Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@1903 no neni to nejhorší uz sem pila i lepší ale úplně v poho zvladam
Polívka hnus cabajkova a kaše nemám odvahu ani zkusit ![]()
@nicolletta30 mě na otoky v těhotenství pomáhaly tablety Aescin Teva. Akorát si nepamatuji jestli jsou na předpis. tak
dálší úbytek-nádhera-šikulka
Jen tak holky včera sem se nechala manželem vyfotit v plavkách a změřit no hnus fialovej
sem zvědavá na fotku za 2 měsíce ![]()
@Danuda Moc děkuji, poptám si je protože to je fakt brutus. Taky mám fotku a je to hruza, těším se na ten rozdíl před a po ![]()
Safra, došla cola
zjistila jsem, že hlad mě netrápí vubec, chute trošičku tak nechápu, proč mi teda děla tak dobře popíjet tu colu ![]()
@1903 děláš si misto toho proteinového jídla své jidlo víckrát denně než jednou? Já to dodržuju striktně a jen k obedu, když si delam omeletu si davam jako přílohu vždy nějakou zeleninu ale jinak vubec. Napadlo mě že si koupím kedlub a budu přes den uhryzávat, pak mi docela pomáhá ta cola, ale říkám si, že by mozna bylo fajn si alespon ten obed delat domaci, nemuze to nijak rozhodit hubnutí když nebudu dodržovat ten jejich přesný program?
@nicolletta30 kafe piju dvě až tři denně. Svoje uvařená jídla z povolené zeleniny a bílků v první fázi jen jednou denně, je to příjemná změna, podle mě ničemu neublíží-nornormální zeleninové uvařené jídlo podle receptu na ketodiet patří do denního plánu a bílky jsou náhradou bílkovin. jídla tedy prášku. Dívala jsem se že i Tvoje stránky mají recepty. Zvláštní s tou colou-ale když Ti to pomáhá ![]()
Děvčata smekám s těma fotkama -do toho nejdu
safra nebo že by… ne radši ne ![]()
@1903 pojd do toho ja tak mela úžasne srovnani po mem prvnim zhubnuti, jak si to tak clovek da vedle sebe potom, spadne mu brada
@lhasa nedrzela jsem ketodietu, jela jsem v pocitani kalorii a jillian Michaels, za pul roku jsem dala dolu 24 kg (kdyz nepočítám 16kg tehotenskych co jsem dala dolu do konce sestinedeli. Pak jsem hodne běhala, udrzela bych to ale s druhym tehu se mi naprosto prekopaly chute a cvicit jsem nemohla a ted na cviceni nemam silu vubec
@nicolletta30 no dobrá já se tedy přemůžu s tou fotkou-ukecala jsi mě-ale až budou všichni spát
právě jsem si dodělala oběd na zítra-květák, brokolici na jemno nasekat(v robotu je to nejrychlejší) do toho jsem vmíchala 1× směs na omeletu ve 100ml vody a usmažila na potřené pánvi placičky, k tomu ledový salát s ředkvičkama zakápnout balsamicem-mňam-už se těším. Kedlubna(max jedna denně)okurka, ředkvičky se na ketodiet doporučují během dne chroupat-vláknina pro vyprazdňování a taky vitamíny-neboj, je to fakt dobře, já se ze začátku taky bála-určo zdravější než ta Tvoje cola
![]()
@1903 ooo to zni uzasne, ja ted masochisticky delala obed klukům na zítřek, tak jsem „fetovala“ ![]()