Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
15.1.16 11:35

@1903 muzu poprosit o recept na ty bramboracky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 14:35

@areca no já na to nemám přesný recept - nastrouhala jsem jednu cuketu i se slupkou na hrubo, nasypala majoránku, trochu osolila, trochu mletého kmínu, česnek sušený a zamíchala jsem do toho jednu omeletu ketodiet - jenom ten prášek. Lze nahradit i bílkama. i tak se mi to zdálo dost řidké a moc mi to nedrželo pohromadě, tak jsem si na jemno rozemlela kousek květáku a tím to jakoby zahustila a opekla na potřené pánvi - byla to mňamka :-) jak jde hubnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.16 18:26

Holky prosím jak byste připravily lilek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 19:01

Já jsem dělala plněný-žampiony jsem orestovala s brokolicí a nakonec i ten vnitřek lilku, tou směsí jsem naplnila vydlabaný lilekzapekla jsem ho chvilku, pak zalila směsí na omeletu a znovu zapekla. Snědly jsme v pràci s kolegyní, každá půlku s okurkovým salàtem a olizovaly jsme se až za ušima-dobrota to byla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.1.16 19:24

Čautééé :mavam: lilek jsem si taky koupila a už se těším, že si ho udělám úplně stejně jako 1903. musí to být moc dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
15.1.16 19:25

@nicolletta30 Ahoj,taky se dá jen nakrájet na plátky, potřít gril. kořením s česnekem a orestovat nebo grilovat na pánvi, stejně jako cuketa, dělala jsem si ho takhle často jako přílohu k omeletě nebo později k masu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.1.16 19:26

Jsem borec, musím se pochválit neb jsem dnes uplavala 60 bazénů a ještě žiju :jazyk: doufám, že to k něčemu bude. No minimálně ten pocit byl fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.1.16 19:28

@glorča jo jo takhle ho taky dělám. já lilek můžu na všechny způsoby… zapékaný jsem ho ještě nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 20:01

@Papaya jsi fakt borec! To muselo být krásný-strašně ráda plavu, akorát jsem se dlouho v plavkách radši moc neukazovala :oops: ale to se změní :jazyk: a co váha ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
15.1.16 20:07

@1903 super :-) Dekujj. Ja prave premyslela, jak to udelat bez vejce a mouky. Myslim, ze by slo pridat i ciste jen ty dve odmerky z koktejlu. Zkusim zitra udelat :-)
No u me se jeste hodnotit neda. Jedu teprve treti den :-) Ale uz drzim podruhe, takze uz je to pro me "rutina " :-)
Ale receptu mam porad malo, takze kazdy vitam. Ja uz treti den jim redkvicky a duseny spenat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 20:09

Tak jsem právě snědla misku celerové krémové polévky a normálně jsem nacpaná. Drink už nedám, až ráno. Klukům peču jogurtové muffiny-mám premiéru neměla jsem formu tak jsem je nikdy nepekla. Do části jsem dala jablka a do druhé banán a kousky čokolády-vypadají krásně škoda že neochutnám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 05:11

@Papaya wow, šikulka, to je dobrý trenink :)
Holky ten lilek vypotit před samotnou připravou? ja ho nikdy nedelala totiž @1903 jak jsi zvládala pečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 07:39

@nicolletta30 dobré ráno! Pečení dopadlo dobře, kluci se cpali už večer a já neochutnala. Odměnou mi je 400 g dole :dance: co ty a ranní váha? Teda vstàvala jsi brzy :? Ať se Ti povede dneska ta zkouška hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 07:41

@nicolletta30 já jsem ten lilek před zapíkáním nenechávala vypotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 08:35

@1903 nas nejmladsi vstava jak hodinky kazdy den pred patou. Dole mam 100g. Čtvrteční zkousku mam ted cekam na tu dnesni, uz jsem tu a pekelne nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková