Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Právě jsem přišla na užasnou vec a sice ze na kalorických tabulkach mají všechny produkty od Ketofitu i ketodiet takže se dá zapisovat a pozorovat i kalorie
Skoda, že jsem nevedela od začátku
@nicolletta30 Ahoj,nemyslím si, že jsi vypadla z ketozy, např ve druhé a třetí fázi jak jíš trošku víc už papírek není skoro nikdy růžový a ketoza jede, někde v poradně to popisoval i dr. Rýc, že se nedá měřit jen papírkama. Jak si dáš víc jídla(pochybuju, že by lovečák měl sacharidy),mozzarela asi trochu mléč. cukru má
(tu jsem jedla až od druhé, spíš třetí fáze),tak prostě papírek růžový není a i se na chvilku zastaví hubnutí, ale dle mé zkušenosti se potom zase rychle rozjede.Zkus teď zase aspoň 2 dny držet poctivě, docpávej se zeleninkou, ono to půjde ![]()
@glorča Ahoj, myslím že máš pravdu, protože dneska už zas krásně ruzový, je vubec mozna abych se do keto dostala po 24hodinach?
Každopádně krásné dobré ráno všem, včerejší obět se vyplatila (měla jsem šilené chute a zřavky ale vydržela jsem a dnes papírek krásně ruzovy a navíc za odměnu 400g dole, takže už jek kousíček a bude to první desítka ![]()
Čautéé - člověk vás chvíli nechá o samotě a to se dějí věci. ![]()
U nás doma samé problémy tak řešíme a nemám čas - mamka měla ošklivou bouračku, je v pohodě, ale vše ostatní na odpis. No auto je dámy na trsátka. Protože je sama, musíme se postarat my. Jinak jsem dnes ráno skočila na váhu. Dnes 10 den. Takže ukončených 9 (vždycky si to takhle říkám, jako že mám ještě den k dobru
) no a za 9 dní - 3,1kg, takže za 14 dní ty 4 kila dám i kdybych měla chroustat čvrčky!!! ![]()
Když jsem poctivě cvičila 4× i 5× týdně a jedla podle 60 denního jídelníčku od Havlíčka, měla jsem dole ty 4 kila za měsíc. Jenže jsem to vždycky vydržela tak ten měsíc a půl a víc ani smykem… bylo to dost náročný denně se tak na 2,5 hodiny někam zašít cvičit a ještě si připravovat jídlo. A výsledky markantní až tak po dvou měsících… no a já nemám vůli prostě. Tohle je fajn… 4 kilča budou dole už za polovinu času.
@1papaya1 Jejda,ještě že je máma v pořádku!
Hubnutí ti jde krásně!
@nicolletta30 Vidíš,to je super! Ono se moc nevyplácí v první fázi něco přidávat, lepší je to vydržet, ale je fakt, že je drsná a pokud ji chceš držet dlouho, tak to moc nejde…Také, když jsme s holkama hubly a četla jsem si příspěvky před námi, tak tam holky psaly, že když se jim zastavilo hubnutí, že se trochu víc najedly(ne sladkého)a pak se zase hubnutí rozjelo…
@nicolletta30 já myslím, že výpadek byl větším množstvím jídla z druhé a třetí fáze. Ale už jsi zase zpět, tak je to cajk
Já si teda taky občas něco dám, ale spíš jako doplněk té zeleniny… půlku mozzarely do zeleninového salátu, dva plátky šunky k zelenině, jogurt s kořením jako zálivku atd.
Jooo… congratulation for exams ![]()
Ahoj holky, tak to vypadá dnes u všech na pozitivnější den
To jsem ráda. I u mě váha klesla o půl kg
Je mi trochu líp než včera ![]()
Vzorně piju drink, k obědu jsem udělala zeleninové muffiny ( povolená zelenina + zalito směsí na omeletu) vypadají nádherně asi tím, že jsem pro chuť přidala trochu šunky ![]()
@1papaya1 ty jo, to je mazec, hlavně že je maminka v pořádku, úplně se mi udělalo špatně když jsem to četla. držte se!
@nicolletta30 super výsledek
- jak jako že se blížíš k 10 kg? včera to vypadalo že se na chvilku zabrzdíš a dneska se vytáhneš s desítkou
- nějak mi utíkáš v tom hubnutí
Mám z Tebe radost, zasloužíš si to!
@Petrusa001 píše:
Dámy, zdravím, prosím o radu - jaký protein pijete? Všechny od keto Diet nebo je ještě nějaká jiná (levnější, ale stejně dobrá) možnost?
Děkuji za info a přeji pěkný večer
Ahojky. Já piju od KetoDiet, ale manžel pije tento http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80
a má za 14 dní 5,5kg dole. Koktejl pije jen 2× až 3× za den a ostatní jídla má maso a zeleninu. Už jsem to tady psala, přešel vlastně hned v uvozovkách do druhé fáze. Je řidič dálkových busů a nebylo by dobré, aby pil jen koktejly. Ketozu má neustále fialovou a to si dává i pomelo.
Normálně jsem teď měla nějaké pracovní pochůzky a udělalo se mi tak blbě. Málem jsem omdlela. Když jsem se vrátila do kanclu nacpla jsem se zeleninovým salátem s půlkou mozzarely a je to o 100% lepší. No krizovka jako prase
@Petrusa001 ahoj, já piju Keto fit, ale na začátkujsem pila 3 dny nízkosacharidový proteiňák z Dm. Chutnal mi a cenově přijatelný. Hodnoty na obalu velmi odobné ketofitu a podobným, ale nevím jestli funguje jak má, nedokážu to posoudit. Pila jsem ho první 3 dny, takže jsem ještě nebyla v ketoze a nebylo mi extra dobře. Chce to zkusit min. 10, aby se to dalo hodnotit
Dneska, když jsem si šla do pekárny pro colu, objevila jsem tam večerní chlebík
Normálně, normální chleba sypaný sezamem, neobsahuje bílou mouku, sacharidy 4,5g no žůžo. Paní říkala, že ho má vždy je v pondělí a úterý. Přesně za 18 dní pro něj poběžím sprinty ![]()
@1papaya1 drain pesti s mamcou
holky tak ja po 14 dnech 5 kilo dole
a Vic jak 5 cm pres bricho ![]()