Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
11.1.16 12:38

Myslíte, že můžu zkusit zítra ráno testovat papírkem, když budu začínat 3 den? Asi ještě brzy co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.1.16 13:10

@Papaya tak v ketoze jsem mam papirky :mrgreen: po dechu to nepoznám neb sem kuřák smrdím porad :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.1.16 13:25

@Danuda jak jsem zjistila tak to asi normální je. Jsem dnes 12tý den a mám dole 4,7 kg, taky se mi to na pár dnu uplně zastavilo dokonce vaha poskočila nahoru a v ketoze jsem pořád, MS nemám.
@Papaya Ahoj, dneska už naštěstí ano. Spadlo to o tech 200g co mi to předevčírem vyskočilo, tak snad se to ted pár dnu bude zase hybat. Jinak já nevydržela celou dobu jen na koktejlech a včera jsem si naprosto vychutnala mozzarellu light s 96% šunkou, bože to byl orgasmus :-D Ted si budu za chvilku dělat oběd, dneska si udělam květákový mozeček, ale místo vajec zaliju směsí na omeletu, na to se těším moc. Říkám si, že mi tak alespon všechny ty produkty vydrží déle a to už ted muzu říct skoro jistě, jsem v pulce a koktejlu mam větší část pořád, čoko kaše naštěstí za chvilku zmizi uplně, pak tam je bohužel ještě ta druhá kaše a polívky taky nějak neubyvají i když si je dělám, ale dávám vždycky mín na doporučené množství vody, jinak bych to do sebe nedostala. Jen si ted pořád hlídám, abych byla v ketoze. Koukala jsem na ty recepty na Ketofitu, co píšou že se mohou v plné fázi a je tam i dokonce tunak ve vl štávě, tvaroh, na cibulce něco osmaženého, tak jsem se rozhodla že nebudu takový cvok jak ty první dny na tekuté stravě, to jsem nejedla ani zeleninu. A myslím, že už testovat muzeš, mě se to zlomilo třetí den večer, takže je dost možné, že u tebe to uz taky bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.1.16 17:11

@radkae Měla jsem jídla různých firem a u Ketofit jsou zaručeně opravdu hrozné kaše, konzistence i chuť je taková, že se to nedá skoro spolknout a to opravdu nejsem vybíravá a jsem hodně velký žravec, tohle jsem nedala. Pokud máš ráda syrové ústřice, tak by ti kaše asi nevadila, jinak doporučuji nekupovat :lol:.Polévky nejsou moc chutné, ale dají se, ty jsou u obou firem podobné, jen u Ketofit jsem nemohla jíst rajskou a to ji normálně zbožňuju. Takže za mne bych radila koktejl Ketofit klidně, i omelety jsou výborné(lepší než KD),polévky, kaše, tyčky KD (u KD omelet mi vadila ta výraznější vůně a chuť hub a slaniny)…
@nicolletta30 @Papaya @1903 Holky držím palce, ať se s tím co nejlépe poperete, není to lehké, ale výsledky to má úžasné :D
@viccca Ahoj děvče, ty ještě dietuješ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 17:37

@glorča Ahoj, moc Ti děkuji za podporu, jsi hodná :kytka: potřebuju to jako koza drbání :-)

Ahoj i všem ostatním. Dneska byl v práci blázinec, dřív jsem napsat nestihla.
Tak já včera ráno obrovská radost 0,5 kg dole. o to větší zklamání dnes ráno 400 g nahoře, ale strašně míň jsem včera pila, taky vyprazdňování nějak neprobíhá i přes to, že povolené zeleniny jím docela dost. No asi jedno s druhým, tak uvidím zítra.

V práci jsem dneska držela ukázkově, vše jak má být, ale přišla jsem domů s klukama ze školky, začala dětem chystat svačinku, přemýšlet co k večeři a najednou taková silná chuť otevřít lednici a sníst co tam najdu - to je poprvé za 10dní co mě to takhle přepadlo :oops: tak jsem rychle se utíkala připojit sem za vámi, přečetla jsem si nové vaše diskuze a ufff je mi líp. Půjdu si udělat koktejl a pak za odměnu fazolky se sušeným česnekem. no je to fakt legrace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 17:43

@Papaya určitě vyzkoušej, já jsem taky testovala třetí den ráno - lehoučce růžová, ale byla tam :-) u Tebe taky určitě bude, příznaky už máš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.1.16 17:47

@1903 drz se holka rozumim ti me to strasne bere od včerejška ty chute, s tou vahou to je hrozna demotivaxe ale pohne se to zase dolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 17:51

@nicolletta30 tak to je dobrá zpráva, že to opět trochu kleslo - půjde to uvidíš! šunku i mozzarelu závidím, já jsem si včera koupila cottege nízkotučný - jsem připravená použít ho do nějakého salátku. Ketofit má taky recepty? No super, tak to já musím nakouknout. Nebo až něco budeš zkoušet, určitě napiš pro inspiraci

Taky jsem dneska objednala u Ketodiet za 4tisíce - tyčinky, 2 x drink, nějakou polívku a nějakou omeletu - no ty peníze to je mazec, tak hlavně teď aby to taky bylo vidět :-)

Až budu mít tuhle první tvrdou fázi za sebou a trochu peněz navíc, zkusím kouknout na ten victus - to mě láká jak holky popisují jaké tam jsou dobroty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 17:58

@nicolletta30 děkuji Ti! Fakt mi moc pomáhá že tu jste a jsme na stejné loďi. Mrzelo by mě kdybych porušila. Plujeme dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.1.16 20:56

:potlesk: holky to dame :palec: me dneska bolí šílené hlava :zed:, ale uz 8 den a opravdu drzim poctive :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 21:57

@Danuda to si piš že to dáme! :palec: zítra se váha pohne i Tobě směrem dolů! Jsi šikulka. Na tu hlavu -piješ hodně? Je to moc důležité, bez toho nejdou ani ty kg dolů. Nerada se tím chlubím ale i já jsem kuřačka :roll: nestoupla Ti s dietou spotřeba cigaret? Mně teda drobet jo :think: :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.1.16 22:06

@1903 diky diky :hug: no pití neni vůbec problém ty 3 litry dam vpohode plus neco navíc neboť piju min 3 kaficka asi tlak mam ho nízký no a cigára blafam jak prokopnutej výfuk tu 20 dam minimalne :zed: ale uz hlavě začínám programovat, ze jak bude 15 kg dole představám kouřit :mrgreen: chci jít na tu biorezonanci či co to je a normálně se na to těším to se mi ještě nikdy nestalo a to Kourim od 15 a bude mi 44 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 22:20

@Danuda chi chi, tak to jsi mě pobavila :lol: teda s tím prokopnutým výfukem :-) plány máš tedy smělé - zhubnout a pak přestat kouřit - ty se s tím nepářeš :pankac: no tak až já od teď zhubnu 15 kg, tak to kouření omezím - ale že bych úplně přestala - tak to mě nenapadlo. Ještě asi nepřišel můj čas - kouřím taky cca od 15 let a bude mi 36 - no ještě asi nejsem zralá přestat :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.16 22:23

Holky koukala jsem chvilku na ty stránky victus co doporučovala i Glorča a můžu říct jen jediné - MŇAM!!! Vypadá to tam moc dobře. Honem rychle jsem to musela zavřít, provokací už bylo dnes dost. Počkám si do druhé nejlépe třetí fáze. Jdu radši dopít čaj a spát.
Tak dobrou holky a zítra ráno snad budeme všechny mile překvapené - zasloužily by jsme si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.16 05:42

Krásné dobré ráno, 0, 5 kg dole :dance: pěkný den a držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková