Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
6.1.16 21:53

Ty brdo já se picnu… čistili jsme s manželem dětem zoubky a zjistili jsme, že mají ve vláskách hnidy Fůůůůj. Ze školky no. Jako žádná trága, ale okamžitě jsme je vzali sérem a šamponem proti všim a vyčesávali… děti děsná prča, Agáta mi povídá… maminko to je jedno, že ten šampon děsně smrdí, hlavně že nemusíme do pelíšku. Jako do teď akce jako hrom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
6.1.16 21:54

Jinak já jsme ketodiety docela studovala, všude kde to šlo. A právě abych to vydržela měním si jídelníček po 14 dnech, i když třeba zůstávám stále v první fázi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
6.1.16 21:58

Bílek dávám jen z uvařeného vejce + třeba polévkovou lžíci sýru cottage a spolu se salátem ti to hned udělá ketojídlo. Tofu uzené nebo slané s ořechy na kostičky, v kauflandu koupím zálivku v prášku v sáčku… s troškou vody a čajovou lžičkou oliváče přeleju zeleninu a tofu a sváča je na světě. A ano nahrazuji tím kokteily neb teda prašule doma netisknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
6.1.16 22:01

Docela se bojím té únavy a podrážděnosti… Jsem třetí měsíc v nové práci, pak mám ještě takovou brigádku a do toho manžela, dům a dvě děti (5,5 a 3,5) Jestli budu podrážděná víc než po dlooooouhém dni tak mě odstěhujou na mráz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
6.1.16 22:05

No a jsem taky rozežraná jako blázen… miluju něco žužlat, sýry, tučné salámy, zmrzku… bude to mazec už to vidim! Ale je skvělý, že ta striktní fáze netrvá tak dlouho… v podstatě na měsíc si odřekneš všechno co jde (když pánbůh dá tak pěkně zhubneš cca 6-7 kg) to tě nakopne a další měsíc se odměníš tím, že si dáš ketojídla (máš pocit, že konečně něco koušeš). No a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
6.1.16 22:08

:lol: jsem si právě přečetla co jsem napsala :lol: najivka jakop prase :mrgreen: jsem zvědavá co budu říkat za 14 dní až budu lézt po zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
6.1.16 22:10

Už jsem to vymyslela… až budu lézt po zdi, udělám si ten lilek 1903 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
6.1.16 22:32

@Papaya @1903 ja jsem dneska mela dobre stavy. Rano bylo priserne, nen deticky se rozhodly vstavat v pul ctvrte, zurive jsem trvala na tom ze to teda ne, tak teda povolily az pred patou a v pul sedme zas budicek, takze rano depka hrozna az neprimerena, protivna, ale pak se to zlomilo a od tak desiti dopol jsem jako slunicko, spokojrna, mila. Ptp me.byl brutalni akorat ten treti den jinak se citim fakt dobre fyzicky i psychicky, což jsem rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.1.16 08:48

Dobré ráno, holky už jste nekterá v ketoze? Já se měřim každý den a přiznám se, že jsem lehce nervozní, proužek ukazoval jen fakt lehce ruzové zabarvení, chvilku jsem se bala že zustane bily ale nastesti ne, muze to byt tím, že jsem v tu dobu už vypila litr a pul tekutin a moc byla hodně zředěná? Docela mě děsí, že bych z toho vypadla, jinak vše dodržuji, včera jsem měla na obed ty brokoli placičky, davam si dve kavy s polotučným mlékem denně a piju colu zero - je fakt že jí piju dost, skoro litr denně ale ne na ukor vody, vody vypiju i tři litry, ja od malička hrozně moc piju. Muze takové množství coly zero ovlivnit ketozu? Doufala jsem že ne ale asi to omezím protože bych nerada, aby má snaha vyšla naprázdno, jinak dnes 104,7kg, jsem osmý den a začínala jsem na 109, takže to vychazi cca to pul kilo za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.1.16 08:54

@nicolletta30 Ahojky ja dnes uz konečně v ketoze- taky ruzova :mrgreen: děvčata tu psaly, ze i když mas slabou tak ses v ketoze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.1.16 09:05

@Danuda tak aspon tak už jsem chtěla panikařit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.1.16 09:12

A ještě jeden dotaz, jak řešite zapach z ust? Mam orbitky, snad jsou bez cukru ale kdybych nahodou požvakala s cukrem, je mozne ze to ketozu zastavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.1.16 09:31

Dobré ráno, dámy, tak jde to taky dolů. Ale je jasný, že nejprve jde vždy voda a až pak se začnou rozpouštět tuky. Ale asi bych byla hodně opatrná na to mléko, polotučné má dost vysoký obsah cukru, v deci mléka je 5gr. cukru. Pozor. Já se snažím pít kávu jen čistou, no nic moc, jasný, byla jsem zvyklá na kávu s mlékem… ale bacha, mléko mě vyhazovalo z ketozy naprosto spolehlivě u Atkinse… já bych to asi omezila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.1.16 09:33

Naprosto spolehlivě tě jakýkoliv cukr vyhodí z ketozy, žvýkačky ani náhodou, zkus to ústní vodou, já to tak řešila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
7.1.16 10:29

Dobré ránko, poslušně hlásím půl kg dole a světle růžový papírek :lol: mám radost :dance: jinak já žvýkám orbitky prakticky celodenně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková