterý, fakt jsem sebou málem sekla… hrůza. Člověku je uplně blbě od žaludku. Přeju hodně štěstí u zkoušky a nepras moc… a jsem zvědavá jak to bude pokračovat ![]()
@1papaya1 dekuji a holky drzim pesti ať to zvládáte dal
musím za klepat na dřevo zatím vše o. k.
Zdravim - znova.uz jsem sem psala, ze mam objednano, ale protoze jsem trochu daleko, tak Ketobalik porad neprichazi a neprichazi.Uz se na sebe nemuzu koukat! Takze jsem dneska zakoupila protein v obchode pro kulturisty, samozrejme jsem jim vysvetlila na co ho mam a na co ne
, a zacinam uz zitra. Dneska posledni vecirek a popijeni, z toho jsem se vyvliknout stejne nemohla.Pak uz ale nechci dal cekat az mi to dojde. Vsechno jsem si prostudovala, tenhle protein ma temer stejny slozeni a pomery zivin jako pytliky od Keto. Takze se k vam pridavam a budu taky dodavat novinky
![]()
A hned jsem si k tomu prikoupila Coca coly zero a k tomu cely baleni sumivejch tablet na bolest hlavy. Minimalne prvni dny k nezaplaceni (z my minuly zkusenosti) ![]()
@Janule34 ja taky každý den, mám lepší přehled ![]()
Jinak cheetovací den se chyli ke konci a asi je pravda, že po 21 dnech pravidelného dodržování něčeho si člověk vytvoří navyk
nakonec jsem hřešila minimálně, kromě toastu na obed jsem cestou na zkoušku jela do oblíbené cukrárny na cupcakes a maronku, nakonec jsem snedla jen pulku dortíku a makronky vzala detem, vubec mi to nechutano
Doma jsem snedla jednu varenou bramboru, co zustala od obeda a ted poctive večeřím ketofit koktejl ![]()
Ahojte, trochu jsem se odmlčela-náročný to týden-ve stŕedu jsem měla nějakou střevní chřipku, bylo mi fakt zle
měla jsem ráno drink, pak keto polívku ale ta leťěla a pak až včera ráno drink. Včera ještě žaludek na vodě ale už to bylo lepší. Dneska jsem si dala už k obědu kousek pečené ho kuřete s dušenou brokolicí. Mám za sebou tři týdny a 9kg dole. No po té střevní chřipce nebo co to bylo každý den min. půl kg dole, ale byl to teda hnus. ještě že to nechytli kluci. Dneska jsem dala s klukama zápis -byli moc šikovní, trochu jsem zápis čekala lehčí -jsem ráda že jsme trénovali-vyplatilo se. Přemýšlím že oslavím dvojkou bílého a pak padnu -jsem ko ![]()
Ahoj holky… tak si vás tu tak pročítám protože se na Keto dietu chystám už delší dobu. Hned jak dokojím tak se na to taky vrhnu! Manžel s tím už ale má zkušenosti. Keto diety už známe delší dobu a právě manžel jí chtěl taky vyzkoušet. Někde se ale dočetl že ketoza může poškodit zdravý a tak chtěl mít svého poradce. Přes jeho kolegyni přišel na jednu nutriční poradkyni na Zličíně. Držel se jejích pokynů a během měsíce měl dole 8kg. Každé dva týdny chodil na přeměření (analyzátor těla) kde se vždy dozvěděl co přesně hubne..Z 90procent hubl tuk. Na výběr měl z koktejlů, polévek, kaší a jídla (testoviny, rizoto). Měl 4 porce denně a vůbec nehladověl. Do dnes si váhu drží.
I moje mamka už s nima zhubla…Ta měla teda větší nadváhu ale za 2,5 měsíce zhubla 22kg.
Rozhodně ale u toho nepili Colu…ani ZERO. Od toho měl tu poradkyni, která mu vše vysvětlila. A hlavně mu vysvětlila jak docílit toho aby nenastal JoJo efekt… Protože jakmile tu dietu ukončíte ze dne na den…tak s velkou pravděpodobností vše naberete zpět..
Myslím si že ta tvoje střevní chřipka není úplně náhodná ale je to hlavně tím že keto dieta ti oslabí střeva v kterých není dostatečná mikroflora. Pak už stačí jenom sníst tu brokolici, nebo nějaký maso a průjem je na světě
Ale vše se zase spraví, žádný problém.