Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@areca píše:
@serania no to už teda vypadá daleko líp, než včera odpovědi od jany.![]()
Určitě. Nemyslím, že by si dovolili napsat do chatu, že jich můžeš 5 za den. Navíc, konzultovala jsem to v létě s dcerou a ta to počítala. Jak jsem napsala, tenkrát mi řekla, abych jin nepila 5, ale jen 4. Hlavně to chce opravdu hodně vody, alespoň 2,5 litru. Pravda, v létě mi to pití šlo samo. Já to dělám tak, že hned po koktejlu vypiju čtvrt litru a pak průběžně. Ale dva litry vypiju určitě. Loni jsem si nechala udělat krevní testy z krve a moči před dietou a po skončení…kvůli játrům a ledvinám. Výsledky dopadly super! Pravda je, že jsem každý den užívala ostropestřec v tobolkách na játra a občas propláchla ledviny urologickým čajem. Poradila mi to dcera. Říkala, že tato dieta je opravdu velký zápřah na tyhle orgány, tak abych jim alespoň trochu pomohla. Vyplatilo se, protože jsem měla veškeré hodnoty krve a moci úplně super!
@serania jj hodně tu holky psali, že testy po dietě dopadli dobře. Já si je teda dělat nenechala, ale byla jsem pak zrovna darovat a chtěli ji:-) tak to asi taky nebylo špatný ![]()
A ty tedy jedeš hned druhou fázi? Já právě budu pít teď tak ty 3 koktejli denně plus kaše či tyčinky a oběd buď omeleta nebo polévka. Dám to aspoň těch 14dní a uvidím, co dál…
@nicolletta30
holka já z Tebe mám obří radost
nádherný výsledek moc Ti gratuluji - váha i ty cm - neuvěřitelné! jo a pro info - hubnu z úplně stejné váhy jako ty tedy ze 109 kg a 12 den mám 104,5 kg - tak to mám teda další dva dny co dělat abych Tě dohonila
![]()
Devcatka taky gratuluji
tak ja včera po vašem vypisování jsem dostala takovou chuť na brokolici s mozarelou, ze jsem si ji udělala taky a ještě posypala gril ovací kořením. No mňam ká největší sehrála sem to na totata a pak sok jak prase
dávám talíř do dřezu a na rsáčeku od mozarelou nebylo psáno nizkotucna ale normální
s jakou chuti sem to sezrala
no a dnes 300 g nahore
j
@areca píše:
@serania jj hodně tu holky psali, že testy po dietě dopadli dobře. Já si je teda dělat nenechala, ale byla jsem pak zrovna darovat a chtěli ji:-) tak to asi taky nebylo špatný
A ty tedy jedeš hned druhou fázi? Já právě budu pít teď tak ty 3 koktejli denně plus kaše či tyčinky a oběd buď omeleta nebo polévka. Dám to aspoň těch 14dní a uvidím, co dál…
Já jsem něco málo v takové „své“ druhé fázi. Piju 3× za den koktejl, ale jím normálně zeleninu a maso. Hlavně tedy zelenou zeleninu, ale včera jsem měla i 3 cherry rajčátka. Klidně si dávám i tuňáka a po týdnu mám 2,5 kg. Dole. Možná už malinko víc, ale chodím na váhu jen jednou za týden, to se mi osvědčilo. Jak říká dcera demotivující vážení každý den ničemu neprospěje, akorát se člověk nervuje, protože na váhu má vliv menstruace, voda, nervy atd. Proto jsem odnesla i digitální váhu na půdu a celou dobu jsem měla jen obyčejnou. Vyvarovala jsem se těch nervů, že mám o nějaké deko víc
. A šlo to také, jen to chce, aby člověk vydržel a nelítal neustále na váhu. ![]()
@Danuda píše:
Devcatka taky gratulujitak ja včera po vašem vypisování jsem dostala takovou chuť na brokolici s mozarelou, ze jsem si ji udělala taky a ještě posypala gril ovací kořením. No mňam ká největší sehrála sem to na totata a pak sok jak prase
dávám talíř do dřezu a na rsáčeku od mozarelou nebylo psáno nizkotucna ale normální
s jakou chuti sem to sezrala
![]()
no a dnes 300 g nahore
![]()
j
@1903 já na to lézt na váhu nějak nemám čas člověče
V pondělí a v úterý jsem vypadla z domu v 6:45 a vrátila se v 19:30 - přečíst dětem pohádku, udělat svačiny prckům na lyžák a mě dvě svačiny do práce a bylo půl desáté a já úplně mrtvá. Tak jsem šla spát. Ještě jsem ani netestovala jestli jsem v ketóze a to mám doma ty proužky koupený už týden. Ale dnes mám jen do pěti, no ono to ale stejně vyjde na stejno… pro děti k babičce, nakoupit a domů. Zítra mám dovolenou a jedeme lyžovat všichni. Musím dnes uvařit na dva dny… bude to první zátěžová zkouška ![]()
Ale teda je mi maximálně divný, že já takovej žrout jsem úplně v pohodě… nemám chutě, nemám hlad, kávu piju jednu denně a energie mám tedy dost. Dřív jsem potřebovala o dost víc kofeinu. Dnes je to 4 den co jsem na ketodietě a kdyby mi bylo takhle celou dobu a kila šla dolů tak to vydržím klidně půl roku. Asi dneska opravdu zkusím ty testovací proužky. Protože já piju koktejl také jen 3× denně a do zeleninky si dávám každý den 3 cheery rajčata (četla jsem, že tak půl rajčete denně se může)Nebo si dělám salát s půlkou bílého jogurtu atd. A orbitky jsou mým denním chlebem.
Tak otestuju, zvážím se a uvidím.
@Danuda netrap se tim, taky myslím ze to nevadí
Jinak měla jsem vynikající obed, listový špenát jsem krátce spaařila a pak hodila na panvičku kde jsem měla orestovany osolený oliv olej s česnekem, krátce promichala, dala z ohne, přidala nakrájenou mozz. (jak jinak
) a tři plátky 96% šunky, dělaly se mi boule za ušima ![]()
@nicolletta30 dekuju nebudu
ale mozarelou sem si nechala koupit licht ![]()
Ty jo fakt mi dneska dělalo problém vypít polední koktejl. Vůbec nemám hlad