Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@nicolletta30 ten článek jsem si přečetla, vím už od minule že tahle dieta moc pro ledviny prospěšná není.
Ale odborníci tvrdí, že dva až tři měsíce zdravému člověku ketóza ublížit nemůže. Snad alespoň tím pitným režimem trochu ledvinám pomáháme a čistíme od těch bílkovin. No ona žádná dieta není úplně ok, ale nadváha je taky na prd pro zdraví a tělo. A Ketodieta je pro mě zázrak funguje i na stehna, zadek prostě všude kde ten tuk je a to navíc rychle oproti jiným dietám ![]()
Ahojky, já držím keto od úterý, 2,1 kg dole a jsem v ketoze cca od druhého dne. Mám velkou radost a diskuze zde, je pro mne velkou oporou a motivací. Olej by měl být asi jednodruhový, tak si myslím, že dvě lžíce slunečnicového jsou naprosto OK. Jde se i zeptat na chatu Ketodiet. Já jsem se tam poptáva na dýni hokaido(miluji polévku), ale odepsali mi, že v prvním kroku ji nesmím… ![]()
Jinak všem přeji pevnou vůli a do léta pevná těla ![]()
@citronela13 vítej do klubu
pěkný výsledek za 3dny
moc děkuji za info hlavně ohledně té dýně-bude muset ještě tedy vydržet ve sklepě
musím si znovu projít povolenou zeleninu abych do sebe necpala něco co nemám…každopádně Ti přeji výdrž a určitě piš jak to jde atd. ![]()
@1903 děkuji za přivítání…jo a dietu držím už od pondělí
(jsem na rodičovský a nevím ani co je za den
). Já pořád řeším jakou zeleninu bych ještě mohla a na ketodiet byla napsaná tykev, tak jsem si myslela, že tykev je dýně…
Ahoj děvčata, jdu vás jen podpořit ve vašem hubnutí s ketodietami, loni jsem držela a zhubla 12 kg(ze 70kg na 58).Už mám sice opět 4 kg nahoře)přes Vánoce jsem prasila a necvičila, takže lup a 2 kg mi přibyla, ale jinak je ketodieta opravdu super, protože má nejrychlejší výsledky a ty krásně motivují…Jinak článkem bych se moc neděsila, autor si opravdu zřejmě plete ketoacidózu,(samozřejmě, pokud má někdo nemocné ledviny tak dieta pro něj není vhodná),dobré čtení je na stránkách Dietalegre, je to firma lékaře, která nabízí ketodietu, ten také odpovídá na různé dotazy, zkuste si tam počíst. Já se teď vrhnu na dietnější jídelníček a pokud nezabere, hodlám nejpozději od března dát druhé kolo
@Papaya Victus je také ketodieta i když s trošku jiným složením, ale začala bych jím, pak přešla na ketodiet či ketofit…Proč vlastně kupuješ jinou dietu, když máš doma Victus? Ten má mnohem chutnější jídla než jiné firmy ![]()
@citronela13 taky řeším zeleninu-těch povolených druhů není tolik, chce to střídat aby se nepřejedla. Mě hodně pomáhají ty recepty na stránkách ketodiet. Mám je vytištěné a hledám inspiraci, většinou se snažím zakombinovat i to ketojídli do hromady. Zrovna se chystám na míchanici podušené cukety a slaninové omelety do toho zamíchat k večeři. potřebuji alespoň 1× denně teplé jídlo
kolik chceš zhubnout?
@citronela13 Ahoj, vítej, jak máš staré děti? Taky jsem na rodičáku, mám dva kluky 3,5 a rok, do toho se snažím dodelat si navazující a mam zkouškové takže koktejly pro mě absolutní pecka v tuto dobu ![]()
@glorča děkujeme, Tvé příspěvky byly jedny z těch, díky kterým jsem se rozhodla začít ![]()
@glorča ahoj, jé ty jsi hodná, díky za podporu a postřehy:-) to je hezký že podporuješ a sleduješ diskuzi i když zrovna nehubneš. Já jsem na ton podobně, držela jsem loni, zhubla jsem 15kg, ale z velké váhy a pět jsem od léta přibrala, z toho 3přes vánoce. Ráda bychdolů 20kg-uvidím jak to půjde. Je fakt když člověk neprasečí a trošičku se hlídá, tak se schozená kg dají dobře udržet. Disjuze mi mic pomáhala i když jsem loni nebyla aktivní-ani nevím proč, byla rozjetá diskuze, zrovna nikdo nezačínal, ale vaše postřehy pomáhaly moc. Přeji Ti ať se Ti ty 2-4 kg podaří shodit rychle a bezbolestně a gratuluji k úbytku z loñska, je mi jasné že u takhle nnižší váhy je to mnohem pomalejší a těžší. Jsi šikulka.
Jak dlouho jsi držela první fázi?
Ahoj holky ![]()
tak jsem se pustila do Keto diety - mám objednáno. Šla jsem do programu Intense. Popravdě jsem hodně zvědavá a snad se mi bude dařit. Výsledky jsem viděla na kamošce a jako skvělé
žádný jojo efekt. Fakt si to krásně drží, už přes rok. Chtěla jsem se zeptat, kolik jste by oko daly dolů za měsíc kg s tímto programem?
Ráda bych dala dolů 17kg (celkově, ne za měsíc), abych měla svůj ideál, ale budu ráda za každé kilo.
Namátkově jsem četla starší diskuse a hodně se řešilo, zda koktejly aj. mícháte s vodou či mlékem - jak je to tedy správně? Popísky a návody snad u toho jsou, ne? ![]()
Holky, snad podám příští týden první hlášení a snad bude kladné. Doufám, že mi balíček přijde brzy. Hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 08.01.16 v 21:00
@1903 ráda bych dala dolů cca 10 kg, když to bude 8kg budu ráda, když 12kg tak budu šťastná. Před prvním těhotenstvím jsem měla 56kg. Před druhým 60kg. Tak bych se ráda dostala mezi tyto váhy. Mám tu smůlu, že každé nabrané deko je na mě hned znát. Jsem čtyřicátnice( tak už to hubnutí nejde tak dobře, jako ve dvaceti) 168/ a teď už 67,4 kg.
Díky za recept. Určitě vyzkouším.
@nicolletta30 Mám dva poklady, kluka 12 let a holčičku 2,5 roku
Zdravim.muzu se pridat? Zkusenost s Ketodiet uz mam, skoro rok a pul to bude.To jsem davala dolu kila, ktery mi zbyly po druhym tehotentsvi a ty posledni opravdu nesly dolu. Celej ten rok a pul jsem si vahu drzela bez problemu, az na tenhle podzim, kdy jsem se nejak rozezrala. takze jdu do toho znova, uz jsem si objednala ![]()
@citronela13 m @ksafnika @majdulacek ahojte devcatka tak se nám to po novém roce pěkné rozrůstá
@glorča i diky tobě sem se na to dala ![]()
Ja ted popijim vino a zeru k tomu sladky, balicek jeste nedosel, takze dokad to jde
pak bude utrum
@ksafnika vítej a přeji hodně štěstí! trochu provokace pro nás již několik dní hubnoucích
ale nevadí-sladké bych si nedala to ten řízek co měla rodinka k obědu bych si dala o trochu víc a ze všeho nejvíc bych si dala skleničku toho vína-zelený čaj na páteční večer nic moc-ale já vydržím
![]()