Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, můžete mi poradit, jaké jsou nejlepší příchutě koktejlu? Zvažuji koupit si koktejl. Děkuji
@radkae donre odpoledne. Od ketofitu mi zatim chutnaji vsechny příchutě, co mam delaji se vzdy pul tablety do koktejlu a maji redeni vody s mlekem. Redim jen vodou a mam prichute - mango, malina, pomeranč, sweet lemonade, banan, ananas a jahoda
@radkae dobrý den, od Ketodiet je pro mè nejlepší mandle, hruška, vanilka. Naopak čokoláda mi vůbec nejede, záleží fakt na chuťi každého…
@1903 mám problém s tou čoko kaší, to mam vzdy na snídani a k tomu musím kafe a každé sousto zapít kafem at to přebije tu chut, jinak bych to do sebe nedostala
@nicolletta30 ahoj, přiznávám že kaše nedávám vůbec a taky si je ani neberu. Dříve mi chutnala jablko se skořicí, dělala jsem si jí řidší. Pak ale změnili obal a asi i složení a nedala jsem jí vůbec. Nebo se mi změnila chuť
napíšu víc později, tak za hoďku. Musìm dostat děti do postele vařím si polévku na zítra a asi před hodinou jsem měla večeřet-nějak nestíhám ![]()
@nicolletta30 @1903 holky mam za sebou omeletku cesnek - no co budu vykládat nevypadalo to jako omeleta, ale sem totálně plna
neva, ze jsem komu mela kousek bíle papriky a ledový salát?
@Danuda mě ty omelety moc chutnají
paprika nevím, jestli patří do povolené zeleniny, ale ledový salat je ok ![]()
@1903 ja jsem si objednavala přímo ten balík na tři týdny od ketofitu, tak mi to tam přišlo určené. At se daří, u nás už je dikybohu ticho ![]()
Ahoj holky u nás už je taky ticho - hurá
Kluci jsou předškoláci, ale stávájí v 5:45 a jelikož je dávají ve školce po obědě ležet, tak usnou a večer je to děs běs
já jedu dnes třetí den, ráno lehce růžová na papírku a 2 kg dole, takže super začátek dne
i když vím, že jen to jen voda a že první kila jdou fakt rychle, i tak se cítím líp
ráno drink, na svačinu drink, k obědu gulášová polévka - to už jsem byla trochu ve skluzu časovém a měla jsem fakt hlad, odpo drink a večer špenát listový a do toho jsem si zamíchala sýrovou omelutku - mňam. Klukům zapečené tousty - odolala jsem, dneska mi to tolik nepřišlo - teda ne že bych se nezakousla ![]()
@Danuda super, že jsi začala, omeleta a ledový salát určitě ok, tou bílou paprikou si nejsem jistá, snad kousek nevadí a lepší než červená, ale radši bych papriku min. do naběhnutí ketózy nedávala a pak uvidíš podle papírků, jestli se budeš měřit
@nicolletta30 no ty peníze obzvlášť když jsi na mateřšké, tak to je mazec, nejhorší byla logicky ta první fáze. ve druhé už je povoleno spoustu potravin a v recenzích se dočteš i co se může jíst, aby jsi v ketóze zůstala nadále ale jedla jen běžné potraviny, nebo si koupíš jen drink - opět v diskuzích spoustu zkušeností s levnější variantou drinků než je Ketodiet nebo ketofit. Já s tím ale zkušenost nemám. Prvně jsem si objednala velký balík a pak už jen dokupovala dle chutí a potřeby. I já se snažím šetřit takže jsem si právě uvařila hrnec polévky - na oleji trochu pórku, mražené houby, řapíkatý celer, trochu podravky a soli no a nakonec bílky ze 4 vajíček. Mám jí hrnec, hustou a budu jí mít na několikrát jako hlavní jídlo - místo drinku, nebo keto jídla. Jindy zase zapeču pekáček zeleniny ( květák, brokolice, lilek, cuketa…) zalitou směsí na omeletu k té přidám opět bílky a mám zase na několikrát. Nebo polévky ( borkolice, květák) zahustím ve vodě rozmíchaný drink a rozmixuji - výborná krémová, dietní polévka - opět na několikrát, za chvilku hotová. jedno ketojídlo takhle nahrazuji i v první fázi. Mrkni na recepty na stránkách ketodiet, je jich tam spousty ![]()
Ahoj holky. Tak ja mam za sebou první den..jedu na koktejlech a k tomu zelenina. Začínám podruhé, před vánocemi jsem kvůli nemoci musela prerusit potřebují 15 kg dolu
@lhasa ahoj, vítej a hodně štěstí! Kolik jsi ubrala před vánoci? Mě to teď po druhé přijde jednoduší, už tak nějak člověk ví co a jak, jen se bojím abych byla stejně důsledná a vytrvalá jako poprvé… ![]()
Jinak holky ty moje 2kg dolů jsou celkem za tři dny-aby nedošlo k nedorozumnění že je to za den ![]()
Děvčata veliká radost takhle po ránu. Ráno jsem se vážila s poměrně velkými obavami, v noci jsem zas k detem nekolikrát vstavala a pak ráno zadrzuju vodu příšerně, co jsem se v noci probudila, tak mam zase prsty jako buřtiky a nejde to rozmasirovat, snad se to přes den nějak vstřebá, tak jsem se bála, at mi vaha spíše nevyskočí, ale ne! dnes mám šestý den (fíha toto uteklo
) a dole je 3,4 kg, tak mám radost
A když je vas tu tolik hned bych se zeptala, nevíte, co je dobrého na odvodnění? Já od druhého porodu, což už je rok mám velky problém s natékáním a zavodnovaním. Většinou ráno, když vstanu tak mam prsty jako buřtíky, až mě bolí je ohnout, kotníky napuchlé…zkoušela jsem detox pomocí mačingové fungovalo to na mě asi dva týdny, třetí týden buch zase napuchlina, už nevím co s tím, myslím že i to je příčina toho, proč mi ty kila nelezly vubec dolu ![]()
Zeny nevíte nahodou kolik tech kav denne se muze? já si dávám dvě ale snesla bych teda i ještě jedno navic, ale nevím, zda to už není moc